MJ1 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Jeśli będzie remis, to Hay idzie do C's czy może dajemy głos decydujący Tecu, który czysto teoretycznie brał udział w tej walce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Możesz podbić pytanie do januarego w random shit, bo zaproponowałem tam, ale nie odpowiedział Od trzeciej tury można myśleć, ale druga to przegięcie. Tam muszą zostać 3 sloty. Ależ emocje w sprawie Haywarda. W sumie byłem przeciwny publikowaniu szczątkowych, bo to powoduje presje na głosujących, ale Tomuś zaliczył niestety falstart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Jeśli będzie remis, to Hay idzie do C's czy może dajemy głos decydujący Tecu, który czysto teoretycznie brał udział w tej walce? Ja proponowałem, żeby w takiej sytuacji gracz zostawwał. Taki mini handi-cap dla klubu macierzystego. Skoro nie podjął decyzji o odejściu, no to niech zostanie. Pomysł z Tecem też nie głupi, ale jednak dobrze byłoby wypracować już jakieś rozwiązanie uniwersalne na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Ledwo co tę Indianę dostrzegłem. A Jazz nie było w ogóle zaznaczone. Jest jeszcze taka szansa, że to ja się pomyliłem spisując, ale wątpię, choć nie wykluczam bo tylko Indiane zmieniłem, Jazz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Od trzeciej tury można myśleć, ale druga to przegięcie. Tam muszą zostać 3 sloty. Ależ emocje w sprawie Haywarda. W sumie byłem przeciwny publikowaniu szczątkowych, bo to powoduje presje na głosujących, ale Tomuś zaliczył niestety falstart. Nie mówiłem o 2. Tłumaczyłem, że 1 - 2 gdzie lecą ofety nastomilionowe to mało realne. Ale 3 i ddalej jak najbardziej, bo tam się uzupełnia roster tym, co zostało. No i tam KAŻDY będzie musiał ze 2-3 nazwiska minimum przygarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Tylko pytanie do kiedy można edytować głosy, bo teraz się cuda mogą zdarzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Od trzeciej tury można myśleć, ale druga to przegięcie. Tam muszą zostać 3 sloty. Ależ emocje w sprawie Haywarda. W sumie byłem przeciwny publikowaniu szczątkowych, bo to powoduje presje na głosujących, ale Tomuś zaliczył niestety falstart. Już nie przesadzaj, sam się co chwila pytałeś, a policzyć każdy szybko może, głosowanie nie jest tajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Od trzeciej tury można myśleć, ale druga to przegięcie. Tam muszą zostać 3 sloty. Ależ emocje w sprawie Haywarda. W sumie byłem przeciwny publikowaniu szczątkowych, bo to powoduje presje na głosujących, ale Tomuś zaliczył niestety falstart. w ogóle powinno być tak że głsoowanie jest nie jawne, wysyłamy do julka głosy i po sprawie nie ma wtedy negatywynch emocji między GMami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Ja proponowałem, żeby w takiej sytuacji gracz zostawwał. Taki mini handi-cap dla klubu macierzystego. Skoro nie podjął decyzji o odejściu, no to niech zostanie. Pomysł z Tecem też nie głupi, ale jednak dobrze byłoby wypracować już jakieś rozwiązanie uniwersalne na przyszłość. Jakby miał zostać, to ten głos LAF-a niepotrzebny... myślałem, ze przy remisie idzie tam gdzie w real NBA, ale do naszej gry potem trzeba dostosować inną zasadę, bo składy się szybko zmieniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 w ogóle powinno być tak że głsoowanie jest nie jawne, wysyłamy do julka głosy i po sprawie nie ma wtedy negatywynch emocji między GMami Negatywne emocje po takim głosowaniu to dziecinada. 2 julek i tak gościnnie poświęcił na NASZĄ ZABAWĘ 1,5 godziny. Jakby miał zostać, to ten głos LAF-a niepotrzebny... myślałem, ze przy remisie idzie tam gdzie w real NBA, ale do naszej gry potem trzeba dostosować inną zasadę, bo składy się szybko zmieniają Dokładnie tak. Handi dla macierzystego klubu jest uniwersalne, skoro było tak blisko, że nie zdecydował się na odejście. A takie porównanie z RL niemożliwe, bo składy są inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Ja proponowałem, żeby w takiej sytuacji gracz zostawwał. Taki mini handi-cap dla klubu macierzystego. Skoro nie podjął decyzji o odejściu, no to niech zostanie. Pomysł z Tecem też nie głupi, ale jednak dobrze byłoby wypracować już jakieś rozwiązanie uniwersalne na przyszłość. Dzięki, ale nie podejmuję się. Z ulgą przyznałem rację, że nie mogę głosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Ja mogę za drobną opłatą edytować jeszcze głosy więc jakby co to wiecie gdzie uderzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Już nie przesadzaj, sam się co chwila pytałeś, a policzyć każdy szybko może, głosowanie nie jest tajne. No, ale pytałem właśnie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Negatywne emocje po takim głosowaniu to dziecinada. 2 julek i tak gościnnie poświęcił na NASZĄ ZABAWĘ 1,5 godziny. jest jak jest, czy to słusznie czy nie to już inna sprwa no i skąd wiesz czy miałby coś przeciwko by nam znowu pomoc, można wysłać też do kogoś innego to był przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 i niech przejmie portland przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Możemy poprosić kogoś z forum, by ocenił rostery Jazz i Bostonu i wybrał za PTB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Możemy poprosić kogoś z forum, by ocenił rostery Jazz i Bostonu i wybrał za PTB. lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) lorak Nie no, jak dla mnie może być ktokolwiek. Jeśli wskaże na Jazz to mamy problem z głowy więc Edytowane 11 Lipca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 lorak I niech przejmie Portland przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 ktoś spoza gry to kiepski pomysł, lepiej już by nowy GM to zrobił albo olaćsprawę i grać dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi