LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 pytania dwa mam: - co w przypadku remisu w głosowaniu na extenison? - skoro to ostatnia tura to resztę FA podpisujemy na jakiej zasadzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 pytania dwa mam: - co w przypadku remisu w głosowaniu na extenison? - skoro to ostatnia tura to resztę FA podpisujemy na jakiej zasadzie? Brak extension Tak jak rok temu prawdopodobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Tak jak rok temu prawdopodobnie możesz przypomnieć? rok temu miałem roster jak ta lala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 możesz przypomnieć? rok temu miałem roster jak ta lala wrzutka jawnie w temacie i jak sie nikt nie zglosi przez 3 dni to jest Twoj gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Niepewne swojej decyzji części Markieefa Morrisa, będące bliskie zmiany głosu niech się jeszcze raz zastanowią nad poniższymi argumentami: - czy na pewno jesteś pewien, 1/29 Markieffa, że uda Ci się zarobić 40M do 34 roku życia? - czy dokładnie zdajesz sobie sprawę z tego ile wysokich będzie w przyszłym roku do wzięcia? - czy te 1-2M więcej na rok to aż taki duży powód aby odrzucać extension? - pamiętasz ile dostał Favors i Olynyk? Poza tym Markieffie, nieoficjalnie Ci mogę powiedzieć że rozmowy o trejdzie Twego Brata do Bostonu się już rozpoczęły. Zastanów się raz jeszczę, proszę, 1/29 Markieffa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 (edytowane) trochę klasy Eld, przyjmij to na klatę albo wsiadaj w auto i szukaj lucasa z dmc zegar tyka ;] Edytowane 23 Września 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 trochę klasy Eld, przyjmij to na klatę albo wsiadaj w auto i szukaj lucasa z dmc zegar tyka ;] Zrobiłem co mogłem. Ty byś siary nie robił o te 1-2 mln . Inaczej Jokic Ci się spasie i zapomni sztuki elite pass jak Fultz rzutu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Zrobiłem co mogłem. Ty byś siary nie robił o te 1-2 mln . Inaczej Jokic Ci się spasie i zapomni sztuki elite pass jak Fultz rzutu ! ja swoim ludziom nie żałuje kasiorki prawda Andre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 ja swoim ludziom nie żałuje kasiorki prawda Andre? Zobaczymy czy mu za rok nie pożałujesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 A ile jest w głosowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Zobaczymy czy mu za rok nie pożałujesz . A ile jest w głosowaniu? jeśli eld niczego nie pokręcił to chyba remis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 No to dla niego dobrze. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 No to dla niego dobrze. ;] i to jest dowód na to, że jednozdaniowce są strasznie underrated Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 13:13 jest. Brakuje trzech głosów. Lucas i DMC pewnie nie zagłosują. Przyznać się, który mnie trzyma w niepewności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 13:13 jest. Brakuje trzech głosów. Lucas i DMC pewnie nie zagłosują. Przyznać się, który mnie trzyma w niepewności? No i doopa. 14:13 na nie a zostało 15 minut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Dziwi mnie, że Eld złożył taką propozycję (przeciętny fit, Mirotic > Morris) i dziwi mnie, że zagłosowaliście na nie. Jestem skłonny założyć się, że za rok nikt nie da Morrisowi lepszej umowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Dziwi mnie, że Eld złożył taką propozycję (przeciętny fit, Mirotic > Morris) i dziwi mnie, że zagłosowaliście na nie. Jestem skłonny założyć się, że za rok nikt nie da Morrisowi lepszej umowy. a winslow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 A Winslow ma szansę zrobić krok do przodu w CY. Morris z kolei to 29-letni średniak na poziomie MLE, który dostał czteroletnie extension ... na poziomie MLE w mocnym teamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 A Winslow ma szansę zrobić krok do przodu w CY. Morris z kolei to 29-letni średniak na poziomie MLE, który dostał czteroletnie extension ... na poziomie MLE w mocnym teamie. To była wyjątkowo fair propozycja właśnie dla 29-latka. A w zasadzie dla 30-latka bo od wtedy zaczynało by mu się extension. Fakt. Trzeba się zgodzić że MLE dostanie pewnie z łatwością, ale chcę zobaczyć ktory z głosujących na NIE da mu 4-letnie MLE. Po drugie nie kojarzę aby ktoś całe room MLE wydał na jednego gracza. Śmierdzi tu takim naciąganiem GMów przy extension na extra kasę i o ile DLO i Turnera idzie zrozumieć przy pierwszych ofertach, o tyle ryzykować w wieku 30 lat 40 milionów to albo przesadna pewność siebie i wiara w zdrowie, albo głupota. Nie załatwiliście mnie, a Markieffa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Dziwi mnie, że Eld złożył taką propozycję (przeciętny fit, Mirotic > Morris) i dziwi mnie, że zagłosowaliście na nie. Jestem skłonny założyć się, że za rok nikt nie da Morrisowi lepszej umowy. tego niewiadomo, rynek na PF jest najpłytszy w lidze, 2-3 kontuzje i już Morris może być bardzo łakomym kąskiem a jeśli nie dostanie,to cóż... tym lepiej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi