bolduck penetrator Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Wyjeb tego parcha Dragica. Miałem go rok temu i nigdy więcej takich wynalazków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 ale na drafcie to go licytowałeś ;] W każdym razie pewnie tak zrobię (zastanawiam się jeszcze nad żabojadem, bo tydzień temu byłem z niego "content", a teraz jest tragedia) - zobaczymy jeszcze, czy nie będzie jakiegoś update'u w sprawie powrotu po kontuzjach. Na Dunna i Drwala jednak liczę w perspektywie odpowiednio STL i BLK (bo tu wyglądam cieniuteńko; STL rok temu mi trzymał Oraldipo, w BLK miałem Jacksona i wspaniałomyślnie go wypierdoliłem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 (edytowane) No to szybko sie wszystko rozstrzygnelo. Pozostaje zylowac co jest do uratowania i liczyc na 4-5.Przestań się mazać. Zobacz jaką mam ładna karteczkę przyczepiona, żebym nie pominął nikogo twojego, jak przeglądam wyniki. A co do nerdowych nawyków, to mam tak, że najpierw patrzę na boxscory, jeden po drugim. A dopiero potem wchodzę na FB. Dzięki temu smakuję dłużej, a nie, że od razu patrzę na komplet wyników moich grajków : ] Edytowane 27 Listopada 2018 przez bolduck penetrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 A co do nerdowych nawyków, to mam tak, że najpierw patrzę na boxscory, jeden po drugim. A dopiero potem wchodzę na FB. Dzięki temu smakuję dłużej, a nie, że od razu patrzę na komplet wyników moich grajków : ] Same here. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 (edytowane) Same here.Ja dokładnie tak samo, najpierw sprawdzam swoich w boxach, potem rywala i zgaduję ile powinno być. Dopiero potem klikam w apkę Fantasy. Przestań się mazać. Zobacz jaką mam ładna karteczkę przyczepiona, żebym nie pominął nikogo twojego, jak przeglądam wyniki.A gdzie zapisek żebyś nie zapomniał kupić Braveranu? :] Edytowane 28 Listopada 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Na razie muszę się przyzwyczaić do ogarniania 2 dzieciaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 A co do nerdowych nawyków, to mam tak, że najpierw patrzę na boxscory, jeden po drugim. A dopiero potem wchodzę na FB. Dzięki temu smakuję dłużej, a nie, że od razu patrzę na komplet wyników moich grajków : ] +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 fajnie Rob, że ci się Turner w końcu obudził ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Turner wielkiej roznicy nie robi. Bloki mial zawsze wiec tylko troche wiecej rzuca na lepszej skutecznosci. Wolalbym aby wiecej zbieral. Ale teraz wszyscy moi gracze mieszcza sie w pierwszej 73 rankingu yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Ale mnie cwebb rucha się ratuje jakimś szczurem z clippersow tylko dlatego że ma dziś i jutro mecz i może mi w czymkolwiek pomoże, gorzej k**** jak zaszkodzi jakimś 2/17 z gry i 5 stratami. W kurwe no. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 No Tomuś - miałem tego szczurka. 4/14 FG zrobił. Myślę, że nie będziesz zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 (edytowane) Turner wielkiej roznicy nie robi. Bloki mial zawsze wiec tylko troche wiecej rzuca na lepszej skutecznosci. Wolalbym aby wiecej zbieral. w sumie racja, ale przynajmniej w FG% byłoby bliżej, więc motywacja inna ; ] Ale teraz wszyscy moi gracze mieszcza sie w pierwszej 73 rankingu yahoo jesteś wspaniałym przykładem na to, jak ważne są staty. Edytowane 28 Listopada 2018 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 k**** 0/9 z gry, następy cwel c*** pedał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 nie dość że kosmos z gry, to jeszcze 10 trójek Lillarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Zawsze jak kogoś spotyka takie nieszczęście, to sprawdzam o jakiego grajka dokładnie chodzi. Wchodze, patrzę i widze, że Hardaway Jr. też ci zaszalał : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Wow, yahoo dodalo games played i games remaining. Szkoda tylko, ze zle liczy XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Lorak, takie mecze rodzynki sie zdarzają. Co naprawił Lillard zepsuli inni. Na drugim biegunie mam teraz FT% bo w sezonie do tej pory jestem najlepszy w lidze a w tym tygodniu jestem przedostatni. Shit happens. Z resztą "roto jest sprawiedliwsze, ale ta losowość h2h daje większy fun" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Wow, yahoo dodalo games played i games remaining. Szkoda tylko, ze zle liczy XD Dobrze liczy ale musisz mieć wystawiony skład na aktywnych slotach do końca tygodnia. Jak nie masz ustawionego składu, to podaje to co faktycznie masz na aktywnych slotach w danym momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 nie do końca zepsuli inni, bo tylko dwa razy ktoś miał większe tygodniowe FG%. właściwie to poza tymi wolnymi oraz asystami, to w każdym stacie jesteś sporo powyżej średniej z sezonu, więc rodzynki ci sprzyjają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Dobrze liczy ale musisz mieć wystawiony skład na aktywnych slotach do końca tygodnia. Jak nie masz ustawionego składu, to podaje to co faktycznie masz na aktywnych slotach w danym momencie. Zalicza jako played mecze, kiedy zespol gral, a zawodnik nie. Chociaz w sumie c*** mi to pomoze, jak bede wiedzial ile juz zagralem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi