Tomek9248 Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Wpiszcie po prostu progi kwotowe, a nie procenty i po robocie. W wiadomości zbiorczej było 18 milionów, a nie 18%, więc raczej nie ma tematu:) Chodzi o to żeby nie ustalać co roku tego, bo to tak trochę bez sensu skoro i tak będą rosnąć proporcjonalnie do salary i o to się rozchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Chodzi o to żeby nie ustalać co roku tego, bo to tak trochę bez sensu skoro i tak będą rosnąć proporcjonalnie do salary i o to się rozchodzi No to jak widać lepiej co roku ustalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 No to jak widać lepiej co roku ustalić Nie. Jedyne co widać, to żeby dopisać o zaokrągleniu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 85/5 = 19. Tak przynajmniej było jak ja chodziłem do szkoły. Nie wiem, gdzie chodziłeś do szkoły, ale to jest 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 (edytowane) Edytowane 20 Lipca 2018 przez Regis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Regis, nie wiedziałem, że Ty taki śmieszek jesteś ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 . Na podstawie? Spokojnie, przeciez ja sobie jaja robię. Ogólnie to tutaj widać, że część trochę za bardzo sie wczula. Tu trzeba na spokojnie i na luziku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Wlasnie o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Wlasnie o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 To Ty złamałeś regulamin, a ja mam pokutować? Capelę już klepnąłem za to co odwalił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 To Ty złamałeś regulamin, a ja mam pokutować? Capelę już klepnąłem za to co odwalił... Pierwsza sprawa o sexual harassment w beGM NBA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 A Regis miał w końcu czas do dziś do 22:00 jak Tomek pisał w pw czy ma do niedzieli do 22:00 jak Tomek napisał w temacie FA 2018, 1. tura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 A Regis miał w końcu czas do dziś do 22:00 jak Tomek pisał w pw czy ma do niedzieli do 22:00 jak Tomek napisał w temacie FA 2018, 1. tura? Do niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Mam wrażenie, że obuduję LeBrona lepiej niż Lakers w RL NBA To w ogóle możliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Los Angeles Lakers a nie Los Angeles Memes Jak rozumiem beasley nie nalezy do grona Twoich priorytetów? Lebron chce w 2019 jak najszybciej zaczac wakacje i powinienes to uszanowac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 DMC i wielkie co? Nikt nie musi do niczego przekonywać. Raz, że zrzuciłeś jego cap hold, dwa, on wraca w styczniu. Co do Cs to się nic nie martw. Nie tylko Ty umiesz planować. Z tego miejsca od razu mogę zaprosić do składania ofert na Nukrica i Smarta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi