Tomek9248 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) ehh mogę wycofać ofertę powyżej? nie miałem pojęcia, że typko nie gra w lidze już? Podpisywanie graczy w przerwie noworocznej: - oferty nie można wycofać, zmienić*, ani zmienić jej priorytetu, I jak zawsze, z uwagi na bufor 48h na złożenie kolejnych ofert, realnie te wysyłać można nie później niż na 48 godzin przed zakończeniem okienka z wymianami które zamyka się 5.01.2019 r 23:59) Edytowane 4 Stycznia 2019 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 to wiem, ale w drodze wyjątku, bo sloty mam, i tak go pogonie przy najbliższej okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 to wiem, ale w drodze wyjątku, bo sloty mam, i tak go pogonie przy najbliższej okazji W drodze wyjątku możemy się wymienić Jokić za Ibakę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 W drodze wyjątku możemy się wymienić Jokić za Ibakę za Duranta bym nie oddał, za stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 za Duranta bym nie oddał, za stary Jedyny wyjątek jaki możemy zrobić to taki, że Twoja oferta stanie się legalna. Wchodzisz w to jak Jokić w masło (orzechowe)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 to wiem, ale w drodze wyjątku, bo sloty mam, i tak go pogonie przy najbliższej okazji Tomek usiłuje Ci wyjaśnić, że oferty można było składać do wczoraj do północy i Twoja oferta dla Zellera i tak była nielegalna, więc spokojnie, nie podpiszesz go:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 śmieszky sprawdzałem Was tylko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Kanter wybralby Bulls na pewno, walczy o kontrakt a w Chicagk ma szanse na gre duzych minut, w Celtics nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 A o tym Tomek zapomniałeś? To pominąłem jak i ofertę Januarego jako niespełniające wymagań w chwili składania. Karpik zwrócił Longerowi uwagę, że nie ma wolnych slotów. Ja nie mam pojęcia czy po wymianach on go dalej chce, czy nie chce. Oferta się nie pojawiła po raz drugi ani żadne potwierdzenie. 2. Chris Boucher Dallas Mavericks 4/ 1+2 UNG // nie wiem jak Ci to wyszło, ale minimalna, 3 letnia umowa dla Bouchera to blisko 5 milionów Cleveland Cavaliers 3,1 / 1+1 TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 To pominąłem jak i ofertę Januarego jako niespełniające wymagań w chwili składania. Karpik zwrócił Longerowi uwagę, że nie ma wolnych slotów. Ja nie mam pojęcia czy po wymianach on go dalej chce, czy nie chce. Oferta się nie pojawiła po raz drugi ani żadne potwierdzenie. No to w takim razie głosowania chyba nie ma i Boucher trafia do Cavs?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) Takie argumenty za Kanterem w Bulls to moim zdaniem większe minuty. Hassan gra mniej od Adamsa i miał trochę problemów zdrowotnych co było przecież poruszane Nie mam teraz drugiego centra w przeciwnstwie do Bostonu co oczywiście oznacza większą rolę Kantera. Jescze rozumiem jakbym dał gorszy kontrakt ale głos Tomka nie zrozumiały dla mnie. Edytowane 5 Stycznia 2019 przez MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Kanter wybralby Bulls na pewno, walczy o kontrakt a w Chicagk ma szanse na gre duzych minut, w Celtics nie bardzo Po tym co zrobił w wymianach GM Celtics, to moim zdaniem w Bostonie dla Kantera minuty też są Eld mógłby wtedy wrzucić Nance'a na czwórkę za Dariusa Millera i grać Kanterem z ławki jako rezerwowym centrem za Adamsa. Ale to w sumie zainteresowani powinni się wypowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Takie argumenty za Kanterem w Bulls to moim zdaniem większe minuty. Hassan gra mniej od Adamsa i miał trochę problemów zdrowotnych co było przecież poruszane W RL NBA Hassan gra mniej od Adamsa, ale tutaj w sumie nie wiadomo, bo nie napisałeś ile gra Hassan:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Mam zgryz. Pisałem, że Elda będę miał na ostatnim miejscu w głosowaniach. Z drugiej strony ściągnięcie przez Celtics Kantera, to jak wzmocnienie Knicks. ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 W RL NBA Hassan gra mniej od Adamsa, ale tutaj w sumie nie wiadomo, bo nie napisałeś ile gra Hassan:) Sam pisałeś ile meczy Hassan opuścił w 1 trymestrze. Można sprawdzić kto ile gra w real NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 W lecie Bulls wyrzucili Kantera, pytanie czy on czuje do nich uraz czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 W lecie Bulls wyrzucili Kantera, pytanie czy on czuje do nich uraz czy nie nie, bo każdy klub do którego aktualnie przechodzi z miejsca staje się tym jedynym i chce tam kończyć kariere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Poza tym u mnie w drugim składzie będzie grał z trochę lepszym rozgrywającym jeśli chodzi o kreowanie, dla centra to zawsze pozytyw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Poza tym u mnie w drugim składzie będzie grał z trochę lepszym rozgrywającym jeśli chodzi o kreowanie, dla centra to zawsze pozytyw.Kanter sam sobie kreuje, wiekszosc jego rzutow jest nieasystowanych choc wiadomo jak sie teraz w nba nalicza asysty:) O jakiego pg chodzi? Poczekam jeszcze na pare slow Elda ale zaglosuje raczej na Ciebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Prawomocnie w drugim składzie kreować będzie ktoś z dwójki DJ Augustin/Lonzo Ball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi