Lu- Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 wziąłeś też tego rookie z LAC, ale wywaliłeś równie szybko co ja. Ok. Myślałem, że chodzi Ci o kogoś ze składu po drafcie. Ten rookie z LAC to jeszcze na FA wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Jak to możliwe, że gość ma operację dupy i wypada z gry do lutego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Wstałem o 5 rano i byłem zadowolony z dzisiejszych wyników. A potem z każdą minutą meczów Portland i Dallas robiłem się coraz bardziej smutny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 H2H jest takie dziwne. Za jakiś czas wróci i Markkanen, ale w sumie to nie wiem czy to dobrze czy źle dla mojej druzyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Lorak, ten Harris całkiem spoko. Co prawda w kategoriach, które mnie interesują nie dał nic, ale statline bardzo dobry jak na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 9-0 przegram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Bloków i zbiórek już nikim nie wygram skoro przegrywam je z jedynym gorszym ode mnie w tych kategoriach. Dramat ten tydzień z legejem i jego wolnymi na czele. 5-4 biorę w ciemno, niestety 3-6 jeszcze jest realne. Szkoda tego dzisiejszego meczu Bookera - możliwe że steale byłby w zasięgu, ft bym prowadził, a w asystach uciekł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Lorak, ten Harris całkiem spoko. Co prawda w kategoriach, które mnie interesują nie dał nic, ale statline bardzo dobry jak na FA. wiedziałem, że trzeba było wywalić tego kmiotka Murray'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 jak Sabonis dzisiaj nie zagra to może mnie kosztować przegrany tydzień zobaczcie sobie statystyki Sabonisa a poczujecie co to jest k**** za typek tylko szkoda, że pacers grają dłużej tym murzynem, nadzieją od dwóch lat, póldebilem turnerem dzisiaj u mnie komplet, a jutro tylko mitchell i (tfu) rubio więc będę patrzył na placków rogera co grają niby mam tych gości od trójek, ale ten tydzień dramat niby mam tych gości od asyst ale ten tydzień słabo nie mam gości od zbiórek i bloków a wygrywam w tym tygodniu po tych prawie dwóch miesiącach grania mogę powiedzieć, że piłi mi podjebał nazwę drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Chytrus jest jak FBowy szachista. Wygra zbiórki Chandlerem z FA, a trzyma na IL Paula, bo chyba zadnej kategorii nim nienwygra. Dużo grajków masz na niedzielę, więc muszę bronić tego 5-4. Na swój sobotni pickup z FA nie narzekam. Bogdanowicz season high w punktach 27. Szkoda mi tylko przegranej w FG%. Bo mieć ponad .500 i przegrac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 no wlasnie te minuty sabonisa mnie rozpierdalaja tak jak z harrellem przez te wszystkie lata ograniczony do 20 na mecz i c***. jak juz go wpuszczaja z tej lawki co swoja droga tez jest zenujace to niech gra do konca ;] inna sprawa ze on akurat ma ft w kadym niemal meczu wiec ograniczenia minutowe po czesci sa z tego. no ale i tak jest przehujem. moze nie przegram 9-0 moze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Dobrze że Sabas zagrał, bo tymi 7 stratami uratował mi pojedynek. Jest szansa na 6-3 ale też na 4-5. Pytanie czy zaryzykować. Szkoda że legej jest tak żenujący z ft, bo walczę o asysty w których jest potrzebny i w ft w których nie jest potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Chytrus jest jak FBowy szachista. Wygra zbiórki Chandlerem z FA, a trzyma na IL Paula, bo chyba zadnej kategorii nim nienwygra. Dużo grajków masz na niedzielę, więc muszę bronić tego 5-4. Na swój sobotni pickup z FA nie narzekam. Bogdanowicz season high w punktach 27. Szkoda mi tylko przegranej w FG%. Bo mieć ponad .500 i przegrac... Bardziej chodziło mi o FG, między Chandlerem i Paulem są tylko 2 zbiórki różnicy. Ogólnie wszystko idzie nie po mojej myśli w tym tygodniu, mam nadzieję, że chociaż FG uda się utrzymać bo skandalem by było to przegrać mając 53% po sobocie. Na szczęście Rob i Roger nie odrobią zbyt wielu punktów, a Marzec to w ogóle dostaje ciężki wpierdol od bota cwebba, grającego 9 zawodnikami więc nie ma aż takiego dramatu. Przydałoby się, żeby jeszcze tylko Łukasz nie wyszedł za dobrze, bo w tamtym matchupie jest możliwe wszystko miedzy 8-1 a 4-5. Takie majo ranki yahoo moje kołki za sezon i last 7 days: Kołek Season Last 7 Kemba 12 124 Klay 47 42 Crowder 143 148 Harrell 41 178 Gobert 25 22 Whiteside 69 303 Lowry 23 46 Rose 60 64 Gordon 54 132 Paul 21 31 Widać, że większość to chokerzy, którzy nie radzą sobie w crunch time. Pełen obsryw kiedy przyszło grać o stawkę, a nie klepać shavlika i PeWeego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Ciężko coś wykombinować... Potrzebuję gościa, który zrobi dobre FG, da sporo AST i zrobi zero TO's. Boli teraz to 0/10 Bazemorea, ale nie sądzilem w środę, że tak podgonię w FG. Edytowane 2 Grudnia 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Na szczęście Rob i Roger nie odrobią zbyt wielu punktów, Rob raczej odrobi, pewnie 7-2 wykręci, o ile nie 8-1 ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Rob raczej odrobi, pewnie 7-2 wykręci, o ile nie 8-1 ; / Jeśli nie stracę w FG i TO to zakładam 6-3 przy odrobieniu w asystach. Wątpię abym odrobił punkty i zbiórki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Jeśli nie stracę w FG i TO to zakładam 6-3 przy odrobieniu w asystach. Wątpię abym odrobił punkty i zbiórki. według ninjy wygrywasz 7-2 i jesteś o 2 rebs od 8-1: ale w sumie przegrana z tobą to więcej radości niż smutku ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 ale w sumie przegrana z tobą to więcej radości niż smutku ; ) Nie mam pojęcia dlaczego xD Anyway, takie predykcje to z płatnej wersji ninja, nie? Wszedłem tam właśnie i znalazłem ciekawą statystykę. 3 najlepsi zawodnicy dzisiejszej nocy są z Twojej drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 umówcie się na randkę chłopcy to sobie będziecie prawić komplementy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Mecz przyjaźni. Lorak, płacisz za ninję? Ja bym żądał zwrotu za oba sezony Edytowane 2 Grudnia 2018 przez bolduck penetrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi