MarcusCamby Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Meh, ja będę ostro bronił Haya w Celtics. Jazz są gorsi niż w RL NBA, a w real NBA nie potrafili nakłonić Haya nawet Rubio, którego chciał, a go sprowadzili. DMC to zaleta, a nie wada przy FA - Hay widziałby tu team (IT, Fultz, Cousins, Nurkic), z którego po dołączeniu tworzy wschodniego contendera. Nurkic i IT wymiatali w końcówce sezonu, Cousins jednak ma renomę wysoką. Obecnie wybranie przez niego Jazz jest nierealne (Favors i Mitchell out, Ross in z znaczących graczy). Rozpatrzysz mój wniosek na temat możliwości odrzucania ofert przez graczy w I turze, by nie dochodziło do absurdów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Ale jak Ronniemu się uda zrobić drużynę z Holidayem, Millsapem, Georgem i Turnerem to za rok będzie ciężka sprawa z Georgem w LAL. Nie uda mu się, bo nie może podpisać ich obu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Mam nadzieję, że tu nikt się nie będzie obrażał i nie był pamietliwym - ten mi tak zagłosował to ja mu tak. Analizujemy kasę, rolę w zespole, siłę zespołu, wierność, ale też dochodzą czasami takie niuanse jak siła konferencji itd. Ja przynajmniej nie biorę pod uwagę tego co zrobili gracze w realu, zwłaszcza, że mieliśmy głosować przed FA i to trochę nie fair, że przez to zamieszanie ktoś mógłby coś ugrać. Ciekawe czy ktoś przy głosowaniu bierzw pod uwagę zagrozenie dla swojej druzyny, future picki itd. dokładnie, to lipa jest że to po FA, bo czasem nie sposób nie brać tego pod uwagę za rok MUSIMY dać radę przed Nie ja to powinienem pisać, ale nie mogę nie zauważyć W Indianie Holiday dostaje 128 mln za 4 lata gry, a w Pels 120 za 5 lat. Więc jaki tu jest dłuższy kontrakt vs większa kasa i gdzie tu jakas zaleta tej 5 letniej umowy? no wiecej kasy w Indianie bo za rok gry jest 32 a w Pels za rok będzie miał24 więc większa kasa kontra dłuższy kontrakt (bo 4 lata kontra 5 lat) Jrue ma mase kotnuzji i kolejna w tym wieku może go już skasować kompletnie, więć w jego interesie jest dłuższy kontrakt, zgodzisz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 dokładnie, to lipa jest że to po FA, bo czasem nie sposób nie brać tego pod uwagę za rok MUSIMY dać radę przed no wiecej kasy w Indianie bo za rok gry jest 32 a w Pels za rok będzie miał24 więc większa kasa kontra dłuższy kontrakt (bo 4 lata kontra 5 lat) Jrue ma mase kotnuzji i kolejna w tym wieku może go już skasować kompletnie, więć w jego interesie jest dłuższy kontrakt, zgodzisz się? Nie zgodzę się fc*** Bo on dostaje od Pacers W 4 LATA 124 mln. A TAM W 5 LAT 120 mln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Nie zgodzę się fc*** Bo on dostaje od Pacers W 4 LATA 124 mln. A TAM W 5 LAT 120 mln. no spokojnie tutaj się rozchodzi o te 8 mln ale jeden rok dłuższego kontkratu, będzie miał sianko rok dłużej edit: czekaj, czekaj bo zjebałem przecież wtedy może teoretycznie dostać nowy kontrakt po tych 4 latach.... Edytowane 10 Lipca 2017 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Nie no oferta Pacers jest znacznie lepsza. U mnie dostanie 96mln w 4 lata, a tam 128. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) DNC W Pacers w po 4 roku ma ju 128 baniek na koncie i może szukać kolejnego kontraktu W Pels po 4 roku ma na koniece 96 milionów i musi jeszcze rok czekać, żeby dostać kolejne 24. W tym czasie już by mógl na kolejnym kontrakcie zarabiać, choćby i niższym, ale i tak będzie 8 + X mln do przodu. Z ekonomicznego punktu widzenia dochodzi jeszcze kwestia wcześniejszego zainwestowania jakiejś części środków. Nie da się tego wybronić w żaden logiczny sposób. Nawet gdyby nie mógł, to lepiej w 4 lata dostać 128 mln i mieć rok dłużej wakacji do końca życia niż robić 5 lat na 120 mln i dopiero wtedy skończyć Edytowane 10 Lipca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 DNC W Pacers w po 4 roku ma ju 128 baniek na koncie i może szukać kolejnego kontraktu W Pels po 4 roku ma na koniece 96 milionów i musi jeszcze rok czekać, żeby dostać kolejne 24. W tym czasie już by mógl na kolejnym kontrakcie zarabiać, choćby i niższym, ale i tak będzie 8 + X mln do przodu. Z ekonomicznego punktu widzenia dochodzi jeszcze kwestia wcześniejszego zainwestowania jakiejś części środków. Nie da się tego wybronić w żaden logiczny sposób. Dodatkowy rok darmowego stomatologa i karty multisport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 już, już źle to jakoś popatrzyłem myslałem że będzie miał kolejny rok płacone w Pels Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Ile już mamy głosów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Ale jak Ronniemu się uda zrobić drużynę z Holidayem, Millsapem, Georgem i Turnerem to za rok będzie ciężka sprawa z Georgem w LAL. To zależy, jeśli PG podpiszę w realu z Lakers to znaczy, że rzeczywiście jest na nich napalony i dla niego liczy się tylko to żeby grać w Los Angeles, a wtedy skład Pacers nie będzie miał wielkiego znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 a jaki masz wynik w sprawie Noela? ile do iilu? na komórce przewijanie z góry do dólu jest męczące 21 To zależy, jeśli PG podpiszę w realu z Lakers to znaczy, że rzeczywiście jest na nich napalony i dla niego liczy się tylko to żeby grać w Los Angeles, a wtedy skład Pacers nie będzie miał wielkiego znaczenia. dlatgo musimy zrobic to przed FA, bo u nas skład Pacers jest zuuupełnie inny zresztą LAL tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Nie do końca o to chodzi. Jeśli odejdzie od takiej ekipy jak OKC po zrobieniu 50-55 W do papiaków z Los Angeles (bez obrazy) to znaczy, że u nas też tam pójdzie na 99,9%. Chyba jedyną szansą zatrzymania go byłoby granie w finałach NBA. 13:6 dla Magic. Ale ja wciąż nie rozumiem, która oferta jest lepsza, wyższa i co wynika z tej restrykcji w takim przypadku Edytowane 10 Lipca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Nie do końca o to chodzi. Jeśli odejdzie od takiej ekipy jak OKC po zrobieniu 50-55 W do papiaków z Los Angeles (bez obrazy) to znaczy, że u nas też tam pójdzie na 99,9%. Chyba jedyną szansą zatrzymania go byłoby granie w finałach NBA. Dokładnie o to mi chodzi. Tym bardziej, że u nas Lakers mają Butlera i lepszą ekipę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 R Do kiedy Wizards muszą dać odpowiedź co do RFA? Na jakiej zasadzie działa głosowanie między Magic i Nets o Noela? (nie odsyłaj mnie do FA str 3, bo wtedy Ci już żadnych cząstkowych nie podam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Głosowanie jak każde - głosujesz na najlepszą. Jak wygra ORL to sprawa załatwiona. Jak wygra BRO to GM Orlando ma możliwość wyrównania - jeśli to zrobi Noel jest jego, jeśli nie trafia do Nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 A jaki jest problem z Noelem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Kontuzje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Ale wiesz, że Jazz dla Haya szli po Rubio? a tu brak jeszcze Fava i Mitchella. Nurkic wymiatał w końcówce RS. Boogie to lepszy wabik pod kosz niż Baynes? jedyny gracz którego brak każe mi się zastanowić drugi raz nad głosem to Mitchell nurkic zaś miał póki co jeden dobry miesiąc w rs, boogie nigdy nie wygrał więcej niż 35 spotkań, fultz to rook, na miejscu haywarda wolę już goberta i hilla BTW mnie za to dziwią głosy na magic przy noelu, każdy rfa idzie raczej za hajsem bo i tak go mogą zmatchowac więc myślałem, że zwycięstwo nets jest tutaj oczywiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi