ozzy110 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 7 minut temu, january napisał: Jak tam frekwencja w 1t ? 18/30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 2 minuty temu, ozzy110 napisał: 18/30 Ci co nie złożą ofert dostaną kontrakt LMA do dead money i sprawa załatwiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zaokrąglamy w 1 turze do 21 mln czy do 20 mln? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Teraz, january napisał: 20, ogólnie nikomu się nie chce zmieniać regulaminu, chodzi o to by w 2R nie można było dawać jeszcze MLE jako wyjściowej oferty, a 1 tura wartość x2 razy druga, czyli w tym sezonie 10/20, za rok chyba już będzie 11/22. Git. Dzięki za potwierdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 (edytowane) Na ten moment nie mam ofert lub informacji o braku ofert od: Knicks @człowiek...morza Grizzlies @BMF Trail Blazers @Ashigaru Przypominam, że czas do końca dnia Edytowane 7 Sierpnia 2021 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Spencer Dinwiddie 63 / 2+1 TO Wiem, ze TO u nas są odbierane raczej negatywnie, ale nie mam możliwości zastosowania zapisów z rzeczywistości i porozumienia Spencera oraz Wizards. Mysle, ze lojalnością wobec zawodnika (jak na BeGM to spędza w Suns sporo czasu już, dostał ofertę w 1 turze i mimo tak ciężkiej kontuzji nie został wymieniony) oraz tym, ze w odróżnieniu do Nets u nas grał jako starter to na podobne zaufanie co Wizards jako organizacja zasłużyliśmy. Tu jeszcze informacje o tym, ze kontrakt Spencera w ostatnim roku nie ma pełnej gwarancji. https://www.spotrac.com/nba/washington-wizards/spencer-dinwiddie-15390/ https://twitter.com/FredKatz/status/1423145418540699648 https://theathletic.com/2753448/2021/08/05/how-the-wizards-complex-spencer-dinwiddie-deal-came-together-and-what-it-means-for-the-team/ Przed FA dopytywałem o opinię w kwestii Suns - Spencer i paru GM-ów pozytywnie wypowiadało się nawet w kwestii potencjalnej zniżki, a zaoferowałem Spencerowi nawet o symboliczny milion więcej niż dostał w Wizards. Mimo możliwości stworzenia większego cap space jest też naszym jedynym zawodnikiem, który otrzymał ofertę na tym etapie, a według sources zarówno organizacja Phoenix Suns, jak i Spencer nie mogą się doczekać dalszej budowy drużyny w Arizonie i powrotu do Playoffs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Ale Okc nie chce tego Randla xd najpierw próba handlu, a teraz taka se oferta szczerze mówiąc. Ciekawe czy ktoś powalczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 50 minut temu, ozzy110 napisał: Christian Wood - 82/4 (Podpisuje z Salary, ale korzystajac z Early Bird Rights - 8% decrease - 22,96/21,32/19,68/18,04) To albo go podpisujesz z cap space, albo z early birds. Jak z early birds to: "Greater of 175% of previous salary or estimated average salary3" 52 minuty temu, ozzy110 napisał: Bam Adebayo maks/4+1 PO Oferta do wykreślenia. Bam to RFA. Roczek po roczku powinien być rozpisany. -------------------------------- 54 minuty temu, ozzy110 napisał: Milwaukee Bucks: Gordon Hayward, 100/4, PO w 4 roku, 8% podwyżki co rok, prawa Bird'a. 56 minut temu, ozzy110 napisał: Oklahoma City Thunder: Gordon Hayward 52/2 (1+1PO) - jeśli nie jeden No Gordon. Co tam wolisz. 20 czy 25M na rok? 58 minut temu, ozzy110 napisał: Bam Adebayo maks/4+1 PO To samo co Ozzy - oferta do wykreślenia. To RFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 4 minuty temu, Eld napisał: To samo co Ozzy - oferta do wykreślenia. To RFA. Ale co to co ja? Jak ja nie dawałem żadnej oferty 1 turze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Teraz, ozzy110 napisał: Ale co to co ja? Jak ja nie dawałem żadnej oferty 1 turze A to mi się z Rockets pomyliliście. Podobnie brzmicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Teraz, Eld napisał: A to mi się z Rockets pomyliliście. Podobnie brzmicie. No ogólnie szykuje się wyrównanie Bama i niestety utrata możliwości działania na cap holdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 @Eldmożesz odblokować też innym ten temat z argumentacja FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Teraz, Lucas napisał: @Eldmożesz odblokować też innym ten temat z argumentacja FA? Ojej. Sorry. Już to robię. 5 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 3 godziny temu, eMeS napisał: Podstawa prawna (nie upieram sie oczywiscie, jak cos to zmienie na 5%) cbafaq pyt.53 The maximum years and raises depend on the type of contract, however the "standard" maximum length is four seasons and the "standard" maximum raise is 5%1 i ten przypis do 5% wytlumaczony nizej: 1 The maximum raise is 8% for players who qualify for the Larry Bird or Early Bird exception (see question number 25), even if they are signed without using the Bird exception. For example, a team might renounce its own free agent and later re-sign that player using its remaining cap room. @Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 1 minutę temu, eMeS napisał: @Eld Pkt 25 CBA, druga kolumna. Albo ja coś nie halo bo za długo na słońcu dziś byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Eld napisał: Pkt 25 CBA, druga kolumna. Albo ja coś nie halo bo za długo na słońcu dziś byłem. Chodzi o to, że podpisuje za cap space, ale że mam do niego early bird rights to zamiast standardowych 5 procent, kontrakt może rosnąć/spadać o 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 20 minut temu, eMeS napisał: Chodzi o to, że podpisuje za cap space, ale że mam do niego early bird rights to zamiast standardowych 5 procent, kontrakt może rosnąć/spadać o 8. Nie jestem Radnym aby to rozstrzygać :). Ale coś mi się zdaje, że albo go z early birdów podpisujesz, albo z cap space. Nie wiem czy to można łączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 (edytowane) DeMar DeRozan oraz RFA - Isaac i Lonzo Ball trochę zaskoczeni brakiem ofert od swoich macierzystych klubów. Ciekawa propozycja s& t Holidaya pomiędzy Thunder i Nuggets - tam @Eld przy 1st picku OKC nie jest napisane z którego roku to jest pick - ale deal wygląda solidnie, choć z punktu widzenia Brogdona - rzucany on jest sezon w sezon z klubu do klubu. Lillard jak dla mnie podpisuje z Raptors 1min. po północy po starcie FA - tu bardzo sprawne i profesjonalne negocjacje. LaVine przychylniej patrzy na 5-letniego maxa niż na 4-ro, ale tu rozumiem, że negocjacje są w toku, gdyż po sprzedaży Currego i Draya Warriors muszą go przekonać rolą jaką dla niego widzą. Agent Bama po braku extension od Houston w poprzednim sezonie prosi o Trade Kicker dla swojego zawodnika, a Bam wymac***e Regisowi przed twarzą złotym medalem z Olimpiady. Beal jest bardziej zadowolony z nowych propozycji kontraktu. Wood nieco zaskoczony, że nie było więcej chętnych na jego usługi, ale widząc lojalność Gma Hawks wstępnie jest ponownie już jedną nogą w Atlancie. Doncic i Young to formalność, choć w kontrakcie Doncicia musi być zawarte DPE i PO zapewne. Brooks gdyby miał podpisać extension po tym, jak finansowo straci na tym sezonie, to jest zainteresowany wyższym, zeby mu się to wyrównało. SGA podpisuje. Pozostali muszą się zastanowić. Czekamy na dyskusje, kontroferty i reoferty. edit. Umknął mi jeszcze brak Conleya, który spada nam do II tury FA niespodziewanie. A przy Brogdonie mi się skojarzyło, że jak poważny gracz u nas w 3 sezony zwiedza przynajmniej 3 kluby, to uwalam mu 1/3 z jego rl stats/rl impaktu - bo inaczej nie można wytłumaczyć tak częstego rzucania dobrych graczy z klubu do klubu. Jak faktycznie gracz jest taki świetny jak w naszych opisach, to czemu ciągle jest wymieniany? Edytowane 8 Sierpnia 2021 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Beal nie może dostać ntc, więc ta oferta też nie jest prawidłowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 6 godzin temu, Eld napisał: No Gordon. Co tam wolisz. 20 czy 25M na rok? No offence ale bez sensu:) Miał 40+ za sezon i zrezygnował z tego dla 50/2? gdyby tak chciał ro rozegrać to po prostu brałby 40+ i wszedł na ryneczek po roku, no sory ale kolejny kontrakt za mle to by znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi