bolduck penetrator Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Monster Harrell Tak. Żałuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Wiedziałem, żeby nie brać w drafcie Westbrooka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 (edytowane) Chytry, daj się innym pobawić, bo za rok nie grasz ;P U mnie na razie bardzo miło, ale 8-1 nie utrzymam, bo jest jedna kategoria, w której zawsze dostaję wpierdol, a nawet wujek G. nie pomaga: Edytowane 14 Listopada 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Spokojna głowa. Chytry jest po 2 dniach +3 w rozegranych meczach. Straty są nie za duże, szczególnie w FG, 3p i as. Punkty też w zasięgu. Jak dobrze pójdzie, to jutro moze być z 5-4. Na koniec i tak będzie ciężko, bo bez zmian w składzie, a zbytnio nie mam kogo wyrzucić na FA, Chytry będzie +4 w meczach rozegranych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Chytry, daj się innym pobawić, bo za rok nie grasz ;P Chcesz mnie pozbawic glownego zrodla dochodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Myślisz, że aż taki ze mnie Janusz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 To chyba jakiś rekord żeby ośmiu grających jednej nocki nietrybów zrobiło 0 (słownie: zero) STL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 no slona ta Twoja koncowka a nawet gorzka bym powiedzial co ja mam powiedziec , masz sklad na anty syststy i i tak wygrywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Uwielbiam takich kolkow jak Crowder - napierdala jak dziki przez 3 tygodnie, wstawiasz go dwa razy do skladu i robi 2/9 6-6-0 i 2/12 5-1-1. To chyba jakiś rekord żeby ośmiu grających jednej nocki nietrybów zrobiło 0 (słownie: zero) STL. Lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Dżizas Gobert z Whitesajdem dziś 5 stl. Była szansa na 5-3 i wyrwanie stl na koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Przed startem tego co w weekend boldas w ciemno biorę 3 pkt dla siebie. Niby 6:3 dla mnie teraz ale mnie pozamiatasz bankowo i to już dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) co za tydzień z dupy z tymi meczami chyba to silver układał po cracku uwaga, uwaga cipeczki sprzedam tanio ale dobrze: pedała mitchella maricona rubio może być w pakiecie może być za pick 2019 żeby nie być gołosłownym rubio w tym tygodniu, 2 mecz .273fg% - 13pt 7pkt 4red 2ast 1st 0bl 2TO mitchell, 2 mecze .261fg% 1.000ft% 1 3pkt 22pkt 4red 7as 1st 1bl 6TO po szybkiej analizie, mogę oddać za 2 kawałki pizzy w przyszłym roku na drafcie, ale będę negocjował skład pizzy Edytowane 16 Listopada 2018 przez buła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 myśl jak się obawiałem, JJJ się na mnie mści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Buła, tak narzekasz a dzisiaj mnie zmasakrowałeś. Jeszcze dziś w nocy było 7-2 dla mnie. Co się stało z moimi blokami ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 no mitchell zajebał 31 (33?) pkt, ale na skuteczności 13/35, k**** to bartek ma lepszą skuteczność po dwóch paluchach i trzech piwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Boli Cię ta skuteczność? I tak byś FG przegrał. A Mitchell narobił mnóstwo dobrego, oprócz punktów jeszcze np. 4 steale i blok. We wszystkich kategoriach w których mogłeś nawiązać walkę dzisiaj mnie rozwaliłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 no jakby lepiej rzucali to bym nie przegrał Ty masz 479fg%, to nie jest wynik nie do przeskoczenia Mitchell oczywiście 31p, 2r, 4st. 1bl, dobre rzeczy, ale tylko 1 3pt, 37%fg i 57%ft a myślałem, że w trójkach też nawiążę walkę moim cichym bohaterem jest Sabonis, gość gra na super fg%, ft%, ma dd, asysty to jest zdecydowanie steal draftu przemyślałem wczorajszą ofertę - oddam rubio za 2 kawałki pizzy na przyszłorocznym drafcie, anyone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Nie wiem dlaczego mi tak c***owo idzie w tym tygodniu, a jak patrzę na pozostałe mecze, to na 90% koniec winning streaka. Zaczynają mnie martwić wyniki Łukasza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 (edytowane) Nie martw się Chytry, bo nie masz czym. Zaraz matchup z Tomem Chambersem, a myślę, że jest on mocno zmotywowany żeby mi dojebać i ma bardzo duże szanse, bo C's grają x4, a KD i KAT tylko x3. JJJ dał mocno do pieca z FG i STL... Szkoda tylko, że nie dla mnie. ale on jeszcze sporo razy wkurwi Shavlika... 8-1 do wczoraj było możliwe, teraz walczę o 6-3. Stealsów to chyba z nikim nie wygram. Asysty też słabo wyglądają. Liczyłem, że Dunn i ElFlet Payton coś wspomogą, ale ElFlet wróci chyba na ASG. Edytowane 17 Listopada 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 no po tym jak mi na dobre przeszlo z griffinem , giannis stal sie za popularny i kazdy go kocha, to raczej na pewno sabonis jest moim top5 favorite players na ten moment. po prostu przyjemnie sie oglada goscia ktory trafia bo bo inaczej tego co robi na boisku nazwac nie mozna rzut i kosz proste , to taki grajek w stylu a bede dzis gral 35 minut i bede bezbledny to duzy handi przy 'i like you very much'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi