Tomek9248 Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 (edytowane) Embiid bez maxa to na pewno będzie zły Embiid. Jak najwyższą ofertą miałoby być 18 mln to chyba parsknąłby śmiechem (sorry Kolader ) i wziął QO Poza tym jest to raczej mało prawdopodobne, bo chętnych pewnie będzie sporo i na pewno ktoś rzuci maxa by później spróbować zrzucić salary Edytowane 8 Lipca 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Embiid bez maxa to na pewno będzie zły Embiid. Jak najwyższą ofertą miałoby być 18 mln to chyba parsknąłby śmiechem (sorry Kolader ) i wziął QO To mi pomóż żebym miał więcej hajsu dla niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Jaki tam był maks dla Embiida klasyczny? ;] Bo mam wolne miejsce w ofertach xD Wszystko jest rozpisane w wątku zbiorczym Coś koło 110/4 jeśli dobrze pamiętam start od 25,7 (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Przypominam, że jeśli ktoś nie ma cap space lub praw Birda do topowego agenta to i tak jest proszony o wysłanie do julekstepa wiadomości o braku ofert. Rada ma prawo w niektórych nietypowych sytuacjach do złożenia oferty za klub. Tyczy się to każdej tury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Dobra, to o Embiida się nei martwcie W sensie masz go na 1 miejscu na liście priorytetów, czy już sobie zdałeś sprawę z tego, że nie masz szans na LeBrona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 W sensie, że poszła oferta od Lakers, gdzie jest na 2 priorytecie po LJ Butler-LBJ-Embiid? Może 2nd rd PO będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Nie jestem pewien, jednakże niektóre oznaki, delikatne sygnały, cichutkie przecieki mówią mi że Tecu wyrówna I jakie wtedy ruchy czekają Lakers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 W sensie, że poszła oferta od Lakers, gdzie jest na 2 priorytecie po LJ No to chyba powinniśmy się martwić, bo jak wygrasz LeBrona to na Embiida Cię już nie stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Czy jest legalne by zespoły dogadywały się między sobą kto komu złoży ofertę? Teraz jeszcze obstawcie wszystkich innych, którzy na to zasługują by było sprawiedliwie Przecież i tak innej oferty niż max kontrakt byśmy w imieniu Embiida nie zaakceptowali, więc chyba nie ma problemu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Miało. Thomas Robinson mógł dostać ofertę życia Ryzykownie z tym Hillem poszedł MJ1. Jak Hayward spierdoli to nie wiem czy kontrakt Hilla nie będzie mu ciążył jak kotwica. Wybacz mój brak wyobraźni jak tam stoi Utah z salary przy ewentualnym podpisaniu GH x2? Bo już laptopa mi się nie chce włączać 4 lata Ibaki? No nieźle Zobaczymy jeśli Hayward będzie grał jak AllStar, Hill będzie liderem Kings, a w Jazz odpali Hood i Gobert będzie grał świetnie, to myślę, że WCF może się udać oczywiście nic nie jest pewne, ale nie chciałem rozwalac tej ekipy - zobaczymy - jest też plan B To Gallinari mógł być stealem tury. 60/3 TO, zajebista opcja i jest twój. Utah nie liczę, bo ustawili wyżej G. Hilla. Najlepsza oferta to Gallo x2. Cris go prawie wyciągnął albo wyciągnął za super kwotę. Jednocześnie podoba mi się zabezpieczenie Utah. Najgorzej wygląda ten LAF co wystrzelił z 50/2 dla JJ. Drużynowo chyba Indiana i Lakers stoją pod dużym znakiem zapytania Szkoda, że więcej cytatów mi forum nie pozwala wrzucić. Zostaliśmy zweryfikowani przez ten rok jak zwykle połowa drużyn w lidze. Gallo stealem, dobre 20 mln dla Hilla, Hayward GRAJĄCY na poziomie allstar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Akurat kontrakt G. Hill od razu zaznaczałem, że może "ciążyć jak kotwica" A Gallo faktycznie się jarałem, no ale tam kontuzja zrobiła swoje. Szkoda, bo to fajny gracz jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 7. Brook Lopez - 60/3+1 PO - Milwaukee Bucks to dopiero wyglada bardzo blado teraz, podobno podpisuje wlasnie z bucksami na rok za bi annual Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 7. Brook Lopez - 60/3+1 PO - Milwaukee Bucks to dopiero wyglada bardzo blado teraz, podobno podpisuje wlasnie z bucksami na rok za bi annual pod tym sie podpisuje obiema rekoma:-) to, Hill i Noel to moje top3 pomylek :-) tuz za nimi Hood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Co z Hillem i Noelem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 pod tym sie podpisuje obiema rekoma:-) to, Hill i Noel to moje top3 pomylek :-) tuz za nimi Hood On się jeszcze obroni, więc spokojna twoja głowa xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 7. Brook Lopez - 60/3+1 PO - Milwaukee Bucks to dopiero wyglada bardzo blado teraz, podobno podpisuje wlasnie z bucksami na rok za bi annual Przyłożyłem do tego rękę...a Jasiek mówił, by klepać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Co z Hillem i Noelem? Hilla i Noela przewartosciowalem i bylem pewny, ze te 20baniek to steal:-) KCP od razu wiedzialem, ze 20 na sezon to jakies nieporozumienie, ale jak sprawdzilem,ze poszly za niego 2 picki to mi glupio bylo nie wyrownywac :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 aaa, ale Ty chyba tam coś wysłałeś z 1+1 TO i to poszło jako nieważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Lada moment ujawnienie kopert. Lekka ekscytacja jest, chociaż po zmianie przepisów trochę jakby mniejsza Ale może ktoś zaskoczy Sylvinho pijany czy jak? Po co ta oferta na Randle? Żadnych niespodzianek. Chyba tylko ta oferta na Aldridge od Rockets. Ignazz ugotowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi