MarcusCamby Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 kolo był słaby w tamtym sezonie, teraz jest średni Cytując klasyka "masz krew na rękach" Ja tam byłem w team Warren. Zresztą Bestiusz przyjąłem masę łych kontraktów, by dostać Warrena, a potem go nie wyrównał na niskim kontrakcie. To była dziwna decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Nie masz wolnego miejsca w rosterze. Zatem wygląda na to, że moja oferta będzie pierwszą dla niego: Chris Boucher 4/3 (dwa ostatnie lata ung) płatne z MLE. Moja oferta za Bouchera była pierwsza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Moja oferta za Bouchera była pierwsza:) Panie spóźniłem się 20 minut! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Pany ja czekałem z tym Broucherem aż się miejsce mi zwolni. Nawet screeny rozmów mogę pokazać! Ehhhhhhh Ale jakiś niedożywiony on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Tanio mistrza wyceniacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Mam deal zwalniający miejsce podobnie jak January w ofercie dla Housea ale jak widzę jaka będzie o niego konkurencja to się wycofuje, bijta sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Rzuciliście się na tego Danuela House'a, a latem był u mnie dostępny za swap 2nd roundera ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Jak teraz kogoś zwolnie i ktoś go podpisze z FA to odejmie mi się z salary tą różnice jak w przypadku Melo i LAC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 no nieładnie z tym housem, a w nocy celowo wpadłem! I tak do mnie trafi, ale nieładnie, Dasz wiecej niz ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Jak teraz kogoś zwolnie i ktoś go podpisze z FA to odejmie mi się z salary tą różnice jak w przypadku Melo i LAC? Tak, odejmie się do 20% starej umowy. Nie muszę piniondze to nie wszystko. W przypadku gościa, który być może ma swoje jedyne 5 minut w życiu po zagraniu 40 meczów w lidze? Jak zobaczył te 4,5 mln od Flubera to pewnie już kupił ze 2 książki o historii Ohio Edytowane 1 Stycznia 2019 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Nie muszę piniondze to nie wszystko. <333333 bo jam wszyscy doskonale wiemy dla 26latka ktory w zawodowej karierze nie zarobil nic wazniejsza bedzie gra u boku Lebrona i Butlera za 1mln dolarow niz w CAVS za 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Nie muszę piniondze to nie wszystko. W przypadku housa to jest okazja życia:) Zreszta moze najpierw zloz oferte:) Edytowane 1 Stycznia 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Musi się House wypromować, Cavs złe miejsce I team który w 1 trymestrze powinien dostać 24 wygrane i nie ma ŻADNYCH problemów z glebokoscia rotacji jest klubem do ktorego fasi jak danuel house ida sie promowac? Zatraciles sie we wciskaniu kitu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Ja rozumiem gadkę o wypromowaniu się u boku LeBrona ale nie kosztem cztery razy większej wypłaty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Wkraczam w 2T z INJ Butlera i Ingrama, perfekcyjna szansa dla House'a, a nie Cavs z tyloma obwodowymi ;P Miło że głębokość mojej rotacji jest dostrzegana:) Zgłaszam oficjalny wniosek o DPE z powodu kontuzji John Walla. A to nie jest przypadkiem tak, że musi najpierw mieć tę operację? Bo w sumie, to on nadal nie był operowany i "oficjalnie" nadal nie jest out of season Edytowane 1 Stycznia 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Czy jest w ogóle sens głosować tego housa czy moge go sobie juz wpisac do arkusza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Przy takiej kwocie myśle ze nie ma sensu głosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Czy jest w ogóle sens głosować tego housa czy moge go sobie juz wpisac do arkusza? Praktycznie to raczej nie ma - chyba, że ktoś z pozostałych chętnych myśli inaczej. Ale skoro będzie i tak głosowanie Bouchera to dla formalności i dopisanie House'a tam dodatkowego obowiązku nie wytworzy Bulls zwalniają Emke Okafora i w jego miejsce podpisują potężnego Turka którego trochę nie lubi rząd Kantera Na 1/minimum Bulls mogą co najwyżej złożyć Kanterowi ofertę na razie Edytowane 3 Stycznia 2019 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Bulls mogą co najwyżej złożyć Kanterowi ofertę na razie Jeżeli tak bardzo chcą przekroczyć poziom 120% SC, będąc rok temu na minusie i nie mając własnego picku 2020 w 1 rundzie draftu oczywiście:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Bulls mogą co najwyżej złożyć Kanterowi ofertę na razie Rozpędziłem się za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi