Qcin_69 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Nie jest pewne czy Ricky Rubio dokonczy sezon w Minnesocie - da się usłyszeć na mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Ja, czekając na GSW-HOU, zorientowałem się, że właśnie pozyskałem połączenie mega zupgrejdowanego McGee z Durantem dla ubogich. Ale fajnie się gość rozwija - jeśli można tak powiedzieć o 28 latku. z tym Durantem dla ubogich to popłynąłeś, bo tam pewnie Dedmon ma jakieś maks 1,5 3PA na mecz ale gracz fajny tylko nie w moim timelinie, dlatego właśnie chętnie go zamieniłem na długoterminowe assety, ale w sumie dziwię się, że latem było tak mało chętnych na niego (poza moją ofertą chyba blazers mu dawali tylko minimum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 z tym Durantem dla ubogich to popłynąłeś, bo tam pewnie Dedmon ma jakieś maks 1,5 3PA na mecz ale gracz fajny tylko nie w moim timelinie, dlatego właśnie chętnie go zamieniłem na długoterminowe assety, ale w sumie dziwię się, że latem było tak mało chętnych na niego (poza moją ofertą chyba blazers mu dawali tylko minimum) Wtedy (na szczęście) nie udało mi sie wymienić Drummonda. Gdybym go nie mial to 3 letnie MLE by poszło na niego Ogolni GSW fajnie sie wzmocniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Sources: Mirotić, PG i inni zawodnicy pozyskani przez Boston świetnie zaklimatyzowali się w nowej drużynie. Celci nie szukają już wzmocnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Nick Friedell: Sources says that Chicago Bulls are "welcoming" offers for Hassan Whiteside/Kelly Olynyk. 1st round picks, young players said to be the prize. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Sources : Nowy gracz jest blisko Clippers Sources: podobno w 2029 roku w Ziemię może przypi*****ić asteroida. Może tak. A może nie. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Cóż, w Nowym Yorku po drobnych, korekcyjnych zmianach skład wydaje się, że już osiągnął efekt finalny. Ellington z jego świetną trójką(41.5 % przy 7 próbach) fajnie uzupełnił ławkę. Dojdą jeszcze jakieś vety, jako uzupełnienie składu i to chyba na tyle.Z ciekawszych kwestii, rolę "pierwszego rozgrywającego" (22 min śr, czyli tyle ile w bulls) powierzę prawdopodobnie Grantowi. Liczę, że gdy przyjdzie na to pora, przekonam Was, iż to odpowiednie rozwiązanie. Pamiętam go dobrze z czasów Knicks. Twierdziłem, że może nadawać się na startera, który ze swoim IQ i wzrostem dobrze uzupełni strzelców i graczy lepszych od siebie lub na dobrego rezerwowego w stylu Livingstona. U mnie otoczony jest trzema świetnymi strzelcami i gościem, który bdb kończy pod obręczą, więc ciężko sobie chyba wyobrazić lepsze warunki do uwydatnienia jego zalet. Aktualnie notuje średnio 8.5 pkt i 4.9 as, co per36 daje 13.7 pkt, 7.9 as, do tego 4 zb. W rpm jest na minimalnym plusie i 23 pozycji wśród pg. 11,7 % jego podań kończy się asystą(13 pozycja w lidze. 7 pozycja ma o 1 % więcej). To tak w ramach statystyk w których prezentuje się relatywnie dobrze.Danie McCollumowi z kolei większej roli niż w PTB spowoduje, że i jemu ten wskaźnik asyst powinien podskoczyć. To w gruncie rzeczy gracz o wysokim IQ. Ktoś tu chyba napisał, że to słaby ballhander - nie wiem szczerze mówiąc skąd taka opinia, mam zgoła inne zdanie. W poprzednich 2 sezonach notował po 4 as, u mnie powinno to podskoczyć do 5. Do tego Saric, który pewnie jest jednym z lepiej kreujących wysokicH, kreatywni Ginobli, Winslow. Ja osobiście lubię, gdy ciężar gry rozłożony jest na większą liczbę graczy. W ostatnim czasie ciężko sobie przypomnieć poza Cavs drużynę, która weszłaby na poziom finałów konferencji, a w której kreowanie byłoby de facto oparte na jednym zawodniku. Reasumując, ofensywa oparta na KP i CJ'u, do tego Saric i grono rolesów - Grant, Lee, T.Johnson, Ellington, Ginobli - którzy na boisku myślą i wpasowują się w trend rozciągania gry i dużej liczby rzutów dystansowych pozwala mi sądzić, że atak Knicks może być przyjemny dla oka, ale przede wszystkim efektywny. W obronie KP i Gobert, więc tu dużo nie trzeba dodawać, bo tak dobrze chronionej obręczy nie wiem czy miał ktokolwiek w historii. Ładnie się prezentuje Edytowane 6 Stycznia 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Żądam podwyżki, inaczej odchodzę do OKC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Żądam podwyżki, inaczej odchodzę do OKC. Czemu zawracasz mi głowę kiedy świętuję wygraną Roberta Matei? Chcesz odejść? Droga wolna! Ja nie trzymam nikogo na siłę. Zrobiłeś kilka niezłych ruchów - czyli de facto wykonałeś swoją robotę i jeszcze śmiesz mi tu wyskakiwać z żądaniem podwyżki? Śmiech na sali! Nabrałeś bustów typu Winslow czy Grant i masz czelność wystawiać mi tego wafla w S5? Wiem z zakulisowych źródeł, że Rubio był na stole. Masz szczęście, że wypowiedzenie zalało mi się kawą pozyskiwaną z odchodów zwierzęcych. Ta drużyna nie ma playmakera, a opierając się na "TWOICH DOMYSŁACH" nie wejdę do PO z Grantem! GRANTEM!? Kiedy dojdzie do Ciebie co zrobiłeś - jedynym klepiącym gałę będzie 67 letni Manu Gino. Czemu nie odpowiedziałeś mi na moje memo odnośnie Yogie'go Ferrella? Czemu nie ma nawet kogoś pokroju Wodogłowca Jacka? Porzingis + Gobert zamykają pomalowane. Lee i McKlocuch elegancko. Manu jako Yoda z ławki normlane WOW. Oddałeś 18 mln Noaha za 18 mln Tylera Johnsona. Brawo! Oddałeś Autyzma Riversa i jeszcze dostałeś picki w 1rd. Super! Ale czemu nie ma w tej drużynie playmakera? Zasadzasz się na LBJ? Daj już mu odpocząć! Do jutra masz mi znaleźć prawdziwego rozgrywajka i nawet nie ma dyskusji. A teraz do pracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Czemu zawracasz mi głowę kiedy świętuję wygraną Roberta Matei? Chcesz odejść? Droga wolna! Ja nie trzymam nikogo na siłę. Zrobiłeś kilka niezłych ruchów - czyli de facto wykonałeś swoją robotę i jeszcze śmiesz mi tu wyskakiwać z żądaniem podwyżki? Śmiech na sali! Nabrałeś bustów typu Winslow czy Grant i masz czelność wystawiać mi tego wafla w S5? Wiem z zakulisowych źródeł, że Rubio był na stole. Masz szczęście, że wypowiedzenie zalało mi się kawą pozyskiwaną z odchodów zwierzęcych. Ta drużyna nie ma playmakera, a opierając się na "TWOICH DOMYSŁACH" nie wejdę do PO z Grantem! GRANTEM!? Kiedy dojdzie do Ciebie co zrobiłeś - jedynym klepiącym gałę będzie 67 letni Manu Gino. Czemu nie odpowiedziałeś mi na moje memo odnośnie Yogie'go Ferrella? Czemu nie ma nawet kogoś pokroju Wodogłowca Jacka? Porzingis + Gobert zamykają pomalowane. Lee i McKlocuch elegancko. Manu jako Yoda z ławki normlane WOW. Oddałeś 18 mln Noaha za 18 mln Tylera Johnsona. Brawo! Oddałeś Autyzma Riversa i jeszcze dostałeś picki w 1rd. Super! Ale czemu nie ma w tej drużynie playmakera? Zasadzasz się na LBJ? Daj już mu odpocząć! Do jutra masz mi znaleźć prawdziwego rozgrywajka i nawet nie ma dyskusji. A teraz do pracy! jack będzie, problem w tym, że grant jest od niego lepszy. od yogiego tez Chociaż jeden aspekt został dobrze oddany z realnego świata. Jesteś niczym Dolan. Edytowane 6 Stycznia 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) GM Jazz już po większych ruchach tego szalonego dla Utah okienka do wzięcia cały czas Joe Johnson i Shane Larkin, a jeszcze kogoś (może 2 ktosiów ) podpiszę na FA. Podsumowanie: za Goberta i Inglesa udało się dostać prospektów: Bella, Murray'a i Brooksa, sporo picków oraz masę szrotu GM Jazz jest zadowolony z tego, co dostał i czeka na zakończenie tego bardzo słabego sezonu, który sprawi, że już wkrótce Jazz będzie wymieniało się w gronie faworytów po trofeum Larry'ego O'Briena Edytowane 6 Stycznia 2018 przez MJ1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 jack będzie, problem w tym, że grant jest od niego lepszy. od yogiego tez Chociaż jeden aspekt został dobrze oddany z realnego świata. Jesteś niczym Dolan. Yyyyyy nie. Yyyyyy nie. Gdybym był jak Dolan, to już byś miał jakiegoś Evana Forniera w składzie na grubym kontrakcie czy innego tam Jokica vel nowego Brada Millera. Powiem krótko: szanuj bossa swego - bo możesz mieć gorszego! Owner Out! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Andrew Wiggins scored 20 pts, 3 blocks and grabbed 8 boards in his first game with the bulls. The magic of Chicago is really working. Edytowane 7 Stycznia 2018 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 tbh, pierwszy mecz Bulls w drugim trymestrze przypada na 18.12. 18 grudzień to data, gdzie Wiggins grał jak ciota zdobywają 9 pkt na niecałym 30ts% Dobra, cicho. Dziwne abym pisal o meczu z 18 grudnia po tranferze z 4 stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Ale było mówione palnik ze gramy jakby cały trymestr tymi składami teraz tak jakby te transfery były wsZystkie jednego dnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Ale było mówione palnik ze gramy jakby cały trymestr tymi składami teraz tak jakby te transfery były wsZystkie jednego dnia... Toć wiem, toć to dla jaj zamieściłem, oesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Owner Out! https://www.youtube.com/watch?v=QGA9xN7X4nM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 https://www.youtube.com/watch?v=QGA9xN7X4nM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) przecież Dolan śpiewał że nie będzie LeBrona, C_M ochłoń orange and blue, I run this zoo https://deadspin.com/heres-the-weird-song-james-dolan-wrote-for-the-deadspin-1820892357 Edytowane 7 Stycznia 2018 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 ptaszki ćwierkajo, że Wilson Chandler na wieść o pozyskaniu Joe Inglesa z Jazz, wściekły opuścił trening, klub rozumie jego reakcje i nie będzie wyciągał konsekwencji jednak nie jest tajemnicą, że Nuggets nie wiążą już z tym zawodnikiem wielkich nadziei i pozwolą mu zmienić otoczenie jak najszybciej podobno cena za tego weterana jest naprawdę niska natomiast Will Barton coraz poważniej rozważa pozostanie w Denver, zainteresowanie jego osobą jest małe i woli zostać tam gdzie jest doceniany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi