Lu- Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Dragić jak Millsap. Już lepiej by było żeby nie grał, jak Dwight. Ile będę czekać na IL dla tego głąba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Slabo ten Whiteside znowu. Marzec, nie chcesz kupic? Zbiorki sobie podbijesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Teoretycznie jest ok, bo 6-3 ale przewagi niewielkie, a do końca tygodnia na pewno meczowo będę na minusie w okolicach 2-3 spotkań. Jak się dziś nic nieoczkiwanego nie wydarzy, to jutro będzie rano 3-6 i to w najlepszym wypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Lorak sam pod sobą kopał dołki cały sezon, kisząc po 2-3 połamanych przeciętniaków nie wiadomo po co. Z tego co widzę teraz ma podobny plan ;] Hywarda wywaliłem od razu i trzymałem Kawhiego, Mylesa oraz Thomasa. raczej ciężko ich uznać (wtedy) za przeciętniaków. z Cousinsem teraz zrobiłem błąd (i pewnie go zaraz wyrzucę), bo obiecywałem sobie, żeby już nie draftować nikogo połamanego, kto od razu zapcha IL. ale podbiłem go, aby nie poszedł za tanio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 (edytowane) Hywarda wywaliłem od razu i trzymałem Kawhiego, Mylesa oraz Thomasa. raczej ciężko ich uznać (wtedy) za przeciętniaków. z Cousinsem teraz zrobiłem błąd (i pewnie go zaraz wyrzucę), bo obiecywałem sobie, żeby już nie draftować nikogo połamanego, kto od razu zapcha IL. ale podbiłem go, aby nie poszedł za tanio.Thomas byl na dlugo out z ciezka kontuzja, po powrocie gralby z LeBronem i pewnie na limicie minut przez jakis czas. W 10 osobowej lidze, nie liczac tego fluke'owego sezonun, kolo jest przecietniakiem i nie bylo sensu palic sobie aktywnego slotu zeby go kisic tygodniam (IL juz bylo zajete na Kawhi'a) Kawhi i Turner zgadzam sie, ale pamietam ze pozniej w sezonie dlugo trzymales jakies balasty, np. Conleya przez miesiac. A btw, chyba mielismy miec 2 IL, co nie? Edytowane 19 Października 2018 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Myślałem, że hart to gatunek psa, a tu okazuje się, że to gość, który opierdolił mnie jednej nocy w roto kilku kategoriach. Z kolei stary, poczciwy Lonzo niezawodnie wyjebał 28% FG i gdyby nie Dragić, to nawet bym się cieszył. A jeśli Dragonek z DSJem będą tak grać jak dotychczas, to o FG bałbym się nawet w meczu przeciwko Mazowszance Pruszków. Innymi słowy, nie widzę tego bym w tym roku grał bez Lonza (a ten przynajmniej robił niezłe AST i STL). Pociesza jednak to, że początek zeszłego sezonu był podobny. Było sporo narzekania, a przecież roster, jak gówno w betoniarce, po prostu musi się uformować. Na dziś mam kilku gości do wzięcia z FA, a do wyjebki Knoxa, Fleta i Browna. Nie wiem też co z Rondlem, bo pojawiają się przy jego nazwisku dwa brzydkie słowa pochodzące z łaciny: plantar fasciitis. No i czekam z niecierpliwością jak przywitają się ze mną Dunn i Howard. Zważywszy na to, że Towns i DSJ graja na poziomie ludków z FA, a Dragic zajebał mnie okrutnie w FG, wychodzi na to, że jedynym gościem z jakikolwiek cojones w składzie na tę chwilę jest Durant <proszę się nie śmiać>. Zaskakuje mnie Lorak - zawsze niemal max ruchów na FA, w tym roku nic - chyba mu małolata skasowała apkę. PS. Dawać ten drugi slot IL - rok temu to chyba ustalaliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Ile $ można odzyskać za niezgodność towaru z umową. Zamawiałem napierdalatora z TOP2, a dostałem jakiś produkt pizdopodobny. To zawsze zajebiste przegrywać w tym samym GW FG i FT. Dzięki Dragon, dzięki Rondel. Do tego dodać TO i w pizdostatsach mam komplet w ryj. Extra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Utrzymałem jakimś cudem 3p i jest nieźle biorąc pod uwagę że ten huj RHJ znów nie grał i jestem w plecy 4 mecze. Dziś tylko musi być rozkurw dzień ale jako że grają wszyscy najlepsi jestem spokojny. A wygrywam TO lol. Tego się nie spodziewałem, z drugiej strony Harden i James grali tylko po jednym meczu, więc dziś i jutro pewnie trochę nadrobią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 (edytowane) Mirotic za 4. o k**** jarebko jak rozjebal jazz Edytowane 20 Października 2018 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Ufff, Osman co prawda spierdolił, ale zdążyłem z Brogdonem. Trzeba zacząć deratyzację składu i pozbyć się, jak to mawia Tomek, mój kompan od wysokoprocentowych trunków, szczurów. Brogdon fajny jest, wszystko robi, niczego dobrze, niczego fatalnie. Do KD się nada. KAT, wyłaź w końcu z budy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 20 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Nie po to kupowałem Whiteside i Goberta, żeby przegrywać bloki z Tobiasem Harrisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Mireczek robi leiej niz ten pies Towns jak smakuje moja koncowka ? Lu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 chytry lol rozjebales mnie sie smialem glosno minute do kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 20 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Chytry jest mistrzem żartu, wiadoma sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Mireczek robi leiej niz ten pies Towns jak smakuje moja koncowka ? Lu Bartek, ale my nie mamy teraz matchupu, wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Ile $ można odzyskać za niezgodność towaru z umową. Zamawiałem napierdalatora z TOP2, a dostałem jakiś produkt pizdopodobny. Twój pizdeń przynajmniej gra. Jak ja prowadzę 5-4, pojęcia nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 STL przegram, bo Kriss Dunn postanowił sobie poruchać w połowie stycznia, czego konsekwencje odczuwam dziś. A wystarczyło pyknąć kilka dni wcześniej i nie byłoby problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 ej a my kończymy ten week1 jutro czy gramy jeszcze do następnej niedzieli? nie pomyślałem o tym biorąc nicka stauskasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Ja się tak nie bawię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 ej a my kończymy ten week1 jutro czy gramy jeszcze do następnej niedzieli? Kończymy dziś, Łączone będą tylko week 18-19 i 25-26. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi