Skocz do zawartości

H2H FUCK 2018/19

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

1.

Lu, po tym jak zgarnąłem Bogdanovica do końca tygodnia jest 19:18 w pozostałych meczach, na twoją korzyść.

Nie ukrywam, że chciałbym spuścić ci srogi wpierdol. Taki, po którym jak mnie zobaczysz to będziesz mówił "dzień dobry panie Chambers", z takim lekkim skinieniem głowy wyrażającym szacunek : ]

2.

Ludu pracujący maist i wsi. Czy jest jakiś zgrabny portal, gdzie jest napisane ile poszczególne drużyny grają w danym tygodniu? Na rotoworld musze czekac do soboty na "Week ahead" a już teraz chciałbym opracować strategie detronizacji Chytrego.

W waszym interesie jest, żebym był do tego pojedynku dobrze przygotowany : ]

Edytowane przez bolduck penetrator

W dniu 22.11.2018 o 19:29, bolduck penetrator napisał(a):

Nie ukrywam, że chciałbym spuścić ci srogi wpierdol. Taki, po którym jak mnie zobaczysz to będziesz mówił "dzień dobry panie Chambers", z takim lekkim skinieniem głowy wyrażającym szacunek

Mogłoby tak nawet i być, ale jakoś nie przypominam sobie byś w lutym mówił do mnie per: Królu Andalów, Rhoynarów i Pierwszych Ludzi, władco Siedmiu Królestw, Protektorze Królestwa, Lordzie Protektorze Krainy Burz etc.

Edytowane przez Lu-

W dniu 22.11.2018 o 19:29, bolduck penetrator napisał(a):

a już teraz chciałbym opracować strategie detronizacji Chytrego.

Chytry/Boldas:

G: 34/32

FG: 48.6/46.1

FT: 72.7/77.8

3P: 58.3/60

PTS: 605/520

REB: 232/172

AST: 131/131.4

STL: 38:36

BLK: 33/23

TO: 68.3/65.3

Przy takich skladach jakie byly wczoraj.

Sir Lu,

Miałem sprawdzić wieczorem, czy Al zagra i co? Harris całkiem dobry mecz na benchu przesiedzi, bo zachciało im się grać wcześniej przez jakieś Turki...

Robinson, Niemiec zgarnął ci Robinsona z FA. Ale na rynku wolnych agentów jest jeszcze 5 Robinsonów. Jakby w lidze grał jakiś bolduck, to bym go grał.

Raz prawie wziąłem Reggiego Bullocka.

Edytowane przez bolduck penetrator

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.