Chytruz Opublikowano 24 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Dajmy Lorakowi Cousinsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 no to dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 czyli na razie 6 "za", 3 "przeciw". Za - Chytry, Rob, Lo, Bołdas, Buła i ja Przeciw - Marzec, Roger, Shavlik Czekamy na info od Jendrasa i PeWeego. Cwebb nic tu nie napisze, więc można założyć, że Roger powinien wprowadzić drugi slot IL i dać DMC z urzędu do Loraka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Ja mam w sumie wywalone, ale niech będzie, że przeciw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Griffin 36-11-6, 53% FG, 0,7 TO, lol Polecam, serio. Blake got some skills. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Ja mam w sumie wywalone, ale niech będzie, że przeciw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Cwebb ma Curryego i AD wiec na pewno jest za ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 to ja chce też z urzędu Porzingisa będę się czuł pewniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 (edytowane) Thx Roger za ten drugi slot. Od 5 dni chciałem nie mieć w składzie Jaylena Browna i nadal nie mogę go wyjebać. Aż się boję co odpierdoli jutro (liczę, że w niedzielę nastąpi mój trzeci ruch w tygodniu i pozbędę się tego fagasa). Ale na FA wybór faktycznie w brud - miałem do wyboru Bazemore'a albo Justina Holidaya. Yay !!! Edytowane 24 Października 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Bazemore nietragiczny. Tez o nim myslalem gdyby nie to, ze mi sie Bagley obudzil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 co do il2 to jestem in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 (edytowane) Bazemore nietragiczny. Tez o nim myslalem gdyby nie to, ze mi sie Bagley obudzil. Rob, wygląda na to, że od tygodnia chciałeś każdego, kogo pobrałem i nikogo nie dostałeś ;] Wygląda na to, że dopiero poważne season endingi obudzą nam rynek FA.Co do niskich, to od biedy zawsze się trafi jakiś DJ Augustin, czy inny ch.ujek pokroju TJ McConnella albo I.Canaana... ale z wysokich, którzy zapewnią REBS i BLK kto został? Alex Len? Jerami Grant? No błagam... Rok temu przynajmniej można było się częstować 22 minutami Paua Gasola, w korych wykręcał 15-8-3-2. A dziś? Bieda... Edytowane 24 Października 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 ja pi****le cieszcie sie ze was znam tyle lat i ze mamy przyjacielskie stosunki bo bym was jebal tu jak k**** ta lawrence wczoraj jak do mnie wpadla. co to k**** ma byc dokladanie cousinsow, porzingisow, k**** moze se olajuwona wezcie jeszcze wirtualnie wprowdzcie. zasad sie nie zmienia w trakcie gry gamonie, ale c*** juz zescie zmienili pierwszy i ostatni raz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Bylo mowione juz rok temu ze zmiana na 2 IL, tylko wszyscy przysneli przy zakladaniu ligi. Zmienic jeszcze mozemy, bo jedyni wywaleni na FA to Cousins i KP, wiec nikt jeszcze nie zyskal ani nie stracil. A jak dla mnie to wszyscy mozecie sobie wziac po KP i Cousinsie, bo jak goscie od lutego zrobia po 9-5-1 z DNP co trzeci mecz to bedzie sukces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 wiem ze bylo mowione, tak se napisalem bo chcialem tylko wspomniec o tym ze lawrence byla ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Chyba Lawrence Fishburne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 wiem ze bylo mowione, tak se napisalem bo chcialem tylko wspomniec o tym ze lawrence byla ;] Tomek, prawda jest taka, że Ty byś ruchał cokolwiek, łącznie ze swoją ręką, czy dziurką od klucza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Rob, wygląda na to, że od tygodnia chciałeś każdego, kogo pobrałem i nikogo nie dostałeś ;] To jest to o czym mówisz - krótka lista sensownych FA. Nic dziwnego, że rozważamy tych samych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Marzec spojrz jaka skutecznosc mial dzis Fultz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 taaaak ona lubi bardzo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi