JH13 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dlaczego koszykówka to głupia gra? Czyli piłka nożna to rozumiem szczyty głupoty jeśli chodzi o sporty drużynowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Tak juz jakos mam ze średnio kosza lubie, sam nie wiem czemu, nie potrafie tego wyjaśnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Przemek lat 29 fan Knicks alkoholik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzimir Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) -Radek -lat 18 -fan NBA od tego roku także świeżak ze mnie (wcześniej śledziłem wyniki, ale nie zagłębiałem się w szczegółowe newsy) -Zainteresowania to wszelkiej maści sport, ale dominuje piłka nożna i koszykówka jedynie w postaci NBA -Trenował kolarstwo 4,5 roku Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Radzimir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 fan Knicks alkoholik To nie dziwi, domyślałem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emens Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Andrzej lat 25 Fan NBA od 2 lat Aktualnie po operacji barku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Witamy Kibic... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Clippersow, tylko wstyd mu przyznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marliste Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Witam wszystkich serdecznie kibic LA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Witam wszystkich serdecznie kibic LA Chcesz być modem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Karpik ciulu, piłeś ze Spike'em i Baronem i się nie pochwaliłeś?! Witam na forum CM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Pierwszy chyba w hitorii człowiek, który zaczął kibicować Knicks ze wzgpedu na Amare Szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Dziwna masz te autokorekte jozek ze ci kaftan na szacun zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Dziwna masz te autokorekte jozek ze ci kaftan na szacun zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Gwoli ścisłości, nie ze względu na Amare. Jego przyjście po prostu zgrało się w czasie z poczuciem mięty do Knicks. Większy wpływ upatrywałbym w Nowojorskich Impresjach i tragicznym losie klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 czesc, fajny nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) Siema, Szymon jestem. Mieszkam od zawsze w okolicach Torunia. Mam 21 lat. Kibicuję Bykom z Chicago. Jest to już taka tradycja w mojej rodzinie bo Bykom kibicował mój dziadek, kibicuje mój tata i wójek. Od 4 klasy podstawówki do końca gimbazy grałem w kosza w drużynach szkolnych i mksach. PG pełną gembą W Gimnazjum miałem okazję grać w jednej drużynie szolnej z BigKarnem . Choć przyznam szczerze, że specjalnymi kumplami nie byliśmy ale satysfakcja zostaje. Operacja kolana zakończyła moją karierę i tak teraz zostaje mi kibicowanie. Edytowane 21 Lipca 2015 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) Siema, Szymon jestem. Mieszkam od zawsze w okolicach Torunia. Mam 21 lat. Kibicuję Bykom z Chicago. Jest to już taka tradycja w mojej rodzinie bo Bykom kibicował mój dziadek, kibicuje mój tata i wójek. Od 4 klasy podstawówki do końca gimbazy grałem w kosza w drużynach szkolnych i mksach. PG pełną gembą W Gimnazjum miałem okazję grać w jednej drużynie szolnej z BigKarnem . Choć przyznam szczerze, że specjalnymi kumplami nie byliśmy ale satysfakcja zostaje. Operacja kolana zakończyła moją karierę i tak teraz zostaje mi kibicowanie. brzydki błąd Witamy!!! Edytowane 21 Lipca 2015 przez Raf85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 A kto tpo taki ten wielki karn? Dziadek i ojciec dobrze Cie wychowali Pozdro dla nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi