HyHy Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 No już pasiaczki k**** zaczynają swój koncert... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Advaldo Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Pierwsza runda to za szybko dla Jamesa. Lebron odpadnie z Philą i będzie miał powód żeby się dołączyć do Joela i Bena żeby z nimi powalczyć o tytuł w 2019. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Pierwsza runda to za szybko dla Jamesa. Lebron odpadnie z Philą i będzie miał powód żeby się dołączyć do Joela i Bena żeby z nimi powalczyć o tytuł w 2019. Tak się nie robi. Chyba, że jesteś Durantem. Lebron tak nie zrobi na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 LeBron może nie mieć wyjścia w wakacje. Career high w elimination games to chyba 46pts, ciekawe czy sie zbliży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Powinien się zbliżyć ale lekko niepokić może fakt, że na minutę przed końcem 3Q zszedł do szatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Miłościowi wróciły na chwilkę jajka pod nieobecność LeBrona... wystarczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Miłościowi wróciły na chwilkę jajka pod nieobecność LeBrona... wystarczyło. Ja myślę, że tu więcej dało wejście Hilla, czyli jedynego PG Cleveland, który wie cokolwiek o rozgrywaniu piłku. Clarkson i Calderon nie mają o tym najmniejszego pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Nawet jak na standardy LeBrona czołówka elimination games. Powrót do żywych Hilla, Love'a i Tristana to dobra zapowiedź drugiej rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Ja myślę, że tu więcej dało wejście Hilla, czyli jedynego PG Cleveland, który wie cokolwiek o rozgrywaniu piłku. Clarkson i Calderon nie mają o tym najmniejszego pojęcia. Z cały szacunkiem, bo lubię typa mocno od dawna i pompuję go na forum, ale Hill to w temacie rozgrywania mógłby brać korki u Calderona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Z cały szacunkiem, bo lubię typa mocno od dawna i pompuję go na forum, ale Hill to w temacie rozgrywania mógłby brać korki u Calderona. Ale mowa o dzisiejszym Calderonie, czy jakimś dekad minionych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Ale mowa o dzisiejszym Calderonie, czy jakimś dekad minionych? Jedno i drugie. Jest jakiś ex-Pacer z okresu 2k, którego nie lubisz ? Reggie Miller. A o Hillu pisałem już od czasów Spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Fun fact, w drużynie Cavaliers tylko jeden gracz w ciągu serii zaliczył dwucyfrową zdobycz z 2 na przodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Fun fact, w drużynie Cavaliers tylko jeden gracz w ciągu serii zaliczył dwucyfrową zdobycz z 2 na przodzie. Nie, najwięcej rzucił Korver (19) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Nie, najwięcej rzucił Korver (19) No czyli wszystko się zgadza, chyba że traktujemy LeBrona jako osobny team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Wybacz, zle przeczytałem Powrót Hilla dużo zmienia w kontekście drugiej rundy. Love tez raczej już tak słabej serii. Będzie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Hibbet...Gragner. Ciekawe co chłopaki porabiajo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Hibbet...Gragner. Ciekawe co chłopaki porabiajo? https://www.instagram.com/p/BhmJ05OAWov/?taken-by=grannydanger33 15 kwietnia był w Tonto Natural Bridge State Park tudzież tego dnia wrzucił stamtąd zdjęcia, potem słuch po nich zaginął. By nie robić off topu, to tak jak pisałem Cleveland nie łatwo ale jednak wygrali z Pacers. Trudno też nie oprzeć się wrażeniu stronniczości sędziów w tym meczu, miałem wrażenie, że każdy kontakt gracza Pacers z graczem Cavs skonczył się jego faulem, szkoda, że Turner wypadł za szósty faul w koncowce. Oladipo stawił się tylko na drugą połowę. Szkoda troche tych Pacers, fajna zespolowośc ale zabrakło kogoś kto przejmie mecz, po tym runie w 3 kwarcie strasznie im kibicowałem ale sędziowie dowiezli LeBrona do konca meczu. Gry Cavs nie ma co za bardzo komentowac, Hill zamiast grać akcje to przy kozle kątem oka co chwila spoglada na LeBrona, a gdy ten daje mu znaki by koontunował sam akcje to dalej nie wie co robić, i dalej na Niego spoglada -żenada. Love fajnie, ze trafiał na początku 4 kwarty, wlaszcza ta trojka ktora pozwolila zbudować bezpieczna przewage w okolicach 10 pkt. Myślalem, że nic Mnie nie zaskoczy wiekszego w tym meczu, ale reanimowanie zwłok Kardashiana, i bardzo dobry jego występ był chyba nie tylko dla mnie nie lada zaskoczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) Przydałyby się jakieś analizy nt. sędziowania bo mam wrażenie że każdy kto postawi "najbezpieczniejszą" teze czyli "pomagają Lebronowi" lub "Biją słabszy zespół (jak Miami)" zawsze ma racje bytu.Naprawdę trudno mi znaleźć jakieś absuradlne gwizdki na których korzystali Cavs. Większość chyba serio żyje w jakimś alternatywnym swiecie gdzie wszystko jest ustawione/przechnięte/napisane (w sumie głownie fani Lakers) Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Przydałyby się jakieś analizy nt. sędziowania bo mam wrażenie że każdy kto postawi "najbezpieczniejszą" teze czyli "pomagają Lebronowi" lub "Biją słabszy zespół (jak Miami)" zawsze ma racje bytu. Naprawdę trudno mi znaleźć jakieś absuradlne gwizdki na których korzystali Cavs. Większość chyba serio żyje w jakimś alternatywnym swiecie gdzie wszystko jest ustawione/przechnięte/napisane (w sumie głownie fani Lakers) chcieliby pewnie zeby Lebron wylecial wczesnie, co by mial duzo czasu na szukanie domu w LA. narazie nie dla psa kielbasa (fani LAL to juz nawet Lebrona nie chca i nosem kreca hehe in 3...2..1!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Jesus: https://twitter.com/HPbasketball/status/990658366719471616 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi