Lu- Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 ale przynajmniej podratował innymi statsami. Alec Burks to FB-owski śmieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Jak przewidziałes lu oladipo is back :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 wszelkie plagi egipskie na mnie spadają jako pokuta za zeszły sezon. ale o dziwo, Harrison, my man, nie zawodzi i ratuje mnie w "trójczynach". Za chwilę kogoś wyjebię ze składu żeby zrobić miejsce dla Dunna. Zgadnijcie kogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Po co ja brałem tego Westbrooka. po co po co po co Zasłużyłem na każdy wpierdol, jaki do tej pory dostałem za to, że pożałowałem kilka dolców na skompletowanie całej s5 Lakers. Edytowane 13 Grudnia 2018 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Jendras, jeśli nie chcesz Westbrooka, to mogę Ci dać Randle'a. Nawet trochę pasuje do Twoich, bo przecież parę miesięcy temu z nimi grał ;] Edytowane 13 Grudnia 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Randle to zbyt świeża rana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Oraldipo oczywiscie wraca akurat na matchup ze mna, wiec tez sie spoznie na darmowe punkty, tak samo jak z cwebbem i Currym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Jeśli uda mi się utrzymać 7-2, to będę w 7 niebie. Horford połamany, a Gasol w grudniu się całkiem popsuł. Chociaż na niego nie mogę się do końca obrazić, bo jednak wczoraj zrobił mi 6 bloków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 zajebał 6 bloków i ten pisze, że się popsuł u mniej dzisiaj jabbari 1zb,1as, jakbyś to nazwał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Noc z cyklu 'każdy, który grał to dzban', a wyszedłem na 4-5. Nic nie rozumiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Harrell chyba sie skonczyl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 u mniej dzisiaj jabbari 1zb,1as, jakbyś to nazwał? Twój nowy chleb powszedni : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 na c.huj był mnie ten Bagley? I tak oto jestem do poniedziałku zablokowany. 4-5 w sytuacji, gdy moi zagrali pewnie jakieś 250-300 minut mniej niż marcowe jest dla mnie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Cody Zeller mnie wykończył ojp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Beware: Luke Kornet is in da game again!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Cody Zeller mnie wykończył ojp. Ja go wziąłem już przedwczoraj. To była długa analiza kogo brać Nie bój nic Roger, masz jeszcze 2 mecze Jamesa + Harden, Griffin. U mnie Lilard już nie gra. Zakładam, że utrzymam FT, BLK i TO więc gra toczy się o to czy utrzymam się w PTS na 4-5 czy przegram 3-6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 (edytowane) Nie ma szans na 6-3, bo nie wierzę w to że punkty wygram, szczególnie że strata nie jest mała. U Ciebie dziś 5 zawodników, ktorzy spokojnie mogą zrobić 90-100 punktów. U mnie trójka liderów powinna zrobić pewnie ok. 80-90 punktów, no chyba że LBJ podejdzie do pojedynku z Hornets prestiżowo, ze względu na MJ ;], wtedy może jakieś chore staty zrobić. Ale reszta to popierdółki, a jutro grają goście którzy szału nie robią w kwestii punktów. W ogóle ten Oubre to pomyłka, w sensie pobrania, bo myslakem jeszcze nad Mudiaym, z tym że bałem się o jego fg, a ten zrobił 34 punktów na 14/21 FG... Chciałem iść spać koło 23 i nadal nie było info, czy Porter zagra, więc mówię a kij i nie czekam i bierę z fa tego Oubre [liczyłem w sumie na ok. 18-20 punktów]. Porter co prawda nie zagrał ale Oubre o mało co nie wyleciał do Grizz w trejdzie i zamiast zagrać 40 minut w s5, wszedł z ławki i nic nie zagrał sensownego. Nie będę narzekał jak będzie 5-4, czy 4-5. Edytowane 15 Grudnia 2018 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Pociesze Cie, o 1 w nocy tez nie bylo info czy zagra wiec przynajmniej dobrze, ze sie wyspales. Podejrzewam, ze juz w tym tygodniu Otto nie zagra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Też chciałem tego Oubre, bo myślałem O tym żeby podgonić Marca w PTS. Finalnie wybrałem Clarksona i Bagleya jako większych pewniaków. Potem przyszło info, że nie gra Brogdon, więc wiedziałem, że jestem w dupie. Teraz doszedł Bagley, więc dwie zmiany w poniedziałek będą. Coś nie mam farta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Żalron Gordon dostal przechwyt w prezencie od Inglesa, cieszylem sie z tego podwojnego zysku (Ingles jest u cwebba) jakies 8 sekund, bo postanowil sie natychmiast zrewanzowac po drugiej stronie boiska. Nie draftuje wiecej tego kasztana, skonczony kolek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi