MarcusCamby Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 skoro mozna na lewo się dogadać to jak są zabronione Oficjalnie nie może być Porter częścią wymiany, ale jak ktoś się dogada to przecież liga nie ma prawa tego zablokować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Sign and trade są na ten moment niedozwolone. Ich temat ma wrócić dopiero w przyszłym sezonie. Portera będziesz mógł wymienić dopiero podczas następnego okienka czyli chyba w lutym. Ale możecie dogadać się na lewo. Czyli coś tam LBS Ci da, a ty w zamian nie wyrównasz oferty. Nie ma jeszcze ostatecznych wyników 1 tury, a co za tym idzie Porter jeszcze nic nie podpisał z Nuggets. Dlatego też jeśli dogadamy się przed oficjalnym zakończeniem głosowania to nie widzę problemu aby ten trade został uznany jako "legalny". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Nie ma jeszcze ostatecznych wyników 1 tury, a co za tym idzie Porter jeszcze nic nie podpisał z Nuggets. Dlatego też jeśli dogadamy się przed oficjalnym zakończeniem głosowania to nie widzę problemu aby ten trade został uznany jako "legalny". Ale ty od dawna nie możesz handlować Porterem... Ani nikt żadnym innym kontraktem, który wygasł z końcem poprzedniego sezonu. Gdyby to był UFA nic byście nie mogli zrobić. W przypadku RFA możecie dogadać się tak, by Porter nie był częścią wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Mi to obojętne. Wrócę do domu to dodam jego głos. Niech się MJ martwi. // Poprawiłem. Hayward, Galinari, Millsap still undecided about future. Może zrobimy tak, że mój głos nie będzie się liczył to chyba będzie sprawiedliwe P. S. Co robimy z sytuacją Gallo jeśli między mną, a Utah będzie remis? January Edytowane 11 Lipca 2017 przez Cris155s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Jeśli chodzi o posiadane picki i łaczenie tego z glosowaniem to predzej Celtics nie powinni głosować w kwestii Nets których mają pick bo w ich interesie jest by pick był jak najniższy a nie Nets w sprawie celtics. Ale moim zdaniem każdy glos powinien sie liczyć do głosowania w sprawie FA z wyłączeniem osób które złożyły ofertę danemu graczowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Jeśli chodzi o posiadane picki i łaczenie tego z glosowaniem to predzej Celtics nie powinni głosować w kwestii Nets których mają pick bo w ich interesie jest by pick był jak najniższy a nie Nets w sprawie celtics. Ale moim zdaniem każdy glos powinien sie liczyć do głosowania w sprawie FA z wyłączeniem osób które złożyły ofertę danemu graczowi. A Karpiu nie powinien głosować w sprawie Milsapa, bo w jego interesie są słabe Pelikany. Ma mój pick... Panowie, nie popadajmy w paranoje z tymi ograniczeniami. Reguły są proste. Kto bierze udział w licytacji gracza, ten nie może głosować. I tylko tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 A Karpiu nie powinien głosować w sprawie Milsapa, bo w jego interesie są słabe Pelikany. Ma mój pick... Panowie, nie popadajmy w paranoje z tymi ograniczeniami. Reguły są proste. Kto bierze udział w licytacji gracza, ten nie może głosować. I tylko tyle. No ja się zgadzam przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Rozumiem, że jak Indiana wygra Millsapa to na Holidaya nie starczy? Holiday wtedy trafia do Pelicans? Ale będzie walka o Tague w drugiej rundzie. Wydaje mi się, że rozegra się powyżej 20 rocznie. Dziękuję za jeden głos na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Coś mi mówi, że będziemy czekali do soboty z werdyktem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Jak widać musiałem przepłacić żeby wygrać licytacje, Tecu, stąd brak kasy na dwóch, a taki był w sumie wymarzony fit żeby wziąć obu.. Coś mi mówi, że będziemy czekali do soboty z werdyktem. co jeszcze nie jasne? millsap już przesądzony.. mam 14/26 głosów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 3kk to za mało bo po sezonie trzeba będzie wyłożyć na nową umowę Nurkicia. Jeśli miałby przyjść Anderson to dla Leonarda nie ma miejsca. Do tego musi polecieć ktoś z dwójki Turner/Crabbe. Raczej Crabbe bo to nie jest jakiś gorący kartofel i lepiej rokuje więc nowy pracodawca może mieć z niego prawdziwą korzyść. Jemu się przyda reset. Poprosimy o głos i zadeklarowanie się czy chcesz dalej brać udział w zabawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Jak widać musiałem przepłacić żeby wygrać licytacje, Tecu, stąd brak kasy na dwóch, a taki był w sumie wymarzony fit żeby wziąć obu.. co jeszcze nie jasne? millsap już przesądzony.. mam 14/26 głosów teoretycznioe, bo ktoś możę zmienić zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Poprosimy o głos i zadeklarowanie się czy chcesz dalej brać udział w zabawie. Przepraszam ale odpuszczę, nie jestem w stanie znaleźć czasu na bieżące studiowanie tematu a im większe zaległości tym większa praca w ogarnianiu chociażby składów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 no to robi się ciekawie, szukamy zastępstwa i czekamy na głos czy odpuszczamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 No to potrzebujemy GM Blazersa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 ale to ogarnijmy go już w kolenjen rundzie teraz już zajmie to za dużo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 ale to ogarnijmy go już w kolenjen rundzie To już musi January zabrać głos, bo ktoś może uznać z trójki Cris, Regis i MJ1, że dochodzi do wypaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Czyli został tylko laf jak tak to jasne wszystko Edytowane 11 Lipca 2017 przez Cris155s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Przepraszam ale odpuszczę, nie jestem w stanie znaleźć czasu na bieżące studiowanie tematu a im większe zaległości tym większa praca w ogarnianiu chociażby składów.Szacunek za to, że tak szybko i w tak dobrym momencie to napisałeś, tak sam z siebie. Szacunek, że masz szacunek do nas i naszego czasu. Ogólnie szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Przeszło mi nawet przez myśl poprosić Jacka, by chociaż zagłosował. Ciężki temat. Może sami główni zainteresowani powinni się wypowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi