człowiek...morza Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 uprzejmie przypominam, że nie mam wpisanego Gabriela Decka @Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, człowiek...morza napisał: uprzejmie przypominam, że nie mam wpisanego Gabriela Decka @Alonzo Arkusz z graczami uzupełnia @Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) https://okcthunderwire.usatoday.com/2021/04/25/gabriel-deck-contract-visa-requirements-join-thunder/ Rozumiem, ze skoro u nas Deck był na two-way w tym sezonie, to znaczy, ze nie mial problemow z opuszczeniem Realu Madryt, visa itd i u nas bedzie traktowany jako normalny, w pelni zdrowy grajek od poczatku 3 trymestru? @Alonzo @Eld @karpik @MarcusCamby Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: https://okcthunderwire.usatoday.com/2021/04/25/gabriel-deck-contract-visa-requirements-join-thunder/ Rozumiem, ze skoro u nas Deck był na two-way, to znaczy, ze nie mial problemow z opuszczeniem Realu Madryt, visa itd i u nas bedzie traktowany jako normalny, w pelni zdrowy grajek od poczatku 3 trymestru? @Alonzo @Eld @karpik @MarcusCamby Jak dla mnie tak, ale od przyszłego sezonu pasowałoby dopracować tego rodzaju kontrakty graczy z Europy przychodzących do NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 14 minut temu, człowiek...morza napisał: @Eld Nie jest już radnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Uzupełniłem w arkuszu nieobecności. Jest sporo shut downów, zatem niektóre nieobecności ciężko zinterpretować jednoznacznie. Inactive i DND liczyłem jako faktyczną nieobecność, DNP tylko przy bardzo istotnym graczu lub gdy nagle gdzieś gracz rotacji, który miał regularne minuty nie grał - te kwestie już są w gestii GMów by wyjaśnić przy opisach. Inactive z ostatnich meczy sezonu są często do wybronienia, gdyż kluby sadzały już swoich graczy. Po prawej stronie w zakładce Injuries wpisałem też graczy nieobecnych cały III trymestr (ująłem tam również Beasleya, który zagrał tylko w g49 i chyba dopisze Murraya, który zagrał raptem w 2 meczach); Możliwe, ze coś tam jeszcze zmienię dlatego są tam nadale luki w tabelce. Ze względu na shut downy i ich interpretacje wypisane przeze mnie nieobecności są czysto poglądowe i wszelkie kwestie wyjaśniajcie proszę w opisach. ja również sobie nie wyobrażam, że mój Lowry po kontuzji Mitchella by nie grał - wg bbref często jest Inactive jak zresztą połowa rl Toronto ( miał wpisywane oficjalne Rest) - ale takie rzeczy tak jak pisałem uzasadniamy w opisach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Z ciekawości zapytam. Czy nowy system finansowy w końcu wszedł w życie, bo w regulaminie widzę dalej stary? Jeśli tak to rozumiem, że zarobek Pacers będzie na poziomie 110%SC, Hawks 106%SC, Wizards 105%SC, a na zachodzie żaden zespół poza top8 niestety nie zarobi na swoim wyniku? @january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Teraz, january napisał: Wszedł. 110 Indy/107 Hawks/106 Wizz Warto byłoby to wpisać do regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 38 minut temu, Braveheart22 napisał: Warto byłoby to wpisać do regulaminu Z tym, czy my tego nie wprowadziliśmy tylko na rok covidowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Rozumiem ze to było już oficjalnie potwierdzone ze Aldridge w przyszłym sezonie całkowicie znika z mojego arkusza ? uznajemy ze nie weźmie Player Option, czy jak robimy tutaj? i czy przysługuje mi jakiś zwrot kasy za niego w tym sezonie ? Zerwał jakby sam warunki kontraktu ze mną wiec nie wiem co w takim przypadku? @Eld @Alonzo @cvbe@karpik @january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Rozumiem ze to było już oficjalnie potwierdzone ze Aldridge w przyszłym sezonie całkowicie znika z mojego arkusza ? uznajemy ze nie weźmie Player Option, czy jak robimy tutaj? i czy przysługuje mi jakiś zwrot kasy za niego w tym sezonie ? Zerwał jakby sam warunki kontraktu ze mną wiec nie wiem co w takim przypadku? @Eld @Alonzo @cvbe@karpik @january Wydaje mi się, że ten sam casus co swojego czasu Teletovic, czyli znika z salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 12 minut temu, RonnieArtestics napisał: Rozumiem ze to było już oficjalnie potwierdzone ze Aldridge w przyszłym sezonie całkowicie znika z mojego arkusza ? uznajemy ze nie weźmie Player Option, czy jak robimy tutaj? i czy przysługuje mi jakiś zwrot kasy za niego w tym sezonie ? Zerwał jakby sam warunki kontraktu ze mną wiec nie wiem co w takim przypadku? @Eld @Alonzo @cvbe@karpik @january Żebyś dostał kasę z ubezpieczenia najpierw musisz go zwolnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 12 godzin temu, Eld napisał: Z tym, czy my tego nie wprowadziliśmy tylko na rok covidowy? Ulgą na rok covidowy jest tylko punkt 3 tamtejszej ankiety. Punkt 1 i 2 wchodzi na stałe i powinien widnieć w regulaminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 W dniu 10.06.2021 o 11:57, Braveheart22 napisał: Ulgą na rok covidowy jest tylko punkt 3 tamtejszej ankiety. Punkt 1 i 2 wchodzi na stałe i powinien widnieć w regulaminie. Brave na Radnego! Będzie pisał punkty do regulaminu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 W dniu 10.06.2021 o 10:43, karpik napisał: Żebyś dostał kasę z ubezpieczenia najpierw musisz go zwolnić. Może mi ktoś wytłumaczyć czemu Pacers dostaje Aldridge dostaje kasę z ubezpieczenia, a Wall nie dostał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Może mi ktoś wytłumaczyć czemu Pacers dostaje Aldridge dostaje kasę z ubezpieczenia, a Wall nie dostał? A Wall zakończył karierę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Teraz, Tecu napisał: A Wall zakończył karierę? Koniec kariery nie powoduje, że kontrakt znika z salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 (edytowane) 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Koniec kariery nie powoduje, że kontrakt znika z salary. Nie powoduje. Nowik u nas jest tym przykładem. Koniec kariery ze względów medycznych za to może. Edytowane 14 Czerwca 2021 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 23 minuty temu, MarcusCamby napisał: Może mi ktoś wytłumaczyć czemu Pacers dostaje Aldridge dostaje kasę z ubezpieczenia, a Wall nie dostał? Źle się wyraziłem. Chodzi o możliwość wykasowania jego kontraktu z SC. Ubezpieczenie to inna sprawa, którą można się zająć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Aldridge po prostu nie bierze PO... bo wolal skończyć karierę.. proste.. Edytowane 14 Czerwca 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi