Chytruz Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Zrobiłem sobie zrzut ekranu : ] Ekranu i pewnie jeszcze czegos innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Zrobiłem sobie zrzut ekranu : ] Było zadzwonić albo napisać na messengerze to bym Ci podesłał* ;] *oczywiście, mam świadomość tego, że w perspektywie nadchodzącego matchupu jeszcze bardziej sobie przejebałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Jeśli chodzi o zrzuty ekranu, to na Łukasza zawsze można liczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Jeszcze się spotkamy boldas jeszcze poczujesz jak ruchaja duże murzyn takich białych starych chambersow jak ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Jeszcze się spotkamy boldas jeszcze poczujesz jak ruchaja duże murzyn takich białych starych chambersow jak ty. Jebał cię Will Perdue : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Było zadzwonić albo napisać na messengerze to bym Ci podesłał* ;] *oczywiście, mam świadomość tego, że w perspektywie nadchodzącego matchupu jeszcze bardziej sobie przejebałem... Trash talk aside. Rok temu nasze zaspoły miały dość różne potencjały. Co widać na screenie. W tym po drafcie nie byłem zadowolony, potem wolno zacząłem w pierwszych 3 tygodniach. W ostatnich 2 wygrałem bardzo wysoko, choć z kontuzjowanym Cwebbem to nie miało mocy, a Marzec miał straszny antytudzień, jeśli chodzi o mecze najlepszych. Zmierzam do tego, że cieszę się z liderowania, ale zdaje sobie sprawę, że to prowadzenie jest papierowe. Jak na święta będę dalej #no1, to będzie piękny prezent. Ale rewanż za zaszłoroczne 9:0 chętnie wezmę : ] Edytowane 19 Listopada 2018 przez bolduck penetrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 wjeżdżam na sor na pełnej giannis ma 4 game week, reszta mnie nie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Jędker nie musisz mi pomagać, wystawiaj Westbrooka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Dotychczas przy ponad 54% FG wydawało mi się, że punkt za wygraną w tej kategorii jest pewny. Niezmiennie biorę 3-6. Odnoszę wrazenie, że STL bym nie wygrał nawet przeciwko drużynie bez rąk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) W moim skladzie najbardziej zadziwia mnie Gasol. Miał się zestarzeć, on ma chyba jak na razie sezon życia, a Mamphis dodatni bilans. 20-11-3-1-2 i ponad 2 trójki w ostatnich 2 tygodniach. Taki Towns : ) Edytowane 20 Listopada 2018 przez bolduck penetrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Wyszło właśnie RPM za ten sezon, Gasol jest najlepszy w całej lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Bołdas, nie mam nic przeciwko temu żebyś wygrał i zapobiegł powrotowi do złych czasów hegemonii Chytrego (do którego rzecz jasna nic nie mam - ale jemu konsekwentnie rok w rok żre), ale będziesz miał fhuj trudno. I nie chodzi o to, że skład Chytrego jest przekozacki (a taki jest), ale chyba jesteś za bardzo uzależniony od tego ile w danym tygodniu grają C's (no i od zdrowia alpha dogów, ale to akurat każdy z nas tak ma). W gameweekach 3-spotkaniowych jesteś w trudnej sytuacji - mi akurat wypadło, że w zasadzie każdy u Ciebie gra x4, a u mnie każdy x3... ale już widzę, że w tygodniu nr 17 masz po 3 mecze C's i 3 mecze Gasola (i wtedy się odegram, choć jeszcze nie wiem kim, bo KAT i KD też będą x3 !!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Wyszło właśnie RPM za ten sezon, Gasol jest najlepszy w całej lidze. Co to jest RPM? I link do tego zestawienia poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Uff, dzieki Boldi. Ja juz balem sie pytac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Real plus minus. Espn RPM w google i heja wio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) Podejrzewam że jakieś roto points per minute. Lu, akurat ja nie mam składu opartego o 2 napitalaczy,a to czy mam dużo C nie ma znaczenia, znaczenie ma ale meczy w tygodniu gra dany skład. Ale niezaprzeczalnie kilka nazwisk gra mega mocne 2 tygodnie u to przekłada się na moje wyniki. Po weeku z tobą gram chyba z Chytrym, więc wtedy będzie wiadomo więcej. Edytowane 20 Listopada 2018 przez bolduck penetrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Co to jest RPM? I link do tego zestawienia poproszę http://www.espn.com/nba/statistics/rpm Jeden z zaawansowanych statów, który za sprawą jakiejś wyjątkowo skomplikowanej formuły próbuje wykazać rzeczywisty wpływ zawodnika na grę. Osobiście bardziej traktuję jako ciekawostkę i dodatek, niemniej rpm jest wśród kibiców dość chętnie wykorzystywany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) Lu, akurat ja nie mam składu opartego o 2 napitalaczy,a to czy mam dużo C nie ma znaczenia, znaczenie ma ale meczy w tygodniu gra dany skład. Nie chodziło mi o C-entrów, a o graczy C-eltics. vs Chytry będzie oczywiście tylko 3x Boston ;] http://www.espn.com/nba/statistics/rpm Jakieś słabe to. Townsa nie widzę.... ;] Edytowane 20 Listopada 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Po weeku z tobą gram chyba z Chytrym, więc wtedy będzie wiadomo więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) https://youtu.be/hV54sS_eYF0 Taka jest moja ekipa : ] Edytowane 20 Listopada 2018 przez bolduck penetrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi