Lu- Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Istnieje możliwość, że przepłaciłem Townsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Dlaczego nie mogę wyrzucić gracza, który dzisiaj grał? A player has already played and is no longer editable for today Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Z tego co pamiętam, to musi przeskoczyć dzień, bo gdybyś np. zdążył wyrzucić gracza przed rozpoczęciem kolejnego spotkania, to mógłbyś jednego dnia grać i jednym i drugim, a nawet ustawienie daily/today na to nie pozwala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Odswiezam lige co minute w robocie aby wziac Osmana a tu Cwebb juz go podjebal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Odswiezam lige co minute w robocie aby wziac Osmana a tu Cwebb juz go podjebal. Mi też podjebał, a odświeżałem częściej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Ja o 3 w nocy mialem palec na add, ale stchorzylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Juz cisnalem beke z Marca, ze wzial Vonleha, ale to bula. Zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 W każdym innym matchupie bym dostawał srogi wpierdol, ale z okazji tego, że u Jendrasa jeszcze prawie nikt nie grał, a u Millsapa trzeba sprawdzić po meczu, czy trafił do domu, jest 7-2. Pewnie myślicie sobie, że wczoraj wieczorem ostro popiłem biorąc VanFleta - ale był to przemyślany ruch - Winslow był out, a Flet ma zagrać jeszcze dwa mecze - i potem oczywiście out. Chcę też szybko wyrzucić Knoxa (mecz straszny, ale miał 1 blk i 1 stl, dzięki czemu mam na razie te kategorie na plus) ale nie mam jeszcze pomysłu za kogo. Analiza trwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Analiza trwa... Niewytlumaczalna passa szczescia do grania z ludzmi bez zawodnikow rowniez ;] Ale nie martw sie, niedlugo kazdego dnia bedziesz tesknil za Oraldupo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Pewnie myślicie sobie, że wczoraj wieczorem ostro popiłem biorąc VanFleta - jakbyś czytał mi w myślach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 jakbyś czytał mi w myślach. Szukałem kogoś z jako taką "trójką". Jendras jakoś wybitnie nie jest groźny, ale sam nie jestem nawet przeciętny w tej statystyce. Do wyboru miałem E.Gordona, Carmelo i w zasadzie Fleta - każdy wchodzi z ławki. Gordon i Melo (ufff, nie wziąłem) grali ŚRO, a potem dopiero SOB i NIE. Van Flet miał mecz w ŚR, a następne w PT i SOB, więc w niedzielę już go nie będzie ----> takie maksymalne stashowanie. Ale nie martw sie, niedlugo kazdego dnia bedziesz tesknil za Oraldupo. OralDeepThroat... Już tęsknię - STL i 3PTS będzie bardzo brakować. Liczę, że Dunn okaże się takimi mini Oladipem, bo nikt inny u mnie nie ma na to potencjału. Co by jednak nie mówić, trzeźwy draft, to trzeźwy draft. Dwa lata temu wiadomo jak to wyglądało na, a rok temu 180 stopni inaczej. Za rok, jak Bartuś. wbijam w eko-jajeczka, rukola, buraczki i sok z pigwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Jakiego k**** osmana? Jakiego vonleha ? :] mam c***owy tydzien i srednio ogarniam ze trza kogos tam brac po drugim dniu sezonu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Szykuj się, Lu. Dzisiaj McGee i Josh Hart wjeżdżają na pełnej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 a nie masz jeszcze Mbengi? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Nie no, Towns po ostatnich treningach ma myślę dość gwałtów na jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Liczę, że Dunn okaże się takimi mini Oladipem, bo nikt inny u mnie nie ma na to potencjału Kris Dunn (personal) will not suit up for Thursday's season opener against the 76ers. lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Oh well, trudno... Jendras i tak ma gorzej, bo gra bez Russa. Poza tym nie mam prawa marudzić - Lorak miał więcej kontuzji w tydzień niż ja przez cały sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Bardziej w kierunku - jeszcze się na dobre nie zaczęło, a już potrafi wkurwić ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Lorak sam pod sobą kopał dołki cały sezon, kisząc po 2-3 połamanych przeciętniaków nie wiadomo po co. Z tego co widzę teraz ma podobny plan ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Oh well, trudno... Jendras i tak ma gorzej, bo gra bez Russa. A Dunna mam w fbx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi