Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2018/19

january

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 28.01.2019 o 14:36, Jendras napisał(a):

January, nie zapaskudź monitora. :grin:

Ten pakiet jest spoko, ale wolałbym, żeby Ingram poleciał w wymianie, a nie Ball. Oby tak było, i tutaj chyba się zgadzamy. Dobrze też, że w plotkach jest Kuzma, nie mogę go oglądać + to może być ostatni dzwonek, żeby ktoś go traktował jako wartościowy dodatek do wymiany. 

A Zubac idealnie wskoczył na okienko wystawowe, lepiej nie mógł się wstrzelić :) 

W dniu 28.01.2019 o 15:01, Jendras napisał(a):

Davis chyba widzi się jako PF, więc przydałby mu się jakiś środkowy, który wyjdzie w pierwszej punkcie i zagra 15-20 minut, a reszta czasu z AD na centrze.

Jest McGee, który właśnie w takiej roli sprawdza się najlepiej. 

Davis spokojnie mógłby grać jako środkowy z LeBronem, a minuty solo przeznaczać na granie ze skrzydła. Tak myślę.

Ale do tego daleka droga. 

W dniu 28.01.2019 o 15:33, matek napisał(a):
Jest McGee, który właśnie w takiej roli sprawdza się najlepiej. 

Davis spokojnie mógłby grać jako środkowy z LeBronem, a minuty solo przeznaczać na granie ze skrzydła. Tak myślę.

Ale do tego daleka droga. 

W tej roli chyba lepiej sprawowałby się jednak Chandler, który zabezpiecza pomalowane, dobrze reaguje w defensywie i dodatkowo ma doświadczenie w takiej grze chociażby z lat spędzonych u boku Dirka ;)

Edytowane przez Hoolifan

W dniu 28.01.2019 o 15:41, BMF napisał(a):

January, ale wiesz, że jak nawet zostanie (oby) Ball albo Ingram, to i tak zostaną wymienieni za kogoś jeszcze? :smile:

Moim zdaniem, gdyby poszedł trade a Ball by się ostał, to na bank nie w tym sezonie. Może w przyszłym. 

Ingram to inna historia. 

czyli generalnie, mega optymistyczny scenariusz (czytaj nierealny, poza fanami LAL), leci KCP, Ingram, Kuzma i Stephenson (z pikiem czy bez, LOLpakiet alert):

Ball / Rondo / LBJ / Davis / McGee-Zubek-Chandler

lawka:

na klockach scisk, ok. zaden nie ma rzutu, ok.

Hart, Beasley, Mihaluk, Wagner, Bonga.

S5 ok, zakladajac, ze nikt sie nie polamie, wszyscy zdrowi i w formie - lawka to jest kompletny slums a za rok trzeba bedzie podpisywac kolejnych nieudacznikow/przebierancow za 2.5kk$. generalnie druzyna na papierze moze na poziomie Cavs rok temu, tylko w silniejszej konfie. LBJ i Davis co noc po ~40pts zeby wejsc na 8-my seed : )

W dniu 28.01.2019 o 16:39, january napisał(a):

No nie wiem, bo za kogo, bo kiedy i bo jak to spiąć finansowo? Nie byłbym pewien^

W dniu 28.01.2019 o 15:57, matek napisał(a):

Moim zdaniem, gdyby poszedł trade a Ball by się ostał, to na bank nie w tym sezonie. Może w przyszłym. 

Ingram to inna historia. 

Jak nie teraz, to oddaliby któregoś z nich w grudniu. 

Ponoć Woj powiedział, poza tym, że Knicks zaatakują, że Pelicans nie są entuzjastami assetów Lakers, ale nie mogę znaleźć potwierdzenia.

W dniu 28.01.2019 o 16:45, january napisał(a):

No ale jakiś pewnik żaden by to nie był, a tak to napisałeś.

Nie ''pewnik'', a moje zdanie, obaj ani nie pasują do LeBrona, ani do duetu LeBron-Davis, ani do zespołu grającego o poważne cele.

Nie dziwi mnie powyższe.. chyba tylko january jest fanem assetów Lakers :smile:

Mnie strasznie swoją postawą wkurwia Kyrie i bardzo bym chciał, żeby Boston go popchnął, ale ain't going to happen.

Ogólnie najpierw trzeba poczekać na jakieś przecieki z New Orleans na temat tego co oni chcą tym osiągnąć. Może to jest case Spurs? Może chcą dobrych graczy na dzisiaj?

• matek zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.