LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 w istocie niezły wał z tym głosowaniem zgadzam się z lafem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 w istocie niezły wał z tym głosowaniem zgadzam się z lafem Nie wiem czy chce pytać, ale co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) Wszyscy, którzy przyczynili się do tego, że Clippers są poza PO mają krew na rękach. Ja rozumiem, że LAF jest słabym GMem i delikatnie mówiąc kontrowersyjną postacią, ale myślałem, że oceniamy poziom drużyn a nie sympatie/antypatie GMów. Nie mogę oprzeć się wrażeniu, że Clippers poza PO to bardziej efekt chęci utarcia nosa LAFowi niż rzetelna ocena jakości zespołów. Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 w istocie niezły wał z tym głosowaniem zgadzam się z lafem Absolutnie nie chcę nikogo pouczać, ale brałeś udział w drugim głosowaniu? Bo nie znalazłem wpisu. A w dwóch pozostałych miałeś Clippers -3 w stosunku do Wolves.Gdzie tu wałek i kto go zrobił? Ja miałem ich +3 w stosunku do Wolves. Najpierw spójrzmy na siebie zamiast oskarżać innych. Też jestem zdziwiony, że Clippers nie awansowali, ale jest nas 30tu (nie zawsze) i na takie rozwiązanie się zdecydowaliśmy. Dla potrzeb fabularnych trzeba założyć, że był jakiś kwas w zespole, bo inaczej tego nie da się wytłumaczyć. LAF nie za bardzo ma podstawy moralne by krytykować innych głosowania, bo sam to zrobił strasznie na odwal się. Nimniemniej, bardzo mu współczuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Brak LAC jest dla mnie zaskoczeniem, bo jednak myślę, że CP3 by w pojedynkę ich pociągnął jak LBJ z Pacers ale ja jestem tylko 1/30 głosującego u mnie wyszło tak: OKC - 49W, LAC - 48W, NOP - 47 W, MIN - 45W. Teraz jak LAC mają 47 mln straty, to naprawdę nie wiem, jak to ogarnąć u nich i czy w 2 lata da się tyle nadrobić i jak z tym składem? To jest mission impossible... jakby LAC weszli do play-offów, to jednak przynajmniej te 10 mln mniej na - by byli, a tak wygląda to tragicznie i szczerze nie wiem, jak to ogarnąć... Może trochę nie na temat play-offów, ale znamy ostatecznie picki wszystkich ekip (no oprócz top14). Pytanie, jak to będzie z tym losowaniem, skoro w rl NBA jest taka sytuacja, że przy równych bilansach mają równe szanse na picki (o 0,1% lepsze/gorsze), a u nas np. ja i Memphis mamy o 1W inne, a w rl NBA 6 i 7.miejsce mają takie same szanse - jak to traktować w odniesieniu do rl NBA? Czy może ktoś spoza gry zrobi losowanie jakieś? Jakieś pomysły są, Rada o tym rozmawia? Powodzenia wszystkim w play-offach kiedy będzie czas na głosowanie w ogóle dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) Brak LAC jest dla mnie zaskoczeniem, bo jednak myślę, że CP3 by w pojedynkę ich pociągnął jak LBJ z Pacers ale ja jestem tylko 1/30 głosującego u mnie wyszło tak: OKC - 49W, LAC - 48W, NOP - 47 W, MIN - 45W. Teraz jak LAC mają 47 mln straty, to naprawdę nie wiem, jak to ogarnąć u nich i czy w 2 lata da się tyle nadrobić i jak z tym składem? To jest mission impossible... jakby LAC weszli do play-offów, to jednak przynajmniej te 10 mln mniej na - by byli, a tak wygląda to tragicznie i szczerze nie wiem, jak to ogarnąć... Może trochę nie na temat play-offów, ale znamy ostatecznie picki wszystkich ekip (no oprócz top14). Pytanie, jak to będzie z tym losowaniem, skoro w rl NBA jest taka sytuacja, że przy równych bilansach mają równe szanse na picki (o 0,1% lepsze/gorsze), a u nas np. ja i Memphis mamy o 1W inne, a w rl NBA 6 i 7.miejsce mają takie same szanse - jak to traktować w odniesieniu do rl NBA? Czy może ktoś spoza gry zrobi losowanie jakieś? Jakieś pomysły są, Rada o tym rozmawia? Powodzenia wszystkim w play-offach kiedy będzie czas na głosowanie w ogóle dokładnie? Czyli różnice są naprawdę minimalne, stąd nie uważam żeby była to jakaś zbrodnia. Zaskocznie na pewno, dla mnie także, ale no było wiadomo, że będzie na styk, a LAF więcej czasu niż na polemice z Qcinem spędził na powtarzaniu tego samego i obrażaniu. Dla ekip z miejsc 3-4 i 6-7 prawdopodobnie zostanie przeprowadzone losowanie wstępne (z zachowaniem proporcji kulek wynikających z zajętego miejsca) które zadecyduje o rozstawieniu, ale to Wam Karpik wyjaśni co i jak. Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Ja głosowałem nie patrząc na to kto kogo goni... aż mnie to martwi że mając okazję trochę POMIESZAĆ nawet nie zauważyłem okazji ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Fragment mojej rozmowy z pewnym userem "Poza tym ja nie patrzyłem czy dana osoba (czyt. laf i qcin) głosowali na mnie lepiej czy gorzej. Nie brałem też tego kto jest u nas gmem poszczególnych drużyn. Więc nie kierowałem się sympatiami ani antypatiami do kogoś i wg mnie tak powinno to być robione." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Absolutnie nie chcę nikogo pouczać, ale brałeś udział w drugim głosowaniu? Bo nie znalazłem wpisu. A w dwóch pozostałych miałeś Clippers -3 w stosunku do Wolves. Gdzie tu wałek i kto go zrobił? Ja miałem ich +3 w stosunku do Wolves. Najpierw spójrzmy na siebie zamiast oskarżać innych. Też jestem zdziwiony, że Clippers nie awansowali, ale jest nas 30tu (nie zawsze) i na takie rozwiązanie się zdecydowaliśmy. Dla potrzeb fabularnych trzeba założyć, że był jakiś kwas w zespole, bo inaczej tego nie da się wytłumaczyć. LAF nie za bardzo ma podstawy moralne by krytykować innych głosowania, bo sam to zrobił strasznie na odwal się. Nimniemniej, bardzo mu współczuję. to nie było na serio ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 to nie było na serio ziomNie zrozumiałem, przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Liczę że fluber sprowokuje Tecu do ostrzejszej wymiany w bezposredniej rywalizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Liczę że fluber sprowokuje Tecu do ostrzejszej wymiany w bezposredniej rywalizacji ależ trollem losu byłoby gdyby cała kadra Teca przejechała się po playoffs tak, że nie musiałby podawać nic poza depth chartem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 ależ trollem losu byłoby gdyby cała kadra Teca przejechała się po playoffs tak, że nie musiałby podawać nic poza depth chartem Pistons spróbują trochę pomęczyć Sixers w pierwszej rundzie Tanio skóry nie sprzedamy Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 ależ trollem losu byłoby gdyby cała kadra Teca przejechała się po playoffs tak, że nie musiałby podawać nic poza depth chartem Masz na myśli Sarića, Redicka, Belinellego i Ilyasovę? Nie zauważyłem ich w Sixers:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Pistons spróbują trochę pomęczyć Sixers w pierwszej rundzie Tanio skóry nie sprzedamy Aż się na usta ciśnie klasyk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Cwany Legryzoń już kombinuje, ale nie ma impactu trenera w naszej zabawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) Cwany Legryzoń już kombinuje, ale nie ma impactu trenera w naszej zabawie No jak nie ma, jak jest? I z szacunkiem proszę dla tych siwych wąsów Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez Leszczur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) Rotacja którą Celtics wychodzą w G1 jest następująca: PG - LouWill (20) / Smart (15) / Jose (13) SG - J.Brown (26) / LouWill (12) / Smart (10) SF - George (37) / Hezonja (11) PF - Mirotic (32) / Barnes (16) C - Gasol (29) / Nurkic (19) Dziwi mnie tak mała liczba minut dla Barnes'a. Co do samej serii, Porter niestety nie był sobą, potem kontuzja (z nim w normalnej wizards wygraliby serie z raptors), dodatkowo brak Mbah a Moute, czyli czołowego defensora powoduje, że dla mnie wstępnie faworytem jest Boston. Gdyby Ci dwaj grali, byłoby pewnie odwrotnie Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi