człowiek...morza Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 1 minutę temu, Alonzo napisał: Dokładnie. Może się do niego zrzec praw. no i ze zwyklego two-way zrobily sie emocje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 (edytowane) Nie oddawałem. Jest moim stashem. Edytowane 27 Grudnia 2020 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 (edytowane) 29 minut temu, człowiek...morza napisał: no i ze zwyklego two-way zrobily sie emocje! Przecież wiemy, że idziesz w cwany gambling w tym przypadku i liczysz na low risk high reward @człowiek...morza Ale żeby nie było. Oczywiście szanuję, że obserwujesz Euroligę i szukasz ciekawych graczy Czy jednak zwróciłeś uwagę na niego dopiero po dealu OKC-Phila w rl NBA? Tak szczerze powiedz Edytowane 27 Grudnia 2020 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 @człowiek...morza musisz wybrać innego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 6 godzin temu, Alonzo napisał: @człowiek...morza musisz wybrać innego gracza. no ale to wtedy bylo cos ze tecu musi podjac decyzje czy go zostawia czy nie, a nie dalej stashowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 (edytowane) 10 minut temu, człowiek...morza napisał: no ale to wtedy bylo cos ze tecu musi podjac decyzje czy go zostawia czy nie, a nie dalej stashowac Kiedy? Gdzie? Co? Nie brnij. Edytowane 28 Grudnia 2020 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 12 minut temu, człowiek...morza napisał: no ale to wtedy bylo cos ze tecu musi podjac decyzje czy go zostawia czy nie, a nie dalej stashowac 6 godzin temu, Tecu napisał: Nie oddawałem. Jest moim stashem. Pojawi się w NBA, to wtedy Tecu będzie dopiero decydował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 @LONGER01 McCaw nie może być 2-way, ma 4 lata w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 6 minut temu, karpik napisał: @LONGER01 McCaw nie może być 2-way, ma 4 lata w NBA. 20 minut temu, LONGER01 napisał: 25. Patrick McCaw @LeweBiodroSmoka Po to tu właśnie przyszedłem ale Karp szybszy o 6 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 zmienione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 7 godzin temu, Alonzo napisał: 24. Wenyen Gabriel @LONGER01 on zostal podpisany chyba przez kogos na normalnej umowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: on zostal podpisany chyba przez kogos na normalnej umowie Był warunkowym wyborem Houston, ale ostatecznie do Regisa trafili J. Green i Caleb Martin. I mam prośbę - dyskusje nie w wężyku - tam tylko wybieramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 42 minuty temu, człowiek...morza napisał: on zostal podpisany chyba przez kogos na normalnej umowie Sprawdź następnym raz arkusz zanim coś takiego napiszesz. CTRL+F, wpisanie nazwiska i przeklikanie wszystkich sześciu dywizji zajmuje jakieś 23 sekundy. @LeweBiodroSmoka i @SlaKB Czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 26 minut temu, Eld napisał: Sprawdź następnym raz arkusz zanim coś takiego napiszesz. CTRL+F, wpisanie nazwiska i przeklikanie wszystkich sześciu dywizji zajmuje jakieś 23 sekundy. @LeweBiodroSmoka i @SlaKB Czekamy. na bazie wlasnych doswiadczen nie ufam juz arkuszowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Dla Nadera jak dobrze pamiętam to już czwarty sezon @january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 2 minuty temu, january napisał: Abdel Nader 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Dla Nadera jak dobrze pamiętam to już czwarty sezon @january 3 grał, teraz będzie czwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 1 minutę temu, january napisał: To w sam raz. A player is ineligible to sign a Two-Way contract if he will have more than three years of NBA service at any point in the contract. CBA punkt 82. Więc skoro ma trzy za sobą, a teraz będzie miał czwarty to może sobie do Chin wyjechać, a nie TW podpisywać. Wybór do zmiany January. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 11 minut temu, january napisał: Nie chce mi się myśleć, obgadajcie te niespójnie przekazane dane z tej strony w Radzie, do mnie leci Naji Marshall, ale jak się okaże że Nader mógł do mnie trafić to go chcę. A co z twoją świętą zasadą, że to sam zainteresowany powinien sobie szukać w CBA itd. Na forum rady poszła informacja, że tylko trzy lata expiringu można mieć by się łapać na two-way. Dla Nadera to by było już ponad trzy. Nie wydaje mi się, byśmy byli w błędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 13 minut temu, january napisał: Nie chce mi się myśleć, obgadajcie te niespójnie przekazane dane z tej strony w Radzie, do mnie leci Naji Marshall, ale jak się okaże że Nader mógł do mnie trafić to go chcę. CBA od kilku dobrych lat jest spójne i niezmienne, a ten punkt dość szeroko znany. Nie wiem co mamy obgadywać. Że CBA jest niespójne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 10 minut temu, january napisał: Nie chce mi się myśleć, obgadajcie te niespójnie przekazane dane z tej strony w Radzie, do mnie leci Naji Marshall, ale jak się okaże że Nader mógł do mnie trafić to go chcę. Bardzo dobry pick z Marshallem, byl na mojej liscie na late 2nd, jakby Mathias nie zadubiowal w Sixers to bym gral jako 2 waya. Bardzo dobry 1vs1 D, dobrza sie przesuwa, daje on ball pressure, solidny team defender. W ataku elite finisher jako driver(konczy 2 rekami), lubil kreowac sobie rzut na midrange(mial nawet lepsze % niz mozna bylo przypuszczac), 3ka bardzo slaba pomimo tego, ze wiekszosc bylo assisted. Ma lepsza tasme niz boxa. Szkoda, ze tylko rok grał u Chrisa Macka(geniusz od defensywy), ktory pewnie oduczyl by go klepania na sile. Nie został wybrany, bo ma kiepski profil gry pod dzisiejsze NBA, ale talent tu jest tylko oczekiwania zespolow sie zmienily. W 2010 roku poszedlby z late 1st ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi