P_M Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 3 godziny temu, jack napisał(a): Gorzej jak w wyborach samorządowych nie da się PiSowi wygrać w żadnym dużym miejsce i będziemy mieli igrzyska w Zamościu albo Stalowej Woli Świebodzin czeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 All Blacks - Italia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Adamek podpisał kontrakt na dwie walki z Fame coś tu poszło nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Adamek podpisał kontrakt na dwie walki z Fame coś tu poszło nie tak Myślę że coś tu poszło nie tak z jego stanem konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 6 minut temu, Sewer napisał(a): Myślę że coś tu poszło nie tak z jego stanem konta no w domyślę o tym mówiłem, chyba, że typ po prostu nie ma wstydu, co może potwierdzać walka z Gołotą itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 48 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Adamek podpisał kontrakt na dwie walki z Fame coś tu poszło nie tak Dutki, Adamek zawsze liczył dutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 43 minuty temu, Sewer napisał(a): Myślę że coś tu poszło nie tak z jego stanem konta Niekoniecznie, uroki tych freaków to fakt, że pieniądze dostaje się za nic, a każdy ma swoją cenę. Ciężko krytykować ziomka, gdy za parę tygodni luźnego trenowania dwa razy w roku przytuli ~bańkę wzwyż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 22 minuty temu, BMF napisał(a): Niekoniecznie, uroki tych freaków to fakt, że pieniądze dostaje się za nic, a każdy ma swoją cenę. Ciężko krytykować ziomka, gdy za parę tygodni luźnego trenowania dwa razy w roku przytuli ~bańkę wzwyż. Ja tam go nie krytykuje mimo że nie trawię tych freak fightów, niech sobie zarobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 4 godziny temu, Sewer napisał(a): All Blacks - Italia Było blisko, żeby stówka pękła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 8 godzin temu, BMF napisał(a): Niekoniecznie, uroki tych freaków to fakt, że pieniądze dostaje się za nic, a każdy ma swoją cenę. Ciężko krytykować ziomka, gdy za parę tygodni luźnego trenowania dwa razy w roku przytuli ~bańkę wzwyż. https://x.com/sport_tvppl/status/1707848457124262308?s=20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Godzinę temu, fluber napisał(a): https://x.com/sport_tvppl/status/1707848457124262308?s=20 może ostatnie wydarzenia w świecie influ tak go oczarowały i pozazdrościł chłopakom rozgłosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 4 godziny temu, fluber napisał(a): https://x.com/sport_tvppl/status/1707848457124262308?s=20 12 godzin temu, BMF napisał(a): każdy ma swoją cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Gruzja all in w meczu z Fidżi w pierwszej połowie.Wątpię czy Gruzinom starczy pary na resztę spotkania,ale tanio skóry nie sprzedadzą.Mimo,że sporo chaosu to dobrze sie ogląda takie spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 14 godzin temu, fluber napisał(a): https://x.com/sport_tvppl/status/1707848457124262308?s=20 Widać oferta była za słaba wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Srednio lubię bejsbol.... Ale od zeszłego sezonu lubię oglądać Phillie Nie ma chyba w USA lepszej grupy kibiców Jakby Ich było stać na Oshtaniego tej zimy to byłoby naprawdę coś..... No ale on chyba jednak woli Zachodnie Wybrzeże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 (edytowane) To co Panowie, najlepsze przed nami :] Jakie typy na ćwierćfinały? U mnie po kolei: Walia - Argentyna: Walia gra solidnie i powinno starczyć na bezbarwną Argentynę, Irlandia - Nowa Zelandia: Irlandczycy powinni pchnąć NZ (no, chyba że zadziała ich klątwa 1/4 MŚ ), Anglia - Fiji: życzeniowo mam nadzieję na awans Fiji ale i Angole mogę wymęczyć zwycięstwo jak to oni Francja - RPA: Francja pójdzie w szybką grę i jak nie pęknie fizycznie to pokona RPA. Edytowane 9 Października 2023 przez n_i_m_h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Godzinę temu, n_i_m_h napisał(a): U mnie po kolei: Walia - Argentyna: Walia gra solidnie i powinno starczyć na bezbarwną Argentynę, Irlandia - Nowa Zelandia: Irlandczycy powinni pchnąć NZ (no, chyba że zadziała ich klątwa 1/4 MŚ ), Anglia - Fiji: życzeniowo mam nadzieję na awans Fiji ale i Angole mogę wymęczyć zwycięstwo jak to oni Francja - RPA: Francja pójdzie w szybką grę i jak nie pęknie fizycznie to pokona RPA. Czyli całkiem realna szansa na europejskie półfinały. Fajny weekend się szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 3 godziny temu, n_i_m_h napisał(a): Jakie typy na ćwierćfinały? Walia- Argentyna ----- Argentyna potrafi w ćwiercfinałach grać kompletnie inne rugby niż w grupie ale w tym roku zarówno przepisy , które ograniczają ich mola oraz jakoś gry stawia ich na przegranej pozycji. Walia ma swoje lepsze gorsze momenty ale grają chyba najbardziej uporządkowany technicznie . Zarówno serce jak i rozum jest za Walią Irlandia - Nowa Zelandia. - jak człowiek myślał ,że z RPA to był przedwczesny to nie wiem co napisać o tym... Nowa Zelandia poza druga połową meczu otwarcia po prostu zmiata rywali. Irlandia jest doskonała we wszystkich aspektach. Spotkaja się moim zdaniem dwie najlepsze ofensywy tych mistrzostw. Oczywiście Irlandia potrafia spowolnić grę by zatrzymać obroną tak jak zrobili to ze Szkocją czy RPA. Ale Nowa zelandia to jest inna bajka. Irlandia mentalnie od lat nie dorasta do swojego poziomu sportowego . Oni trzecie mistrzostwa z rzędu powinni być w półfinałac minimum. Serce mówi Irlandia ale tak naprawdę to nie mam pojęcia kto tu może wygrać Francja- RPA - mam wrażenie,ze RPA chciała zakończyć na drugim miejscu grupę. Nie powiem Francja jest w gazie ale RPA jak się nie bawi w dziwną taktykę jak z Irlandia to jest fizycznie nie do zatrzymania. Nie wiem jak sobie Francuzi poradzą z tym co gra RPA. RPA jakby nie mieli zaćmy w kopach to i tak by pokonali Irlandie. Francja w młynie będzie miało niesamowicie ciężko zwłaszcza w drugiej połowie. RPA ma najlepszą ławkę. Ich ławka by weszła do ćwierćfinału i nie byłaby bez szans nawet w nim. Francja jest u siebie. Ale obok wybitnego meczu jak Nw Zelandia czy Włochy zaliczylu dramatyczny mecz z Urugwajem. To chyba był najsłabszy mecz tych mistrzostw. Błedy , koszmarne decyzje. Będę mocno zdziwiony jeśli Francja wygra Anglia - Fidz - jestem za odświeżeniem ustalonej hierarchii Serce mówi Fidżi zwłaszcza ,ze pokonali Angoli niedawno. Ale Angole całe lata grali kiepsko. Takie ciut lepsze Włochy ale na tym turnieju są niesamowicie zdyscyplinowani. Świetne rugby ale brak im totalnie polotu. Nudna skuteczna gra. Chciałbym Fidżi. I stawiam na nich ale to jest ekipa która jest mocno nierówna. Angole grają mega dobrze w obronie. Fidżi jest fizyczne ale akurat tu Anglia ma się kim przecistwawić. 2 godziny temu, jack napisał(a): Czyli całkiem realna szansa na europejskie półfinały. Fajny weekend się szykuje Mniej więcej tak jak 8 lat temu a potem najblizej byli Szkoci w starciu z Australia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 13 godzin temu, n_i_m_h napisał(a): To co Panowie, najlepsze przed nami :] Jakie typy na ćwierćfinały? \Walia - Argentyna\ Faworyt jest zdecydowany,ale czy Argentyna stoi zupełnie na straconej pozycji?Z punktu widzenia czysto kibicowskiego liczę na zacięte spotkanie z rozstrzygnięciem w ostatnich minutach.Wątpię czy Carreras będzie miał tyle miejsca do popisu jak w poprzednim meczu,ale chętnie bym zobaczył kilka jego akcji na pełnej prędkości. \Irlandia - Nowa Zelandia\ Stawiam na All Blacks.Zarówno z sentymentu,jak i z przekonania o ich wyzszości na Irlandią.Przy okazji mistrzostw w końcu się wziąłem za autobiografię Jonaha Lomu.Polecam. \Francja - RPA\ Tutaj nie mam żadnych możliwości innych,niż typowanie zwycięstwa Springbooks.Z czysto fanowskiego punktu widzenia. \Anglia - Fidźi\ Życzeniowo to jestem absolutnie za Fidźi i od pierwszych sekund bedę po ich stronie.Tyle,że realnie oceniając argumenty,są zdecydowanie po stronie Anglików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 W dniu 9.10.2023 o 13:09, ely3 napisał(a): Argentyna potrafi w ćwiercfinałach grać kompletnie inne rugby niż w grupie No niestety tak jak 16 czy 8 lat temu zagrali najlepszy mecz wlaśnie w 1/4.... Świetny ich mecz choć sędziowie pozwalali na sporo brutalnej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi