MarcusCamby Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 14 minut temu, człowiek...morza napisał: Brawo frajernia. Dalej ufaj swojemu rozumowi Marcus zamiast obiektywnym przesłankom. Odechciewa się grać przez takie debilne decyzje. A co ty chcesz od mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Jak @ozzy110 wprowadzi wymianę Wolves-Wizards do arkusza, to okaże się, że Minny mają 13 ludzi w rosterze. Nie wiem kto oprócz @Szulim jest w radzie, ale do jutra trzeba coś z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 1 minutę temu, karpik napisał: Jak @ozzy110 wprowadzi wymianę Wolves-Wizards do arkusza, to okaże się, że Minny mają 13 ludzi w rosterze. Nie wiem kto oprócz @Szulim jest w radzie, ale do jutra trzeba coś z tym zrobić. @człowiek...morza może zaproponujesz karę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 @LAF czy masz na to rozwiązanie? Podpisanie 2way albo stash na umowę lub jakiś trejd do jutra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Godzinę temu, człowiek...morza napisał: Brawo frajernia. Dalej ufaj swojemu rozumowi Marcus zamiast obiektywnym przesłankom. Odechciewa się grać przez takie debilne decyzje. Ostro, no te 44/4 to od poczatku byl zart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Ale ten KPJ to tyle wart nie jest. Nassir Little extends for 4 years and $28M Czy mogę jeszcze dziś wrzucić takie extension u nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 8 minut temu, ignazz napisał: Ale ten KPJ to tyle wart nie jest. Nassir Little extends for 4 years and $28M Czy mogę jeszcze dziś wrzucić takie extension u nas? Ja się zgadzam. Mamy odwzorowywać realia. Proponowałbym zapis, ze po skończeniu tur FA organizacja ma prawo zaproponować extension takie samo jak wyszło w realu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Nope @LAF nie ma 6 tury, nigdy nie było i nie będzie mozesz podpisać stash, albo 2way - koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 29 minut temu, ignazz napisał: Ale ten KPJ to tyle wart nie jest. Ale 44/4 tez nie. Nawet pomimo spranej glowy. No coz, brawo dla GM za steal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 24 minuty temu, Reikai napisał: Ale 44/4 tez nie. Nawet pomimo spranej glowy. No coz, brawo dla GM za steal. Człowiek głąb przekazał, że tylko pierwszy rok umowy Portera jest w pełni gwarantowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Godzinę temu, Szulim napisał: Nope @LAF nie ma 6 tury, nigdy nie było i nie będzie mozesz podpisać stash, albo 2way - koniec Wiesz, że w praktyce to ten deal powinien być do edycji, żeby Wolves mieli 14 graczy po wymianie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 14 minut temu, MarcusCamby napisał: Człowiek głąb przekazał, że tylko pierwszy rok umowy Portera jest w pełni gwarantowany? a ja cie chcialem na meczyk nba zaprosic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 4 minuty temu, fluber napisał: Wiesz, że w praktyce to ten deal powinien być do edycji, żeby Wolves mieli 14 graczy po wymianie? Chyba nie. Były już sytuację, że kluby podpisywały w takich sytuacjach swoich stash lub two-way playerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 19 minut temu, MarcusCamby napisał: Człowiek głąb przekazał, że tylko pierwszy rok umowy Portera jest w pełni gwarantowany? Cytat Keith Smith: Something is off with the reporting around KPJ’s deal. One report says Year 1 is $15.86M gtd, but that the total is $82.5M. That’s not possible. $15.86M would max out at ~$71M. Another report says Year 1 is fully guaranteed. Either Year 1 is off or total has incentives in it Tam chyba nie do konca wiadomo na ten moment jak ten deal wyglada, pojawiaja sie sprzeczne reporty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 To o ile ten cap za 2 lata wzrasta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Wiele wskazuje na to, ze @człowiek...morza wygral trade Davisa. Tylko ten Simmons w zaden sposob nie pasuje do obecnej kultury organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 2 godziny temu, tangiers napisał: Wiele wskazuje na to, ze @człowiek...morza wygral trade Davisa. Tylko ten Simmons w zaden sposob nie pasuje do obecnej kultury organizacji. No. Nawet gdy stawiacie mnie w c***owej sytuacji (wymuszając trade), gowno potrafię obrócić w złoto. Goat to goat. Tytuł zobowiązuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 4 godziny temu, january napisał: Kilka dni człowiek urlopu od NBA wziął a tu jeb: Bassey cut, Wieskamp cut, Jared cut xd Dobrze że tych Okpale i Richardsa wybrałem;) Ale i tak się tak bardzo jadam startem sezonu NBA, że wow. Zamierzam 1 tydzień oglądać wszystkie mecze Ja to samo, będzie gnojone wszystko ile wlezie. Kalendarz nasz w begm jest taki sam jak w RL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 3 godziny temu, tangiers napisał: Wiele wskazuje na to, ze @człowiek...morza wygral trade Davisa. Tylko ten Simmons w zaden sposob nie pasuje do obecnej kultury organizacji. No, jak AD się zaś połamie, to może, a jak nie, to wciąż zostanę z najlepszym graczem wymiany, który zarabia mniej niż zawodnicy którzy poszli w drugą stronę oraz jest znacznie lepszym fitem. Od początku uważam, że tu będzie dwóch wygranych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 11 minut temu, karpik napisał: No, jak AD się zaś połamie, to może, a jak nie, to wciąż zostanę z najlepszym graczem wymiany, który zarabia mniej niż zawodnicy którzy poszli w drugą stronę oraz jest znacznie lepszym fitem. Od początku uważam, że tu będzie dwóch wygranych. Nie mowie o lamliwosci. AD nie stanowi obecnie perimeter threat, co bardzo ulatwia ustawienie obrony. Vertical threat przy Zionie rowniez ma ograniczone. Obrone jeszcze moge kupic, natomiast jego gra w ataku mnie martwi( z punktu widzenia kibica real Lakers). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi