Robinson Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Nie będę narzekał jak będzie 5-4, czy 4-5. Taa, i caly twój długi post okazał się kurtuazyjnym pi****leniem, ze mam szansę na cokolwiek więcej niż 3-6 Powiedz Roger, to chyba Twój najlepszy tydzień, nie? Prawie we wszystkich kategoriach jesteś w tym tygodniu najlepszy w lidze, albo w czołówce. GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Trochę mnie zaskoczyli, bo drugi box który sprawdzałem, to był ten z meczu Pistons z Celtics i wyniki Roziera i Jaxa trochę ostudziły mój zapał. Booker wrócił, stąd też 29 punktowe prowadzenie w pts - gdyby nie to, prowadziłbym 1 punktem. Skuteczność loteria. Pomógł niespodziewanie Booker. All roundersko to faktycznie może być najlepszy tydzień, same wyniki w pojedyńczych kategoriach bywały już lepsze - nie wiem, bo nie prowadzę takich statystyk ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Pozdro z plazy Edytowane 16 Grudnia 2018 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Nie zazdroszczę. Cieszę się razem z tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Pozdro z plazy jeśli wygrasz z Marcem, to będziesz mógł takie hasła głosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 jeśli wygrasz z Marcem, to będziesz mógł takie hasła głosić. Walka z Marcem to jak walka na pięści z dziewczyną albo starym dziadkiem - wstyd przegrać, a jak wygrasz, to wstyd się chwalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 co za żenujący tydzieńwszystkie staty poza TO na skandalicznym poziomie, a capy bołdasa też nie grały jakiegoś szału zapominamy i jedziemy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 ssij druta chytry ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Wkurwia mnie ta gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 No i huj z 6-3. cwebb w 3 tygodnie z 11 miejsca awansował na 4 ze streakiem 3-0W (22-5). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 No i huj z 6-3. cwebb w 3 tygodnie z 11 miejsca awansował na 4 ze streakiem 3-0W (22-5). Teraz moja kolej na przyjęcie wpierdolu - 6 meczów mniej i tylko 2 Jokica. Za tu beznadziejny Westbrook 4 razy zdąży mi zawalić skuteczność z gry i straty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Sorry Tomuś za ostatnią dniówkę, ale musiałem zagrać pussy-basketball. Najebałeś siedem meczów więcej, poza tym u mnie jakieś dziwne kontuzje, poucinane minuty - nie było jak i kim walczyć. Chyba najbardziej bezjajeczny matchup za mną, a zapowiadało się mimo wszystko ciekawie. Można powoli podsumowywać, że będę sobie walczyć o 5 miejsce, czyli w sumie o nic. No chyba, że w końcu kontuzje mnie ominą, a Carter Jr zacznie grać jak młody David Robinson. Gdyby ktoś po drafcie, przed sezonem, powiedział mi, że na pierwszych dwóch miejscach będą Bołdas (vel Pan Chambers) i Rob, pewnie bym go poprosił żeby zweryfikował, czy nie patrzy przypadkiem na tabele od dołu. Nie wiem jak z taką bandą przeciętniaków można robić takie wyniki. Szacunek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Lu, ja też nie mam pojecia inz każdym tygodniem przecieram oczy ze zdziwienia. Na razie jestem w miarę zdrowy i chyba ciągle gram więcej meczu (a przynajmniej nie mniej) niż mój matchupowy przeciwnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 chciałbym zapomnieć o tym tygodniu poleciał w c*** pierwszy gość z draftu - jabbari wypierdalaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Mudiay 32-6-6, to jakies zarty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Nie to steal grudnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 miałem go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Też cię miałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Widzę Roger, że tak ci zaszedł Cody za skórę, że postanowiłeś sam z niego skorzystać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Pojedynek z shavlikiem tak się uklada, że potrzebuję bloków, skuteczności i w sumie tyle, więc bierę wysokich do składu. Ten Zeller całkiem niezły i biedy raczej nie klepie, więc trzeba go sprawdzić ;] Bamba dziś robi 5 bloków, you heard it first. Edytowane 19 Grudnia 2018 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi