Lucas Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Kultura organizacji Spurs jest coraz bardziej podejrzana. Do traktowania graczy jak worek ziemniaków dochodzi jeszcze ignorowanie twarzy swej organizacji. Co będzie dalej??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Biorąc pod uwagę reakcje to @january chyba sypnął infem, które było tajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 1 minutę temu, january napisał: Nie ma teraz na forum Camby'ego i julekstepa, więc nie mam pojęcia. a Ty pisałeś o ofertach dla FA czy klepniętych wymianach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 w Bytomiu nie ma lekko ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 15 minut temu, january napisał: Poziom mojego neta to defensywa Wolves, więc nie zadawajcie mi za dużo pytań, bo i tak istnieje opcja że naglę wyparuję na dziś już z forum. Huehuehue , dziękuje , skoro atakujesz Minnesote w sierpniu znaczy ze się boisz jesteś Fluberem Zachodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Ładna ta oferta dla Ibaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 @Ashigaru łobuzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 @ozzy110 Alex Caruso mial do mnie przyjsc w IV turze. Wszystko zepsules Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 2 minuty temu, tangiers napisał: @ozzy110 Alex Caruso mial do mnie przyjsc w IV turze. Wszystko zepsules Masz kontroeferty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 c***a wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 2 minuty temu, tangiers napisał: @ozzy110 Alex Caruso mial do mnie przyjsc w IV turze. Wszystko zepsules Przyjdzie w Grudniu. Za skromną opłatą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Teraz, Lucas napisał: Masz kontroeferty? Mam, ale moj ulubieniec mial cichaczem przejsc do nastepnej rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 1 minutę temu, tangiers napisał: @ozzy110 Alex Caruso mial do mnie przyjsc w IV turze. Wszystko zepsules Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Poirery i gudurice po pare ofert a biedny tristan nic nie dostal?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Jeśli @Eld zmieni TO na PO to moze byc ciekawa walka o Lena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 <2026 2nd Miami on the market> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 1 minutę temu, tangiers napisał: Mam, ale moj ulubieniec mial cichaczem przejsc do nastepnej rundy A miałem nie składać ofert w tej turze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 1 minutę temu, fluber napisał: Poirery i gudurice po pare ofert a biedny tristan nic nie dostal?:) No wlasnie to jest ciekawe. Ja Tristana wykluczyłem (tak jak choćby Lena czy Ibakę), bo sądziłem że za grube oferty pójdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Lucas napisał: Jeśli @Eld zmieni TO na PO to moze byc ciekawa walka o Lena. Pod warunkiem, że Kungfu i Prince wyrównają swoich RFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 GM Spurs chyba lekko odfrunął z tą ofertą dla tego lepszego Murraya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi