BMF Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Mitchell Robinson to mój typ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Mitchell Robinson to mój typ. Nie widziałem grajka. Jaki profil gracza itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Atletyczny freak + solidna mechanika rzutu, z drugiej strony nie gra w college'u i jest starszy rok od większości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Goga Bitadze może być grajkiem na poziomie Nurkicia a jest drugorundowcem. Jak bym miał stawiać pieniądze kto będzie stealem to postawiłbym na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 https://www.youtube.com/watch?v=dEYYel4oTWs :] 1. Suns 18-41 2. Hanks 18-41 3. Dallas 18-40 4. Kings 18-39 5. Magic 18-39 6. Memphis 18-38 7. Nets 19-40 8. Bulls 20-40 9. Knicks 23-36 10. Lakers 23-33 Zapowiada się na die hard tank po ASG. :] Ciekawe czy Knicks zrobią top7, bo te 4W przewagi wyglądają na cholernie dużo w tych warunkach nawet jeśli są bardzo słabi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Knicks dziś rozdmuchali taką przewagę, że sam nie mogłem w to uwierzyć :] zatem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Daliby w końcu kogoś sensownego do Suns (chociaż tam powoli trzon się fajnie klaruje) i przede wszystkim do Magic bo to co tam sie dzieje w ostatnich latach to parodia, Kings powoli wychodzą z kupy, ale brakuje tam 1tier talentu. PS: nie brakuje Wam kogoś w tym 'topie'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny81 Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 W przerwie zadzwonił GM do trenera i powiedział: WTF!!!??? i po przerwie poszło jak z płatka. Tank mode w NYK został właśnie uruchomiony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) Top7 wygląda dosyć zajebiście, a top7 Knicks jednak powinni zrobić (Nets, Bulls). Edytowane 15 Lutego 2018 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 :] 1. Suns 18-41 2. Hanks 18-41 3. Dallas 18-40 4. Kings 18-39 5. Magic 18-39 6. Memphis 18-38 7. Nets 19-40 8. Bulls 20-40 9. Knicks 23-36 10. Lakers 23-33 Zapowiada się na die hard tank po ASG. :] Ciekawe czy Knicks zrobią top7, bo te 4W przewagi wyglądają na cholernie dużo w tych warunkach nawet jeśli są bardzo słabi. Wczoraj zrobilem sobie takie samo zestawienie i mega nie pasuje mi tutaj memphis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Gdzie teraz są najlepsze mocki? Bo widzę, że DraftX to już nie bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Givony ma na ESPN, na reddicie zawsze ktoś przekopiuje. https://www.reddit.com/r/nba/comments/7wmr7j/givony_nba_mock_draft_trae_young_rising_luka/?st=jdody58c&sh=5c10baac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Już latało to po forum, ale przypominam: http://insider2text.xyz wklejasz link z insidera ESPN, dwa kliknięcia i wio :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Good stuff. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) Ja bym z chęcią zrobił, ale gram w beGM i nie będę zdradzał swoich typów i prognoz No i oczywiście znawca ze mnie żaden, choć wkręciłem się ostatnio w NCAA dzięki beGM i mam już całkiem nieźle (jak na siebie) rozpatrzony rynek i kilku ciekawych sleeperów i aż korci by się nimi podzielić. Ale podzielam prośbę Januarego by ktoś z większą wiedzą zrobił obszerny mock. Z góry dziękuję Edytowane 15 Lutego 2018 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 W marcu pewnie się pokuszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 W marcu pewnie się pokuszę. Czekamy z niecierpliwością. Taki wstęp przed March Madness to istna poezja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Znowu afera w NCAA, czy ktoś się orientuje, jakie to może mieć konsekwencje dla NBA? Zamieszani są gracze z czołówki mocków: http://collegebasketball.nbcsports.com/2018/02/23/report-miles-bridges-wendell-carter-kevin-knox-among-players-receiving-benefits-in-fbi-documents/ Na liście graczy z NBA są między innymi: Fultz, Josh Jackson, Adebayo, Dennis Smith i Kyle Kuzma: https://sports.yahoo.com/exclusive-federal-documents-detail-sweeping-potential-ncaa-violations-involving-high-profile-players-schools-103338484.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Czy Luka Doncic to nie jest wersja prime Turkoglu mająca 19 lat...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) Czy Luka Doncic to nie jest wersja prime Turkoglu mająca 19 lat...?To w sumie duży komolement jeśli masz na myśli Turkoglu z sezonu 07-08 prawie 20 punktów na mecz prawie 6 zbiórek 5 asyst. Ale Doncic to raczej zawodnik który będzie miał więcej piłki w rękach, będzie więcej kreować kolegów a co za tym idzie będzie miał więcej asysty mniej zbiórek. Doncic to też trochęne mniejszy zawodnik. Wydaje mi się ze to może być w NBA taki bardziej sg/pg Edit Sprawdziłem właśnie jego wzrost i na różnych stronach waha się między 198 a 203 więc już jednak sam nie wiem Edytowane 25 Lutego 2018 przez MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi