Reikai Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 15 minut temu, tangiers napisał: Nie mowie o lamliwosci. AD nie stanowi obecnie perimeter threat, co bardzo ulatwia ustawienie obrony. Vertical threat przy Zionie rowniez ma ograniczone. Obrone jeszcze moge kupic, natomiast jego gra w ataku mnie martwi( z punktu widzenia kibica real Lakers). Wizualnie ten rzut Davisa wygląda inaczej/lepiej w tym sezonie. Zobaczymy czy ta zmiana techniki/wyleczona ręka cos zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 2 minuty temu, tangiers napisał: Nie mowie o lamliwosci. AD nie stanowi obecnie perimeter threat, co bardzo ulatwia ustawienie obrony. Vertical threat przy Zionie rowniez ma ograniczone. Obrone jeszcze moge kupic, natomiast jego gra w ataku mnie martwi( z punktu widzenia kibica real Lakers). W zeszłym sezonie grał z kontuzją nadgarstka, ponoć mu przeszło, w preseason jego rzut wyglądał dobrze, także pogadamy za miesiąc albo dwa czy stanowi czy nie. Vertical threat przy Zionie, Trae i Jrue to ja bym powiedział, że będzie z jego strony większe niż w Lakers, bo po pierwsze Davis będzie kryty nie przez tego lepszego wysokiego, jak jest w real, tylko tego słabszego, bo lepszy będzie bronił Ziona. Po drugie w Mavs ma lepszy spacing. Lakers w preseason starali się grać 4 obwodowymi obok AD, ale defensywy nie szanują wystarczająco tych wszystkich Reveasów i Beverleyów, żeby to robiło miejsce dla Davisa pod koszem. No i po trzecie, liczba quality ball handlerów jest u mnie większa niż w Lakers. Trae, Jrue czy Zion wywierają znacznie większą presję na obronie niż LeBron, Russ czy nie wiem...Schroder? No, ale jeśli ktoś w 2022 wciąż liczy na to, że przez Davisa można prowadzić topowy atak, to tak, może czuć rozczarowanie, bo Davis to "tylko" elite finisher z kilkoma fajnymi moves na high post. Tylko, że u mnie nikt tego od niego nie wymaga. On ma być przede wszystkim obrońcą, a w ataku trzecią opcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 3 minuty temu, Braveheart22 napisał: Odnośnie Kevona Harrisa jakby jeszcze ktoś się zastanawiał to mogę tylko wspomnieć o tym, że Wiggins jeszcze nie zagrał w T2, Javonte też jakiś uraz kolana męczy i kilka meczów opuścił, Coffey ma problemy z grą w rl, nie ma też Cade'a, więc pojawia się szansa dla Kevona, żeby coś pograć. @Szulim Nie chcę mi się wchodzić w dyskusję pt "kto ma gorzej", ale sytuacja w T2 nie powinna mieć żadnego znaczenia przy tych głosowaniach. Skoro ci zawodnicy mają tutaj podpisać kontrakty i grać o meczu nr 29, to skąd oni mają wiedzieć co się wydarzyło później Co do Bola to wszystko jest legit, january zastosował przepis, który tylko on znał, tym razem na swoją niekorzyść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 1 minutę temu, karpik napisał: Nie chcę mi się wchodzić w dyskusję pt "kto ma gorzej", ale sytuacja w T2 nie powinna mieć żadnego znaczenia przy tych głosowaniach. Skoro ci zawodnicy mają tutaj podpisać kontrakty i grać o meczu nr 29, to skąd oni mają wiedzieć co się wydarzyło później Wiggins wypadł już pod koniec T1, Cade dawno temu. Widząc problemy Coffeya w tym sezonie, Kevon może się czuć na siłach, by podjąć rywalizację. A Javonte zgłosił uraz po g28, więc wszystko się działo przed g29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Oddajcie mi Duranta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 ojojoj dwie pieczenie na 1 ogniu. W końcu się dowiemy jak mocarne jest te legendarne dup Nridges-Simmons @człowiek...morza o jak c***owy jest fit Booker-Tatum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 29 minut temu, Qcin_69 napisał: ojojoj dwie pieczenie na 1 ogniu. W końcu się dowiemy jak mocarne jest te legendarne dup Nridges-Simmons @człowiek...morza o jak c***owy jest fit Booker-Tatum Do zobaczenia w finale! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 3 minuty temu, tangiers napisał: Do zobaczenia w finale! a to robimy jakieś rozgrywki dla tych co dostaną wpierdol w playin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: a to robimy jakieś rozgrywki dla tych co dostaną wpierdol w playin? Musialbys zapytac eksperta w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 @fluber robimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 12 minut temu, tangiers napisał: Do zobaczenia w finale! się widzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 9 minut temu, Qcin_69 napisał: się widzimy nie wiem jak Ty chcesz Finały robić z jakimiś 25W po 2T ale to w sumie nieistotne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: nie wiem jak Ty chcesz Finały robić z jakimiś 25W po 2T ale to w sumie nieistotne Jak Sota zrobi finaly z 10 seeda to mozna rozwiazac zabawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Teraz, tangiers napisał: Jak Sota zrobi finaly z 10 seeda to mozna rozwiazac zabawe znając skład na 3T na którym miejscu w power rankingu Zachodu nad umieszczasz? 10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: nie wiem jak Ty chcesz Finały robić z jakimiś 25W po 2T ale to w sumie nieistotne normalnie, na 3T mam najlepszy skład w historii tej gry, a do tego top3 gracza ligi Tatuma, no i stawiam ze 3 moich graczy zagra w rl Finałach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 30 minut temu, Qcin_69 napisał: znając skład na 3T na którym miejscu w power rankingu Zachodu nad umieszczasz? Musialbys przypomniec kto jest w rosterze, przez miesiac(?) moglo sie wiele wydarzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 29 minut temu, tangiers napisał: Musialbys przypomniec kto jest w rosterze, przez miesiac(?) moglo sie wiele wydarzyc do zobaczenia w Finale! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 6 godzin temu, Qcin_69 napisał: znając skład na 3T na którym miejscu w power rankingu Zachodu nad umieszczasz? normalnie, na 3T mam najlepszy skład w historii tej gry, a do tego top3 gracza ligi Tatuma, no i stawiam ze 3 moich graczy zagra w rl Finałach Oby się jakiś Tatum nie złożył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 2 minuty temu, ignazz napisał: Oby się jakiś Tatum nie złożył niezbadane są losy bogów koszykówki. My zrobiliśmy wszystko by mieć najlepszy zespół, na zdrowie nie mamy juz wpływu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 @MarcusCamby prorokiem z wzięciem Josha ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 James Wiseman wyrwał się z tej patologicznej organizacji, która zupełnie nie potrafi w rozwój talentów. Oby w Pistons dostał minuty i możliwość normalnego rozwoju. Fajny ruch dla Josh Richardsona. W Pels powinien podobnie jak u mnie dyrygować drugim unitem jako sixth man. Szkoda Sarica. Po fatalnym pierwszym trymestrze, ostatnio miał świetną formę. Transfer do Thunder, to obawiam się będzie zesłanie. Thunder niby mają solidny bilans, ale walka o Playoffs to nie jest priorytet, tylko rozwój swojej plejady prospektów. Nie będą inwestować w spadający kontrakt Sarica. Może dogadają się z buyoutem? Ten drugi trymestr jest świetny dla mnie, więc spodziewam się wskoczenia w miejsca dające Playoffs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi