Szulim Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 boże jaka kopalnia XD nazwiska które są w arkuszu już dawno zapomniane u wielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Jest jakiś odważny na angaż dla Dunna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 jak nie zasnę to dowiesz się wieczorem czy ktoś się zgłosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 @ozzy110 dasz radę sprawdzić ile expa ma Gabriel? Zasłużył na kontrakt, ale właściciel jest skąpy i chyba nie dam rady go teraz podpisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Godzinę temu, Tecu napisał: @ozzy110 dasz radę sprawdzić ile expa ma Gabriel? Zasłużył na kontrakt, ale właściciel jest skąpy i chyba nie dam rady go teraz podpisać Dokładnie ci nie sprawdzę bo właśnie siadam do nauki, ale po historia begm na pewno te 2 lata expa ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 6 minut temu, january napisał: 8. Julius Randle (player option, 26,7 mln), Chicago Bulls - wrócił do formy sprzed 2 lat. Kapitalny sezon Juliusa i kto wie czy nie zażąda wyższej wypłaty niż ta, którą ma w przyszłorocznej opcji gracza. Ale znając nasz rynek to powinien klepnąć PO chyba. Dużo kasy na rynku, a Randle wygląda nawet lepiej niż dwa lata temu. Jako agent doradzałbym odrzucenie player option. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Fajna robota. Kto tam ma u nas możliwości na wydatki?Kings?Bucks?Hornets? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 (edytowane) 2 minuty temu, Reikai napisał: Fajna robota. Kto tam ma u nas możliwości na wydatki?Kings?Bucks?Hornets? Pacers coś znajda, do maxow dużo nie brakuje. Edytowane 26 Lutego 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 7 minut temu, Reikai napisał: Fajna robota. Kto tam ma u nas możliwości na wydatki?Kings?Bucks?Hornets? Bucks z Giannisem, Hawks z Jamalem Murrayem. Będzie płacone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 (edytowane) Valanciunasa brakuje w tej wyliczance FA. Zubac? Royce? Hardaway? Beasley? też chyba dostaną ponad 10mln na sezon, jeśli Full MLE będzie w okolicach 12mln. Edytowane 26 Lutego 2023 przez LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Teraz, january napisał: Dla mnie żaden nie jest tyle wart, by się znaleźć tutaj;) To już kwestia gustu zawsze. Valanciunas nie jest dla Ciebie wart 10mln na sezon, gdy w opisie piszesz, że Poeltl chce kontrakt 20+? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 40 minut temu, MarcusCamby napisał: Valanciunas nie jest dla Ciebie wart 10mln na sezon, gdy w opisie piszesz, że Poeltl chce kontrakt 20+? w tym samym rankingu Clarkson gra swój najlepszy sezon w karierze, naprawdę ktoś traktuje te wyliczankę jako źródło wiedzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 10 godzin temu, ozzy110 napisał: Jest jakiś odważny na angaż dla Dunna? ze co? https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Dunn Patrząc na niektóre wymiany tu myślę, że spokojnie się znajdzie na to chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 54 minuty temu, mac napisał: ze co? https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Dunn Patrząc na niektóre wymiany tu myślę, że spokojnie się znajdzie na to chętny Tego to nie wiedziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Temat z FA wrzucony - zachęcam do głosowania. Jest też informacja związana z wynagrodzeniami, żeby dokładnie sprawdzić i wiedzieć ile jest wart vet min, vet min+PO czy umowa z MLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Ja nie ogarniam co jest z tym Craigiem, gościu ma pewne s5 w całkiem mocnych Suns przez cały sezon, gra duże minuty, rzuca ponad 40% za 3. Może tyłka nie urywa, ale żeby możliwe, że przez cały sezon nie załapał się u nas do gry, to jest szok. Zobaczymy, czy Rockets wygrają Dunna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 23 minuty temu, fluber napisał: Ja nie ogarniam co jest z tym Craigiem, gościu ma pewne s5 w całkiem mocnych Suns przez cały sezon, gra duże minuty, rzuca ponad 40% za 3. Może tyłka nie urywa, ale żeby możliwe, że przez cały sezon nie załapał się u nas do gry, to jest szok. Zobaczymy, czy Rockets wygrają Dunna. Muszą wlecieć jakieś argumenty. Ja nie wiem czy Dunn nie brałby Wolves, ale gwarancja gry w S5 w Houston może być kusząca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 7 minut temu, ozzy110 napisał: Muszą wlecieć jakieś argumenty. Ja nie wiem czy Dunn nie brałby Wolves, ale gwarancja gry w S5 w Houston może być kusząca to jest fajne i obiektywne spostrzeżenie, również wydaje mi się ze Dunn patrząc na liczbę dostępnych minut skusiłby sie na Minnesote. Ogolnie imo Dunn, Holiday, Diop i ten ziutek z Suns wybraliby Minnesote, ze względu na możliwość promocji, przyjemne kontrakty i dostępna liczbę minut. tak tylko zauważę, ze motyw kasy w przypadku Holidaya nie powinien być istotny, bo on j tak pełna kasę dostanie od Pacers @january W Socie ma pewne minuty (byłby pierwszym wchodzącym SG/SF z lawki gdzie najmniejsza konkurencja do gry jest u nas + Booker w tym sezonie do okazów zdrowia nie należał do tej pory, wiec mógłby liczyć na role startera) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 14 minut temu, january napisał: Nie, on wziął buyout (zrezygnował z takiej kasy) w wysokości 1,8 mln$ od Pacers. Zrobiliśmy taką zmianę przy buyoutach, by wartość oferty miała znaczenie. Więc tu jest motyw kasy ważny. aa to ok, czyli hajs premiuje Clippers, slawa, minuty, PO i perspektywa wygrywania Minnesote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 15 minut temu, tangiers napisał: Miami Heat - J. Holiday (...) i ladna wyplate latem Tutaj bardzo fajną rzecz poruszyłeś - jedną z iluś, która - jak to się mówi - robi qurw z logiki - i nie chodzi mi tu o Twoją propozycję kontraktu, tylko o to, że u nas właśnie to się kompletnie nie przekłada na $$$$ w offseason. Wręcz jest jeszcze gorzej: Dobrym przykładem niech tu będą moi Grant Williams, PJ Tucker, KAT a z drugiej strony Brian Clarke z naszych 76ers. Clarke w playoffs musiał zagrać kosmos, bo pomimo, że Embiid to były zwłoki (każdy kto widział rl serię 76ers - Heat ten wie), to jednak pokonał przy wsparciu Covingtona (zabawne, że mój Mann wygryzł Covingtona z rotacji w tym sezonie..). I co ciekawe w BeGM po tak kosmicznych playoffach i zaciągnięciu - możliwe, że jako najważniejszy wysoki 76ers do Finały tej drużyny, to w BeGM Clarke przyjął exension nawet poniżej MLE !!!!! Podczas gdy moi wysocy - którzy zostali w serii z 76ers powstrzymani przez Briana Clarkea, popodpisywali dużo wyzsze od niego kontrakty - KAT nie chciał zejść z supermaxa nawet o dolara, a Grant Williams będzie zarabiał po 14mln$ - kasę o jakiej Clarke - przecież w BeGM lepszy od niego gracz - może sobie tylko pomarzyć. Fajny kontrakt 2x11mln$ podpisał też PJ Tucker. Miło, że w BeGM są tacy filantropii jak Brian Clarke, którzy dla klubu są gotowi zrezygnować z pieniędzy jakie powinni być warci wg swojej BeGMowej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi