Robinson Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Roger, to jest kwestia zaangazowania. Mam wrazenie, ze od dluzszego czasu aktywnosc Cwebba ogranicza sie do klikniecia przycisku automatycznego ustawienia skladu na caly tydzien. A, ze tym razem na bench zostawilo mu Davisa to jego pech. Mogl to sprawdzic i poprawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Weź tu graj z takim... nie wiem co robić, ale rozważam jazdę na 3-6 na typowego bezczela - wszyscy na bench, to i straty wygram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 To samo z auto ustawieniem ma chyba peewee dziś green do grania a jest out od dawna a teaque czy White na benchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Napisałem na msg do Cwebba. Jednocześnie nominuję post Robą o murzynce do postów roku : ] Edytowane 22 Listopada 2018 przez bolduck penetrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 no to komisz musi na nich nałożyć kary finansowe, zawieszenia oraz prace społeczne w ramach programu "H2H fuck cares". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Na kary finansowe nie szans, cwebb jest niewypłacalny. Dość powiedzieć, że za poprzedni sezon zapłacił na drafcie kolejnego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 no to jest mega c***nia panowie pewee odkrył automatyczne wystawianie dlatego gra dalej a cweebowi może się spierdolił lodowiec na łeb w białce tatrzańskiej i odpierdala mackiewicza w choinkach bez jaj, wystawienie składu przez aplikację trwa dosłownie minute Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) 1. Lu, po tym jak zgarnąłem Bogdanovica do końca tygodnia jest 19:18 w pozostałych meczach, na twoją korzyść. Nie ukrywam, że chciałbym spuścić ci srogi wpierdol. Taki, po którym jak mnie zobaczysz to będziesz mówił "dzień dobry panie Chambers", z takim lekkim skinieniem głowy wyrażającym szacunek : ] 2. Ludu pracujący maist i wsi. Czy jest jakiś zgrabny portal, gdzie jest napisane ile poszczególne drużyny grają w danym tygodniu? Na rotoworld musze czekac do soboty na "Week ahead" a już teraz chciałbym opracować strategie detronizacji Chytrego. W waszym interesie jest, żebym był do tego pojedynku dobrze przygotowany : ] Edytowane 22 Listopada 2018 przez bolduck penetrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 https://www.fb-ninja.com/ScheduleGrid/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Gracjas Amigo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Nie ukrywam, że chciałbym spuścić ci srogi wpierdol. Taki, po którym jak mnie zobaczysz to będziesz mówił "dzień dobry panie Chambers", z takim lekkim skinieniem głowy wyrażającym szacunek Mogłoby tak nawet i być, ale jakoś nie przypominam sobie byś w lutym mówił do mnie per: Królu Andalów, Rhoynarów i Pierwszych Ludzi, władco Siedmiu Królestw, Protektorze Królestwa, Lordzie Protektorze Krainy Burz etc. Edytowane 22 Listopada 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 po c*** ja brałem tego barnesa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 To i tak zajebisty postęp względem Jahlila, Pawełku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 jahill jeszcze odpali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 a już teraz chciałbym opracować strategie detronizacji Chytrego. Chytry/Boldas: G: 34/32 FG: 48.6/46.1 FT: 72.7/77.8 3P: 58.3/60 PTS: 605/520 REB: 232/172 AST: 131/131.4 STL: 38:36 BLK: 33/23 TO: 68.3/65.3 Przy takich skladach jakie byly wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 jahill jeszcze odpali chyba papierosa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 (edytowane) Sir Lu, Miałem sprawdzić wieczorem, czy Al zagra i co? Harris całkiem dobry mecz na benchu przesiedzi, bo zachciało im się grać wcześniej przez jakieś Turki... Robinson, Niemiec zgarnął ci Robinsona z FA. Ale na rynku wolnych agentów jest jeszcze 5 Robinsonów. Jakby w lidze grał jakiś bolduck, to bym go grał. Raz prawie wziąłem Reggiego Bullocka. Edytowane 23 Listopada 2018 przez bolduck penetrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) Bołdas Prokurator jedzie że mną jak z furą gnoju. Było zrobić safe move, dać wszystkich na bench i 3-6 pewne. A tak walczę o jakąś iluzoryczną statystykę, którą nawet jeśli wygram, to i tak będzie 3-6. Edytowane 24 Listopada 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 No to nie wtstawilem Kantera na najlepszy mecz w sezonie i sie wyrownal ten Davis Cwebba ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Chytry/Boldas: G: 34/32 FG: 48.6/46.1 FT: 72.7/77.8 3P: 58.3/60 PTS: 605/520 REB: 232/172 AST: 131/131.4 STL: 38:36 BLK: 33/23 TO: 68.3/65.3 Przy takich skladach jakie byly wczoraj. Czego używasz do takich zestawień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi