lorak Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 mało też brakowało, aby było 6-3 dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Jak tam lu nastroje przed matchupkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 No i huj, no i cześć - Blake dziś restuje. Jak Rozier jako starter dziś nie wyjebie stat line na pozioimie 25/8/6 na Pelsach, to już na samym początku będzie ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) Bym wziął Roziera przed Goebbelsem, ale: 1. Mam dziś ośmiu do grania, 2. Dostałem komunikat, iż Dunn nie ma INJ, 3. Nawet przy prawie 30 minutach na mecz staty Roziera dupy nie urywały. Ale i tak lepiej było mieć jego niż Barnesa. Harrison vs Jaylen, matchup jak ta lala. Będzie srogo... PS. Niech Dipo się porządnie wykuruje. Zobaczymy co z Dunnem - do czwartku chyba nie zrobię żadnego ruchu, bo musiałbym wyrzucić RHJa i kogoś jeszcze (pewnie Vonleha, ale muszę to przemyśleć). Edytowane 10 Grudnia 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 No i huj, no i cześć - Blake dziś restuje. Spoko, u mnie pewnie nie zagra Conley, Richardson i Covington a Warren ma ograniczone minuty. Nie masz sie czego bac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) Harrison vs Jaylen, matchup jak ta lala. Będzie srogo... Marzec przynajmniej wyrzucił w końcu Gordona, więc widać, że była jakaś narada wojenna z Natalią. ...w zamian wziął wprawdzie niewiele lepiej, ale może tym razem nie będzie najgorszy w ldize w FG mając Embiida, Aytona i Drummonda... Edytowane 10 Grudnia 2018 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 3. Nawet przy prawie 30 minutach na mecz staty Roziera dupy nie urywały. Statline w swoim jedynym starcie w tym sezonie miał fajny [22p, 6rb, 3as i 5x3p], w dodatku dziś nie zagra Irving i prawdopodobnie Horford i Hayward, więc będzie trochę więcej piłki do dyspozycji dla Roziera. Rob o ile Richardson pewnie nie zagra, tak Conley i Cov na bank grają. Z drugiej strony brak Richa wyrówna brak Blake, skubany potrafi dojebać masą stl itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 chytry embiid gral na 29% a drummond na 41 w tamtym tyg wieeeeeeeeesz ;] mnie rujnuje brak oladipo nic innego, bo nie mam nikogo na jego pozycje, nie mialem zreszta nigdy bo od poczatku tylko same duze murzyny. jakies wymysly jak gordon czy ten z lac tak zeby ktos byl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 chytry embiid gral na 29% a drummond na 41 w tamtym tyg wieeeeeeeeesz ;] mnie rujnuje brak oladipo nic innego, bo nie mam nikogo na jego pozycje, nie mialem zreszta nigdy bo od poczatku tylko same duze murzyny. jakies wymysly jak gordon czy ten z lac tak zeby ktos byl. I mimo to wygrałbyś FG gdybyś nie miał Gordona i Younga, AKA numer 1 i numer 2 w mordowaniu FG w lidze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) k**** zabrali Giannisowi jednego stila już po wszystkich meczach i z 4-4 się zrobiło 4-5. Biorą pod uwagę fakt występów moich czarnych trepów w drugiej połowie tygodnia to nie ma co narzekać. dość wspomnieć tylko o czarnym piątku, black friday po angielsku najgorszy mecz walla w karierze a wall, hardaway i d`angelo w sumie 6/31 z gry 1 meczu sabonisa przez cały tydzień fg% i TO przegrywam od razu na wejściu w każdym tygodniu, już przywykłem gdyby nie Giannis to bym nawet w fbxie walczył o picki w drafcie edit: a żeby tego k**** było mało to w tym tygodniu mam 7 meczy mniej od bołdasa Edytowane 10 Grudnia 2018 przez buła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Burks vs Sexton też brzmi okrutnie. O dziwo Harrison dziś elegancko - 5 trójek i 50% FG. Innych statsów tradycyjnie nie stwierdzono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 (edytowane) No, jak mam 3/7 meczy dobrych to dużo z tego nie będzie. Roger musisz! Edytowane 11 Grudnia 2018 przez Robinson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 (edytowane) Buła, strasznie przeklinałes we wczorajszym wieczornym poście. Liczę na nowe finezyjne słowotwórstwo po dzisiejszuch "występie" Walla i Greekfreaka : ) Na pocieszenie u mnie też szpital. Tyle że wczoraj nie zagrało mi 2, którzy i tak do 8 meczowej mi się nie zmieścili. Edytowane 11 Grudnia 2018 przez bolduck penetrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 przyszły takie czasy, że nawet połowy grudnia nie ma a goście już odpoczywają, po 2 miesiącach grania, w dodatku 24 lata na karku ale to pewnie dlatego, że z Grecji jak Giannis odpoczywa to reszta dogorywa tak też było dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 (edytowane) przyszły takie czasy, że nawet połowy grudnia nie ma a goście już odpoczywają, po 2 miesiącach grania, w dodatku 24 lata na karku Pffff, amatorka, 2 lata temu u mnie Aldridge i Brook Lopez odpoczywali w odpowiednio 2 i 3 meczu sezonu. Edytowane 11 Grudnia 2018 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 (edytowane) Cieszę się, że nie będę jedynym który miał w tym sezonie w składzie Freda Van Fleta. Trochę jednak byłby wstyd (może nie jak Cheick Diablo, ale jednak). PS. Bołdas, jak tam Kornet w contract year? Rob mnie zainspirował do przejrzenia naszej ubogiej (bądź co bądź) historii h2h i wnioski są takie, iż Bołdasowi i Robowi idzie fhuj dobrze. Sądziłem, że w zeszłym roku z przeogromem farta wyjebałem z trampek na niedostępny poziom, a tu okazuje się, że wcale nie było tak zajebiście 16/17: 17/18: 18/19: Record book też jest ciekawy: w życiu bym nie przypuszczał, że zrobiłem w tygodniu 57%FG (https://youtu.be/cxtnot8lY4U?t=60, proszę przesłuchać dwie sekundy). Z drugiej strony szkoda, że nie ma negatywnych rekordów albo wygranych matchupów z najniższym wskaźnikiem (nie wykluczam, że rok temu wygrałem matchup na poziomie 41% FG) Edytowane 11 Grudnia 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Miałeś rację z tym Van Fletem Lu. Wziąłem go w nadziei na punkty i trójki a ten wyskoczył z career-high w nie potrzebnych mi asystach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Mi akurat by się przydał ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Jebany Burks, 1/14 FG w tym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Nurk to pobił w jednym spotkaniu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi