Gość (Przemek...) Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 A to co, z liścia mu powinien wyjebać na poczatek znajomości czy jak ? Dokładnie tak. Mało tego! Powinni podejść do niego z Lonzo i zarzucić klasykiem patrząc mu prosto w oczy: "Ty jebany c***u ty jebany sk****synu Za tę profanację które odpierdalasz Spotka cię solidna k**** kara Spalimy ci chałupę rozjebiemy twoją żonę Zabijemy ci dziecko i zgwałcimy siorę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 (edytowane) Dodałbym, że patrząc na mimikę twarzy można dojść do wniosku, że w tym roku rzut nie będzie siedział. Dodałbym że patrząc na jego rzucająca dłoń tym bardziej nie ma nadziei. Oooo i mi się przypomniało gdzie ostatni raz taką ochlapnięta dłoń widziałem. U tego fizyka Stiva Howkinga. Jakies porażenie mózgowe czy coś w tym stylu. Edytowane 16 Lipca 2018 przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Lbj trzyma BI jakby był na targu niewolników. Ingrama może by kupili do podawania wina za to LBJ spokojnie mógłby iść na gladiatora. Nawet Spartakus by narobił w gacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 (edytowane) Dokładnie tak. Mało tego! Powinni podejść do niego z Lonzo i zarzucić klasykiem patrząc mu prosto w oczy: "Ty jebany c***u ty jebany sk****synu Za tę profanację które odpierdalasz Spotka cię solidna k**** kara Spalimy ci chałupę rozjebiemy twoją żonę Zabijemy ci dziecko i zgwałcimy siorę" coś w tym stylu ale nie ci tylko im Zgwałcimy całą ligę ich zony matki i córki o szczególnie rodzinę K. Duranta No i jeszcze zgwałcimy Kawaja i jego wujka. Edytowane 16 Lipca 2018 przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJEK_PL Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Ingram ostrożny jest, ręką zasłania jaja, żeby LeBron mu nie ukradł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Macie 10 minut Waszego nowego Króla w gaciach Lakers. Ciekawe czy pojawi się na meczu półfinałowym z Cavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 pewnie nie, pofatygował się, nawet gacie z napisem wyszukał i nawet na minutę go nie chcieli wpuścić pograć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Predykszon 53W i LABron MVP https://twitter.com/TheHerd/status/1018918687712006144?s=19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 (edytowane) Predykszon 53W i LABron MVP https://twitter.com/TheHerd/status/1018918687712006144?s=19 Ja bym typował, że nie przebiją granicy 40W jeśli nie podpisza nikogo więcej. LeBron jest w stanie tyle wygrać sam, ale Zachód to nie Wschód i jednak przydałaby się mu jakaś pomoc. Regular Season Rondo i Szalony Koń Lance Stephenson to nie jest pomoc Edytowane 16 Lipca 2018 przez jamalcegłacrawford Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Ja bym typował, że nie przebiją granicy 40W jeśli nie podpisza nikogo więcej. LeBron jest w stanie tyle wygrać sam, ale Zachód to nie Wschód i jednak przydałaby się mu jakaś pomoc. Regular Season Rondo i Szalony Koń Lance Stephenson to nie jest pomoc Sezon temu zrobili 35w, teraz nie ma Randle i Lopeza, zamiast nich jest Lebron i rok starszy Ingram, Ball, Kuzma oraz Hart. Jesli Lakers nie przebija granicy 40w to albo Lebron jest najbardziej przehajpowanym graczem na forum, albo Randle to TOP 5 PF w lidze, a Lopez TOP 10 C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Co to major FA? Zmienić klubu/trade na pewno nie będzie. Dla mnie proste zasady - Lebron gra co najmniej 72 gry i Lakers wygrywa co najmniej 51 meczy, ja wygrywam, Lebron gra co najmniej 72 gry i Lakers wygrywa mniej niż 51 meczy, ty wygrywasz. Lebron nie gra co najmniej 72 gier - zakład nieważny. Pasuje? Jakoś w sobie muszę znaleźć minimum woli do kibicowania wygranym Lakers Rapciu, to co, przyzklepujemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Rapciu, to co, przyzklepujemy ? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 w tym wszystkim jedna rzecz mnie dziwi - czemu taki Frye nie podpisal za minimum w LAL ? WTF ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Sezon temu zrobili 35w, teraz nie ma Randle i Lopeza, zamiast nich jest Lebron i rok starszy Ingram, Ball, Kuzma oraz Hart. Jesli Lakers nie przebija granicy 40w to albo Lebron jest najbardziej przehajpowanym graczem na forum, albo Randle to TOP 5 PF w lidze, a Lopez TOP 10 C. Akurat brak Randle'a i Lopeza może Lakers zaboleć, bo pod koszem jest dziura wielka jak dupsko Kendricka Perkinsa. Jak myślę o tym składzie, to w ogóle mam wrażenie, że to jakiś trolling ze strony LBJ. Jeszcze tylko dwóch kolejnych Balli potrzeba. Aha, no i może jakiegoś Beasleya ściągnąć, żeby było zabawniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Akurat brak Randle'a i Lopeza może Lakers zaboleć, bo pod koszem jest dziura wielka jak dupsko Kendricka Perkinsa. Jak myślę o tym składzie, to w ogóle mam wrażenie, że to jakiś trolling ze strony LBJ. Jeszcze tylko dwóch kolejnych Balli potrzeba. Aha, no i może jakiegoś Beasleya ściągnąć, żeby było zabawniej Wiadomo, że z Randle i Lopezem to bylby mocniejszy skład, ale wymiana Randle i Lopeza na Lebrona na pewno jest duzo wiecej warta niz marne 5 winow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 ciezko wskazac, ktory zespol jest c***owszy - Cavs 2014 zaraz po podpisaniu Lebrona, czy LAL dzisiaj ? w Cavs byl 4 lata mlodszy LBJ i byl niby zdrowy Kyrie. Przyszzedl Love. Bylo miecho pod kosz. byl Marion i Varejao (podrawiamy). byl wujek JJ i Miller. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Jak myślę o tym składzie, to w ogóle mam wrażenie, że to jakiś trolling ze strony LBJ. Jeszcze tylko dwóch kolejnych Balli potrzeba. Aha, no i może jakiegoś Beasleya ściągnąć, żeby było zabawniej No LBJ jest o przekabacenie Billa Murraya z Clipps na Lakers od odegrania Space Jam w rilu. Monstarz (na sterydach) sa juz w GSW. Swoja druzyne animkow tez juz skompletowal. Gonienie ducha z Chicago na calego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Wiadomo, że z Randle i Lopezem to bylby mocniejszy skład, ale wymiana Randle i Lopeza na Lebrona na pewno jest duzo wiecej warta niz marne 5 winow. Pewnie. Kwestia na ile to zagra, bo może się okazać, że nie będzie żarło w ogóle i Lakers będą wygrywać tylko te mecze, w których Lebron zagra swój hero ball, a Ingramy i Balle trafią coś więcej niż 2-12 za 3pt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 w tym wszystkim jedna rzecz mnie dziwi - czemu taki Frye nie podpisal za minimum w LAL ? WTF ?? Bo nie dostał takiej oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Ja bym typował, że nie przebiją granicy 40W jeśli nie podpisza nikogo więcej. LeBron jest w stanie tyle wygrać sam, ale Zachód to nie Wschód i jednak przydałaby się mu jakaś pomoc. Regular Season Rondo i Szalony Koń Lance Stephenson to nie jest pomoc Można mieć wątpliwości co do tego składu ale 40W to niezłe przegięcie. Tyle to zrobią na stojąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi