fluber Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Świetnie się bawiłem przez te kilka dni a furie januarego i upadek tomka bardzo poprawialy mi humor:) no coz, lebron zaczyna wakacje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 gratulacje Magic Johnson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 LeBron zaczyna walkę o tytuł A to po to trafił do los angeles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Dragic - Green - Leonard - Milsap - Aldridge, Z ławki jest Belinelli czy DeCaroll. Na papierze, team nawet na mistrzostwo, ale po dzisiejszej wymianie, ludzie by pewnie odejmowali punkty za Kawhi-dramę. No chyba, że Ignazz będzie cały sezon odbijał piłkę, że u Niego do tej dramy nie doszło i pójdzie bić się tym składem. Ciekawie, ciekawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 To jeszcze nie koniec. .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 No chyba, że Ignazz będzie cały sezon odbijał piłkę, że u Niego do tej dramy nie doszło i pójdzie bić się tym składem. Ciekawie, ciekawie... Tak powinien zrobić. Last dance w takim składzie, inaczej te pieniądze z pierwszego sezonu raczej nie nadrobi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) Dragic - Green - Leonard - Milsap - Aldridge, Z ławki jest Belinelli czy DeCaroll. Na papierze, team nawet na mistrzostwo, ale po dzisiejszej wymianie, ludzie by pewnie odejmowali punkty za Kawhi-dramę. No chyba, że Ignazz będzie cały sezon odbijał piłkę, że u Niego do tej dramy nie doszło i pójdzie bić się tym składem. Ciekawie, ciekawie... Wróżenie z fusów na ten moment. To samo robiłeś rok temu i co chwila był inny mistrz Daj sobie na wstrzymanie chocciaż do września pls Nie mówiąc o tym, że w erze łączenia gwiazd tej drużynie pewnie zabrakłoby firepowera, a obecność Dannego Greena byłaby jak Tony Allen, bo od 2 lat gra strasznie słabo w ataku. Edytowane 18 Lipca 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Walka była zacieklejsza niż myślałem. Liczę, iż wszyscy postponujący DLO zagłosowaliby za extension za niziutką kwotę? Myślę, że skromne 25 mln za sezon styknie dla future HoFa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Myślę, że skromne 25 mln za sezon styknie dla future HoFa LOL. True. Możemy już głosować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Skromne 25 mln za 4 lata gry? Nie no dam mu ciut więcej Oferuj, oferuj, próbować zawsze warto:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 2 głosy do zamknięcia I tury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Sam chciał 60/4. Ciekawy jestem II tury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Myślę że niewielu. Mało który gracz wiedząc jak los bywa przewrotny albo z obawy o kontuzje na dodatek nauczeni przypadkiem Noelow tej ligi, będzie chciało ryzykować QO bo ktoś za rok im rzuci 2 mln więcej na rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 #fakenews. LeBron poszedł u nas do Lakers tylko dlatego, że poszedł do Lakers w RL NBA, a Lakers w RL NBA zgodzili się na podpisanie graczy, których LeBron chciał ( a chce grać więcej bez piłki, więc poprosił o Rondo i Lance'a), a Ty zamierzasz to zignorować? Czuję, że LeBron szybko zatęskni za domem, teraz rozumiem, czemu wysłał mi smsa: Fluber, I'm sorry, I miss you... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Dlatego ten zakaz wymian w trakcie głosowania nie ma sensu. Skoro mamy być LMA a on by wiedział co Spurs zrobią z KL to my też powinniśmy to wiedzieć. Weź się Regis określ z tym Capelą oficjalnie czy wyrównujesz czy nie, bo wyczuwam dym. Niby przewijało się kilka razy, że wyrównałeś, ale chyba nikt z rady tego nie uznał za oficjalne. http://www.e-nba.pl/topic/6060-begm-fa-2018-1sza-tura/page-3?do=findComment&comment=607435 Tu się musisz wpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Weź się Regis określ z tym Capelą oficjalnie czy wyrównujesz czy nie, bo wyczuwam dym. Niby przewijało się kilka razy, że wyrównałeś, ale chyba nikt z rady tego nie uznał za oficjalne. http://www.e-nba.pl/topic/6060-begm-fa-2018-1sza-tura/page-3?do=findComment&comment=607435 Tu się musisz wpisać. Przecież Regis ma czas do niedzieli. Podoba mi się to, że trzyma Stycznia w niepewności ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Przecież Regis ma czas do niedzieli. Podoba mi się to, że trzyma Stycznia w niepewności ;] Jeśli to zagranie taktyczne to ok, ale mam wątpliwości czy po prostu Regis zdaje sobie sprawy z tych ważnych i bezwzględnych oficjalnych procedur Znasz mnie, zawsze martwię się o współgrających Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 W przypadku ofert, wyrównań czy zrzutek salary muszą być bezwzględne ponieważ oddziałują bezpośrednio na innych gmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 troche to bez sensu z tymi 9 mln. dlaczego mamy faworyzowac druzyny, ktore maja wolne salary, skoro ta suma juz jest tak zblizona do mid-level, ze zawodnikowy by nie robilo te pareset tysięcy. strzelam, ze własnie z powodu mid-level daliscie taki pułap, ale gdzie tu uzasadnienie sensowne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 5.32 Faza II. Po upłynięciu czasu wszystkie oferty są upublicznianie, a każda drużyna (która nie złożyła temu graczowi oferty w I fazie) w wyznaczonym czasie może złożyć 2 kontroferty - również poprzez PW - dla graczy, którzy w fazie I otrzymali jakąkolwiek (zgodną z zasadami) ofertę kontraktu. Kontroferty mogą być średnio niższe niż ustalone 18 lub 9 % salary cap. Przykładowo kontrakt 40/2 można skontrować ofertą 60/4, a 20/2 ofertą 30/4 Możesz złożyć kontrofertę. Zapis się nie zmienił od momentu Twojej rezygnacji z rady, więc powinieneś napisać daliśmy a nie daliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi