Chytruz Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) To matchup chyba już rozstrzygnięty. 60 Kemby może by mi się do czegoś przydało, gdyby jego kolega Mierny Nicolas nie postanowił zdobyć 0 punktów. Edytowane 18 Listopada 2018 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) Jak przejrzałem wyniki Twoich, to już miałem przed oczami masakrę. 15 3p, 154 punkty też nieźle jak na jedno 0, w dodatku na 51 procentach, 17 stl. Dobrze że moi praktycznie wszystkie kluczowe staty w tym pojedynku zneutralizowali. Jak dziś się nie pojawi jakiś 14 trójkowy Klay, to 6-3 wygląda na pewne. Edytowane 18 Listopada 2018 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Temple za Demona. Atakuję 8:1! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 powodzenia, ja z 1 meczem drummonda, z 3 tragicznymi younga c*** naprawde byl tragiczny i z polamanym oladipo, wreszcie zostalem przez kogos porzadnie dopadniety. ale 8:1 to bylby dramat zostanmy przy tym 6:3 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Pokonany przez Rose'a i Gallinariego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 jak zostanie 5-4 to będzie wypas, tak to wygląda po meczy wigginsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Gdy się kładłem Fournier nie miał BLK i w tej kategorii był remis, a ogolnie bylem do przodu 6-2. Teraz jestem mądry, bo wiem, że Durant powinien był zostać na benchu - wtedy bym wygrał 7-2. Tym razem zachłanność nie popłaciła... A winnym tego jest JJJ, bo zrobił dziś 3 BLK i doprowadził do remisu w tej kategorii. Gdyby nie on o 0:30 bankowo bym zdjął KD, bo miałem upragnione 7-2 i tak by się utrzymało. Stan drużyny, tj. liczba meczów i moje kontuzje w kontekście formy Bołdasa i jego żądzy rewanżu za zeszłoroczne 0-9 powoduje, ze 3-6 wezmę w ciemno. Edytowane 19 Listopada 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Nie bądź taki skromny : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Nawet mi się tego komentować nie chce :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Nie spodziewałem się 6-3 na początku, ale potem jak zaczęło się to układać w FG% wiara powróciła. Bloki skreśliłem na wstępie, szkoda tych stealów ale nawet jakby odjąć nieplanowane 7 steali Goberta i Whiteside nie wygrałbym tej kategorii, więc nie ma co stękać. Gruby tydzień w zasadzie każdego ale żeby nastukać Chytremu tak musi być. Jeden mecz Blake w tym tygodniu był zbawienny, bo nie pomógłby mi wygrać zbiórek, a przegrałby mi straty. Lakers mają w tym tygodniu 3 spotkania, to se myślę że hujowo, bo James mało pogra. Aaaa gram z Jendrasem, zajebiście ;] Edytowane 19 Listopada 2018 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Kurła, jeden gorszy tydzień i od razu spadek za Bołdasa i Łukasz zaraz za plecami. Mój plan, w którym Bołdas klepie Marca trochę wymknął się spod kontroli. Winnych nie trzeba było daleko szukać: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Teraz Chytry masz zgryz komu z nas w tym tygodniu kibicować. Edytowane 19 Listopada 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 4-4 bieremy w ciemno w Waszym pojedynku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Najlepszy bylby remis 0-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Znowu mi sprzed nosa zajebali ziomka. Chciałem tego Nance'a, ale nie wiedziałem za kogo, bo jeśli Dragić jest kontuzjowany, to idzie na IL i spokojnie mogę pozbywać się Augustina, gdyż z Bołdasem w AST nie mam szans. Jeśli Dragić by żył to jakieś iluzoryczne szanse się tlą. Inny problem z Nancem, który spowodował, że nie brałem go na dzień dobry to podejrzane FG i c***owe FT. BTW, Dwighta znów boli dupa. Shavlik robiłeś mu per rectum, czy o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Rose był świetny na skład Chytrego, bo wysokie % zarówno w FG, jak i w FT, sporo trójek, punkty i asysty ale nic poza tym, dodatkowo 3 game week. W celu naybania Jędkerowi potrzebuję zbiórek i stl. Akurat jego FT mi raczej nie powinno zaszkodzić, bo w tym temacie mam sporo kozaków. Nance coś zaczął grać, choć już raz miałem go w składzie i był totalnie hujowy, więc mam nadzieję, że historia się nie powtórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Lakers mają w tym tygodniu 3 spotkania, to se myślę że hujowo, bo James mało pogra. Aaaa gram z Jendrasem, zajebiście ;] Oni qrwa ciągle grają po 3 mecze i jeszcze Westbrook poza parkietem. Czemu ja nie licytowałem mocniej tego LeBrona... No i oczywiście -4 w meczach w kolejnym tygodniu. Edytowane 19 Listopada 2018 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Oni qrwa ciągle grają po 3 mecze i jeszcze Westbrook poza parkietem. Czemu ja nie licytowałem mocniej tego LeBrona... No i oczywiście -4 w meczach w kolejnym tygodniu. nie jestem pewien o czym piszesz, ale jeśli o naszym matchupie, to mialeś tylko 1 mecz w plecy. RW opuścił trzy, ale też u mnie Lavine z KL po jednym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 No i oczywiście -4 w meczach w kolejnym tygodniu. Pierwszy raz w sezonie jestem na plusie w meczach na starcie, więc w sumie witaj w klubie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Zrobiłem sobie zrzut ekranu : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi