Pablo81 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 Czy jest u nas zasada, że najlepszy i najgorszy bilans dla danej ekipy jest odrzucany, aby uniknąć mszczenia się przez bilanse? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 38 minut temu, Pablo81 napisał(a): Czy jest u nas zasada, że najlepszy i najgorszy bilans dla danej ekipy jest odrzucany, aby uniknąć mszczenia się przez bilanse? nie ale powinna byc wprowadzona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 2 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Czy jest u nas zasada, że najlepszy i najgorszy bilans dla danej ekipy jest odrzucany, aby uniknąć mszczenia się przez bilanse? XD napisal koleś co się mści w atf-ach for fun i zanim się dobrze zaczęło głosowanie jedzie po moim teamie bo mnie nie lubi xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 tak czy inaczej zasada powinna być wprowadzona tak czy inaczej zasada powinna być wprowadzona, nie żadnych wad taka zmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 25 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): XD napisal koleś co się mści w atf-ach for fun i zanim się dobrze zaczęło głosowanie jedzie po moim teamie bo mnie nie lubi xd Masz super team! Tyłka ta ludzka zazdrość To chyba dobrze, że napisałem, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 od kiedy można składać ofert na waiversach i w którym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 Godzinę temu, Qcin_69 napisał(a): od kiedy można składać ofert na waiversach i w którym temacie? Po głosowaniu na bilanse będzie FA - oferty tajne zakładam do kogoś z Rady i potem podpisy / głosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 Tak z ciekawości jeżeli zwolniłem Wonga który miał drugi rok jako TO, to jak to będzie liczone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 4 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Tak z ciekawości jeżeli zwolniłem Wonga który miał drugi rok jako TO, to jak to będzie liczone? Tylko to co miał gwarantowane wyląduje w dead money Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 Jaka tam suma kontrola musi wyjść ? 420 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 8 godzin temu, LAF napisał(a): Jaka tam suma kontrola musi wyjść ? 420 ? Tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 @Reikai twoja rezygnacja nasunęła mi pomysł żeby te kluby B w ogóle były prowadzone rotacyjnie. Ze przekazujemy je sobie co jakiś czas. Zalety ? Przez takich interim GM można zbudować mysle „average” team bo każdy bedzie chciał się pokazać jako ten co zrobił fajne ruchy. Minus jest taki ze ktoś może mieć kompletnie inna wizje, ale to może by było właśnie ciekawym eksperymentem. I tak aż trzech osób prędko nie znajdziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Teraz, RonnieArtestics napisał(a): @Reikai twoja rezygnacja nasunęła mi pomysł żeby te kluby B w ogóle były prowadzone rotacyjnie. Ze przekazujemy je sobie co jakiś czas. Zalety ? Przez takich interim GM można zbudować mysle „average” team bo każdy bedzie chciał się pokazać jako ten co zrobił fajne ruchy. Minus jest taki ze ktoś może mieć kompletnie inna wizje, ale to może by było właśnie ciekawym eksperymentem. I tak aż trzech osób prędko nie znajdziemy. Ta inna wizja wlasnie wydaje sie byc problemem. Np dla mnie taki Murray jest absolutnie nie do ruszenia z Hawks. Za chwile ktos moze ich przejac I go ruszyc. Moze zrobic sie burdel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 51 minut temu, Reikai napisał(a): Ta inna wizja wlasnie wydaje sie byc problemem. Np dla mnie taki Murray jest absolutnie nie do ruszenia z Hawks. Za chwile ktos moze ich przejac I go ruszyc. Moze zrobic sie burdel. Jak nad klubem był zarząd komisaryczny to zablokowano wymiany CP. Po prostu taki klub byłby zablokowany na oddawanie gwiazd i 1R Bez właściciela to takie auto po prostu bezkontrowersji na czas pozyskania „nowych funduszy”. W biznesie normalna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 Do kogo wysylamy oferty na fa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Do kogo wysylamy oferty na fa? 12 godzin temu, karpik napisał(a): Oferty do mnie do 23:59 9 stycznia. Max 5 ofert na zespół. Oferty extension nie wliczają się do powyższego limitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 kiedy zostanie zaktualizowany arkusz? Bo ciężko się odnaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał(a): kiedy zostanie zaktualizowany arkusz? Bo ciężko się odnaleźć Dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 czy w następnym okienku można jeszcze proponować extension? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 @karpik proszę o to głosowanie nad OG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi