Lucas Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 To może być tez steal. Moim zdaniem 50/50 zarówno ze strony klubu, jak i gracza. Ja głosowałbym za przeczekaniem do RFA ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Klepniecie 10 baniek dla Ingrama odbije sie czkwaka wszystkim. Ale jestem ciekaw zdania innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 (edytowane) Mamy za mało informacji co do zdrowia Ingrama, tutaj potrzeba czasu i spokoju. Ale jak ktoś chce drugi raz popełnic ten sam błąd, to śmiało Edytowane 11 Marca 2019 przez MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Po akcji z Russellem poziom akceptowalności extension na pewno wzrośnie. Do czasu kontuzji Ingram nie wziąłby nic poniżej 20 baniek na sezon. Teraz jest trochę niewiadomą, dlatego jako jego agent zalecałbym spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Trudna sprawa, ale nie klepnąlbym nic ponad 2 lata +PO na 100% Teraz dopiero spojrzałem w arkusz, myślałem, że Ingram jest w tym roku RFA, ale widzę, że kontrakt na kolejny sezon 2019/2020 ma gwarantowany. Zatem wycofuję się z poprzedniej tezy. Natomiast rozważyłbym 1 + 1 PO ewentualnie. Gracz w najgorszym razie będzie miał jeden sezon po promocyjnej cenie dla klubu, a jak jednak czarny scenariusz, to ma chociaż dodatkowa kasę. Manager Ingrama powinien mu jednak wynegocjować wyższy kontrakt niż 10mln.. ie wiem.. co najmniej 15mln. ale to temat na lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Teraz dopiero spojrzałem w arkusz, myślałem, że Ingram jest w tym roku RFA, ale widzę, że kontrakt na kolejny sezon 2019/2020 ma gwarantowany. Zatem wycofuję się z poprzedniej tezy. Natomiast rozważyłbym 1 + 1 PO ewentualnie. Gracz w najgorszym razie będzie miał jeden sezon po promocyjnej cenie dla klubu, a jak jednak czarny scenariusz, to ma chociaż dodatkowa kasę. Manager Ingrama powinien mu jednak wynegocjować wyższy kontrakt niż 10mln.. ie wiem.. co najmniej 15mln. ale to temat na lato. 2 lata muszą być w pełni gwarantowane dla niego więc 1+1 odpada. 2+1 tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Uuuuuuuu.. to ciężki temat. Poczekamy do lata i zobaczymy na czym stoi Ingram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Raczej nie bardzo jest co się przymierzać do lata lub do jakiś breaking (confirmed) news. A być może nawet do kolejnego lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 A czy gracze w rl nba nie sa przypadkiem ubezpieczeni na wypadek career ending injury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Jak to co? Weźmie kogoś z draftu, przedłuży Klaya i może udać się na urlop już na początku lipca. Świetnie rozplanowana praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Tecu ma węża w kieszeni, a to może zostać dużo gorzej odebrane niż wcześniejsze zabawy z Embiidem. Tu nie ma RFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Rzuciłem okiem powierzchownie na arkusz i w tym momencie jest 9 slotów na maksa + capholdy u drużyn jak Warriors, Knicks etc. Raczej pewnie jest to, że Durant, Kawhi, Butler, Kyrie, Klay dostaną gdzieś maksymalne oferty. Może jeszcze ktoś do tego grona maksów dołączy (Vuc?) zależy jak tam najbardziej obrotni gmowie widzą sprawę, ale chyba jasnym jest to, że Klay będzie grał na maksymalnej umowie o ile nic niezwykłego się nie wydarzy. Dorzucając jego kontrakt Tecu ma 142 mln rachunku. Na Klayu się oszczedzać przecież nie opłaca więc równie logiczne jest to, że powinien trochę poruszyć picki/młodzież w jakiejś kombinacji i pozamieniać Jamesów Johnsonów na tańszych odpowiedników, bo przecież nie zrezygnuje z Klaya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Ten Klay to nawet by i pasowal do Lillarda i Tatuma, kraza gdzies plotki ze Klay byl pod wrazeniem rozmachu z jakim zostala przeprowadzona przebudowa w Minnesocie i nie wyklucza dolaczenia do tak sprawnie zarzadzanej Organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Rzuciłem okiem powierzchownie na arkusz i w tym momencie jest 9 slotów na maksa + capholdy u drużyn jak Warriors, Knicks etc. Raczej pewnie jest to, że Durant, Kawhi, Butler, Kyrie, Klay dostaną gdzieś maksymalne oferty. Może jeszcze ktoś do tego grona maksów dołączy (Vuc?) zależy jak tam najbardziej obrotni gmowie widzą sprawę, ale chyba jasnym jest to, że Klay będzie grał na maksymalnej umowie o ile nic niezwykłego się nie wydarzy. Dorzucając jego kontrakt Tecu ma 142 mln rachunku. Na Klayu się oszczedzać przecież nie opłaca więc równie logiczne jest to, że powinien trochę poruszyć picki/młodzież w jakiejś kombinacji i pozamieniać Jamesów Johnsonów na tańszych odpowiedników, bo przecież nie zrezygnuje z Klaya. Czyli rozwijając to, bo to chyba ciekawsze, jeśli Klay, Durant, Butler, Kawhi i Kyrie zostaną w swoich ekipach (co jest baaaardzo prawdopodobne - właściwie z tej listy tylko KD chyba jest pod znakiem zapytania do zestawienia ewentualnego jeśli odejdzie z GSW irl) to na rynku będzie mnóstwo wolnej gotówki, a najgorętszymi nazwiskami zostaną Vucević, Walker, Dmc, Middleton, Joe Harris. Ciekawe jaki kurs wtedy obiorą Shevcu, Longer i kilka innych organizacji mających sporo wolnej gotówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Czyli rozwijając to, bo to chyba ciekawsze, jeśli Klay, Durant, Butler, Kawhi i Kyrie zostaną w swoich ekipach (co jest baaaardzo prawdopodobne - właściwie z tej listy tylko KD chyba jest pod znakiem zapytania do zestawienia ewentualnego jeśli odejdzie z GSW irl) to na rynku będzie mnóstwo wolnej gotówki, a najgorętszymi nazwiskami zostaną Vucević, Walker, Dmc, Middleton, Joe Harris. Ciekawe jaki kurs wtedy obiorą Shevcu, Longer i kilka innych organizacji mających sporo wolnej gotówki. Co przemawia za stawieniem w jednym rzędzie Harrisa z w/w nazwiskami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Co przemawia za stawieniem w jednym rzędzie Harrisa z w/w nazwiskami? Podkreślenie, że wybór nie będzie zbyt szeroki. Przecież się nie zastanawiałem nad tą listą dłużej niż 30 sekund, a że gra u mnie to wiem, że mu się kontrakt kończy, jezusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 co przemawia za Middeltonem w pierwszym tierze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Zerknąłem z ciekawości na listę top agents na 2019 robioną przez hoopsype. 20 miejsce zajmuje Derrick Rose...jakiejś rewelacji to nie ma, a u Nas nie ma już Tobiasa Harrisa ( z perspektywy czasu spory steal MJ1, nawet mimo tego, że T. Harris to obecnie chyba TOP5 najbardziej przereklamowanych grajków w lidze )Russella, Randle, DAJa, Bogdanovica, a Marc Gasol czy Al Horford na 90% wezmą PO. Chociaż taki Tadzio Young...długiego kontraktu nikt mu nie da, ale coś grubego na dwa lata może wpadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Macie ściągę Tier 1 (20mln+) F Durant GSW G/F Butler LAL SF Leonard NYK PG Irving NYK SG Klay Thompson PHI PG Walker MIL G/F Middleton MIL C Towns ® ORL F/C Porzingis ® WAS C Vucevic MIA Tier 2 (10mln +) F/C Cousins MIL PG Bledsoe WAS F/C Ibaka (t) GSW F/C Favors (p) LAL F Gallinari (t) MIA G Brogdon ® SAS PF T.Young MIA PG Rubio NYK PF Mirotic BOS G/F Da.Green MIL C M.Harrell HOU F Winslow ® MIN G/F J.Harris (p) GSW Ps : Przewiduję jeszcze kilku 10mln+ lekko, ale to nie muszę pisać ;d Zero szacunku dla Tangiersa jak nie podejmie wielkiego Gallo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Zero szacunku dla Tangiersa jak nie podejmie wielkiego Gallo! Przy odrobinie szczęścia (np. nałożenie się threepeatu GSW z odejściem DUranta z tym u nas) odpuszczając tego Gallo i wymieniając JJ na coś trochę niższego (w idealnym świecie jeszcze pozbywając się Javalee'a) ma szansę na wyjście z FA z ze składem Doncic-Oladipo-Durant + 25-30 mln na kolejną gwiazdę lub solidny element układanki (Vuc resigned? Ibaka?). Chyba gra warta świeczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi