Lucas Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 No wiadomo, ze to inne kontuzje. Po prostu nastawiam się na pewien czas „odrdzewiania”, bo i wiek oraz przebieg w lidze tez mogą swoje zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Sap nawet w pełni zdrów wszedł w sezon tak, że ja myślałem już momentami, że jest totalnie done. Zobaczymy, to będzie długie 1.5 miecha :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Baryły odpoczywają, rywale grają pod nas. Bez kiwnięcia palcem znów mamy 1 miejscie Tym bardziej szkoda tego wału z Hornets, no ale trudno już. Podobno Sir Charles powiedział w TNT, że Nuggets to top3 drużyna sezonu obok Dubs i Raptors. Chorągiewka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 (edytowane) Spurs starają się jak mogą aby pomoc. 3 wygrane z Lakers teraz Clippers. Wcześniej Jazz i Rakiety. Pełne ręce roboty. Liczę na to ze 26 i 28 grudnia zachowacie się bardzo elegancko. Spurs dostali w czapę od Orlando czy Hawks Ale na zachodzie grają poprawnie. Gsw tez na rozkładzie. Głupio wyglada tylko ta porażka z suns. 5 w team Edytowane 14 Grudnia 2018 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 (edytowane) dziś Suns pyknęli też Mavs, którzy jeszcze niedawno kompletnie zniszczyli Jazz taka liga, spodziewaj się nieoczekiwanego i tylko buki zacierają ręce Edytowane 14 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 (edytowane) przed meczem dziwiłem się, że buki dają tylko -2 na Thunder, ale zaraz sobie przypomniałem, że przecież wygraliśmy z nimi trzy ostatnie mecze ten był czwarty, a ostatni win Thunder u nas, to końcówka sezonu 16-17 gdy Westbrook game winnerem przyklepywał sobie linijke z td i zarazem MVP, a rookie Murray obciął się na zasłonie jak totalny łeb https://youtu.be/tqVRmZ0PlLQ to był koniec marzeń ówczesnych Barył o PO, dziś natomiast Westbrook nie miał nic do powiedzenia na zmianę wyłączany czy to przez Craiga (kapitalny, fenomenalny występ) czy też Morrisa, a do głowy na zmianę wchodził mu jakiś białas z trybun zza kosza i właśnie wspomniany Murray nie będę wymieniał wszystkich, którzy zasłużyli na pochwały, bo każdy zagrał świetnie (Śliwka!) nawet Lyles, który taki irytował pociągnął na mecz w trudnych chwilach teraz na Raps możemy wyjść na luzie, plan minimum wykonany, a w zasadzie po collapsie z Hawks, to 2-0 z takimi ekipami trzeba traktować po prostu jako rzecz nadzwyczajno #1 Edytowane 15 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 (edytowane) Mocarnie wyglądają Nuggets z mocnymi ekipami cos. U siebie już pokonali GS/Jazz/Celtics/OKC a jeszcze był np wyjazd w Toronto czy OKC Jokic jak na superstata przystało wszedł poziom wyżej w ataku gdy koledzy się połamali ^Po tym jak z tego meczu akurat pomyślałes aby akurat sliwke wyróżnić to tylko potwierdza że jakiś jego plakat wisi u Ciebie nad łóżkiem Edytowane 15 Grudnia 2018 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 pitolisz Synek, że głowa boli, ŚLiwka dał mega energie na sam koniec, zmęczył Adamsa jak tylko się dało + mega blok na bodaj Westbrooku, bardzo dobry mecz, gdyby nie te faule, ale trza to wliczyć w koszta, typ gra mega sezon, a Ty co chwile szukasz dziury tam gdzie jej nie ma - prosiłem byś zaprzestał tego, ale widzę, żeś uprzedzony dlatego będzie Ci chyba ciśnięte mocniej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Ja niestety nie miałem jak obejrzeć, a do poniedziałku z wynikiem nie będę czekał. Może wtedy nadrobię. Najbardziej z boxcore dziwią mnie trójki Craiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Denver rewelacyjnie pracują z młodymi. Robi się najlepszy klub. Tam dziś jest 5 stosunkowo świeżych nazwisk. Lubię to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 (edytowane) Craig mówił, że pracował nad tym rzutem ale po % z początku sezonu raczej mało kto mu wierzył, nie dość, że te trójki wygładały na prawdę smooth to jeszcze coraz częściej popisuje się klasowymi podaniami i widać, że generalnie czyje te flow Juancho podobnie znowu świetny mecz w obronie, pod koniec George trochę nim pokręcił, ale hej, to wciąż zwykły szczawik w tej lidze przecież Murray to jednak przyciąga te afery i dobrze, póki będzie umiał unosić tą presje, nie przeszkadza mi to Edytowane 15 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Murray to jednak przyciąga te afery i dobrze, póki będzie umiał unosić tą presje, nie przeszkadza mi to Murray to jest najbardziej wkurwiajacy gracz w lidze, jakbym miał 2 metry i spotkal go na ulicy to bym mu zajebal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Murray to jest najbardziej wkurwiajacy gracz w lidze, jakbym miał 2 metry i spotkal go na ulicy to bym mu zajebal dziwią mnie te reakcje, chyba trochę przesadzone, ale rozumiem, że pyskaty szczyl może kogoś irytować, z perspektywy fana Nuggets mi to absolutnie nie przeszkadza ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Mecz przegrany, rzutowo 5/15 na przeciw mlokosa plus 5 strat to i nerwy były. Akurat tu całkowicie bez sensu zachował się RW. Mało co się pisze ale mimo tych TD Russ ostatnio gra bardzo słabo. Może głos Murraya wkurza? Jest pare takich sjrzeczacych. Murray to jest najbardziej wkurwiajacy gracz w lidze, jakbym miał 2 metry i spotkal go na ulicy to bym mu zajebal A ja bym grał w Chicago Ps. Zapomniałeś dodać Czarny i dwa metry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Raptors dziś bez Lowry'go i Siakama, no to chyba jesteśmy faworytem ;] do bojuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 (edytowane) widzisz dapunk jak c***a się znasz no było łatwiej na pewno, Raps niby ławka taka mocarna, a bez Leonarda kompletnie pogubiona wielka 4q Murraya choć to przez niego zamiast +11 były nerwy do końca Jok szybuje w okolice ścisłego topu, lideruje nam w punktach, zbiórkach asystach i stealach oraz https://twitter.com/NBABlackburn/status/1074518902510628866?s=19 nie chce się bawić w to, który jest, ale możecie nas wszystkich aktualnie w zad cmoknąć pozdrówki! #1 Edytowane 17 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Przecież za ten mecz sam sliwke w pierwszej kolejności bym pochwalił wiec nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 (edytowane) nie martw się, wszystko przychodzi z czasem Edytowane 17 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Drugi kolejny mecz, którego nie miałem jak obejrzeć. Niesamowicie cieszą te wygrane w takiej sytuacji kadrowej. Po Hawks i tym ścisku w tabeli bałem się szybkiego zjazdu w dół, a jest pięknie. Może w wolnym czasie uda się nadrobić mecze z Raptors i Thunder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi