Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, MarcusCamby napisał:

Sapa czy Aldridge zawsze można wymienić.

Aldridge wybrał Spurs zamiast contendera w Bucks, a oni po roku mają go wymienić?

To jest ta kultura organizacji? :P

Ja nie mam nic do ignazza, doceniam zaangażowanie, nie są źli Spurs, ale to nie jest opcja dla Butlera. A tutaj jeszcze wypadnie Brogdon jak przyjdzie Butler, Spurs nie mają dwóch swoich picków...

I to bez względu na to czy ktoś patrzy na market czy tylko na kwestie sportowe. 

29 minut temu, Eld napisał:

To akurat bardzo proste. Jako 1/29 Khrisa piepszę te 2,5M ekstra na rok niż trafic do mroźnej Soty oraz Qcina i wybieram Miami.

LoooooooooooooL , no dobra to już dochodzimy do większego poziomu absurdu, teraz o decyzjach koszykarzy będą decydowały warunki atmosferyczne :) 

Nie chce mi się nawet na to odpowiadać , Khris dogadał się z Minnesota , Minnesota dogadała się z Milwaukee , ale 1/29 Khrisa wybiera palemki na Florydzie . 

No nic, w takim razie musimy odwołać wymianę , skoro nie zostały mi przedstawione wyniki badań ze 1/29 Khrisa choruje . Na raka mózgu xq

15 minut temu, SlaKB napisał:

A oferta Bucks?

Nie zauważyłem jej.

W takim razie 1. Bucks 2. Heat 3. Wolves.

1 minutę temu, Qcin_69 napisał:

LoooooooooooooL , no dobra to już dochodzimy do większego poziomu absurdu, teraz o decyzjach koszykarzy będą decydowały warunki atmosferyczne :) 

Nie chce mi się nawet na to odpowiadać , Khris dogadał się z Minnesota , Minnesota dogadała się z Milwaukee , ale 1/29 Khrisa wybiera palemki na Florydzie . 

No nic, w takim razie musimy odwołać wymianę , skoro nie zostały mi przedstawione wyniki badań ze 1/29 Khrisa choruje . Na raka mózgu xq

Daruj sobie takie teksty gdyż palemki to 10% a 90% to Twoja polityka.

Uważaj na jakie terenu wchodzisz z takimi dogaduszkami bo możesz się kiedyś niemiło nadziać.

39 minut temu, BMF napisał:

Aldridge wybrał Spurs zamiast contendera w Bucks, a oni po roku mają go wymienić?

To jest ta kultura organizacji? :P

Ja nie mam nic do ignazza, doceniam zaangażowanie, nie są źli Spurs, ale to nie jest opcja dla Butlera. A tutaj jeszcze wypadnie Brogdon jak przyjdzie Butler, Spurs nie mają dwóch swoich picków...

I to bez względu na to czy ktoś patrzy na market czy tylko na kwestie sportowe. 

LMA jest nietykalny. 

Co to za dyskusja? 

Drogi Jimi ;)

Zmuszony zostałem do odpisania tu zamiast na PM i chce przekazać tyle ile mogę.

Kwestia Brogdona to oczywiście niewiadoma ale proszę nie karać mnie za ten fakt ze nie znamy wyników głosowania 

jako zespół posiadający prawa do MB jako RFA powinnismy przyjąć na dziś jego obecność w spurs czysto formalnie 

Oczywiście ze wchodząc all in w nowego lidera muszę przemodelować zespół który będzie zbudowany piramidalnie. Równocześnie dopasowany wiekiem do Lidera  

Na szczycie Butler jako lider bo taka role widzę dla Niego  

nizej LMA, formalnie Brogdon  i nowy nabytek o którym cicho obecnie 

sprawy Brogdona nie mogę obecnie poruszyć szerzej bo trwa głosowanie. Wasza decyzja już wkrótce  ...

Zdradzić mogę ze ... 

trwa obecnie szlifowanie 3 way deal ... ale sprawa otwarta i przecież zależna od ruchów tutaj  ma na celu tylko KALIBRACJĘ składu do Lidera 

Spurs na PG stawiają na Murraya Dejounte ale jako zabezpieczenie jest przygotowany backup PG w wieku Buttlera aby okno było dopasowane. Pozycja wyjściowa to Teague i jego 8,3 asysty ale nie wykluczam niespodzianki o której niedługo  

o wyborze Dejounte zadecydowała etyka pracy i poziom obrony  

Jamal to doskonały atakujący ale jego obrona i rozegranie jest wątpliwe oraz pochłania więcej rzutów które otrzyma oczywiście Lider ! 

Obecnie trwają rozmowy gdzie dostępni są gracze młodzi z ostatnich draftow bo mając 29 letniego Jimmiego gracze 19-21 letni są złym fitem co stwierdzam z żalem. 

Jest jednak oczywiste ze muszę tu dopasować strategie do Lidera i młodych przy Butlerze przygotowałem na nowe wyzwania jeżeli będzie taka potrzeba. 

Najbardziej zasadne jest zbudować zespół bez najmłodszych i najstarszych zawodników. 

Musa Metu za młodzi 

millsap niestety nie pokrywa się z prime Butlera wiec sprowadziłem podkoszowego który da 4 mocne lata impaktu 

Teraz, january napisał:

Lakers mu tyle proponują plus przejście na Zachód, drugą gwiazdę od razu i nie muszą kombinować z uzupełnieniem składu. A i jeszcze powrót do domu jako jedyni, co było kluczem decyzji KL :) 

Tylko ze jako opcja rezerwowa gdyby nie przyszedl mccollum. Naplules leonardowi w twarz:)

Teraz, january napisał:

Oficjalnie mogą głosować, ale sprawdzimy etykę kilku GMów 😉 

Jak to sprawdzisz? Ich głosowanie może dać Ci co najwyżej podejrzenie, ale nie pewność.

Tym wpisem sugerujesz, że jak nie zagłosują za Tobą to są oszustami. Trochę nie fair.