Braveheart22 Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 @bogans2 Skąd ten pośpiech ze zrzuceniem cap holdu Daymonda? Przecież i tak masz cap space zablokowane w tym momencie innymi cap holdami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 17 minut temu, Braveheart22 napisał: @bogans2 Skąd ten pośpiech ze zrzuceniem cap holdu Daymonda? Przecież i tak masz cap space zablokowane w tym momencie innymi cap holdami. Właśnie też chciałem go o to zapytać i ze względu na bycie nowym graczem bym to nawet cofnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Aha to poprosze go dac spowrotem. Nie wiedzialem jak to dziala. Karpik mi wytlumaczyl. Jak sie da ofkors. Jak nie to troche dupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 13 minut temu, bogans2 napisał: Aha to poprosze go dac spowrotem. Nie wiedzialem jak to dziala. Karpik mi wytlumaczyl. Jak sie da ofkors. Jak nie to troche dupa już widzisz, że to nie chodzi tylko o terminy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Ogląda ktoś Kings w Summer league? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 W dniu 6.07.2023 o 20:09, Szulim napisał: @Reikai - jeśli chodzi o TO - zerkne na to jutro jeśli chodzi o terminy - jeśli nie było tego w temacie to ogarniemy I jak tam? Bo nie wiem jakie oferty wysylac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 @Szulim beda oferty o polnocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 11 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 6 minut temu, Reikai napisał: @Szulim beda oferty o polnocy? wątpliwe - raczej z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 niech każdy sprawdzi czy wszystko się zgadza - jeśli coś rzucało mi się w oczy to poprawiałem ręcznie żeby było bardziej przejrzyście ale double check jest wskazany jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Nets jakie żydy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Bierz przykład z Bulls, piękny kontrakt dla Randle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 NAW w zeszłym roku odrzucił 24/4 aby w kolejne offseason dostać 9/2, przy tym grając fajne PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 7 minut temu, LAF napisał: Austin oczywiście na NIE U nas jest FA i nie obowiązuje go Arenas Rule więc może dostać więcej. Jest RFA wiec jak @january zależy to wyrówna A czemu niby nie? Austin został wybrany w drugiej rundzie przez Lakers i jest RFA bo dostał 2lata kontraktu jako 2nd round pick Jeśli mnie pamięć nie myli to dokładnie to samo zrobili RL Lakers i dlatego pochodzi pod Arenas Rule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 5 minut temu, kuba2419 napisał: NAW w zeszłym roku odrzucił 24/4 aby w kolejne offseason dostać 9/2, przy tym grając fajne PO NAW podpisał właśnie identyczny kontrakt z Wolves na samym początku free agency. Oferuję mu to samo, co zaakceptował w realu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Ja wam powiem lepiej. Reaves ma dostać za rok to co dostał teraz, gdzie Lakers będą do niego mieć pełne prawa birda. To jest extension nie oferta dla FA Tu jest automatyczna odmowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Oferta snt Kawhi nieważna, to Raptors powinni byli ją złożyć. @bogans2 @LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Chcecie powtórkę z extension Russella? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 1 minutę temu, karpik napisał: Oferta snt Kawhi nieważna, to Raptors powinni byli ją złożyć. @bogans2 @LONGER01 A to przepraszam - to mój błąd bo źle napisałem @bogans2 - to przepiszę jako oferta Raptors żeby nie było że jest nieważna przez moją zła interpretacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 6 minut temu, karpik napisał: Oferta snt Kawhi nieważna, to Raptors powinni byli ją złożyć. @bogans2 @LONGER01 W zeszłym sezonie Durant przechodził do Heat a też nie złożyli oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Teraz, LONGER01 napisał: W zeszłym sezonie Durant przechodził do Heat a też nie złożyli oferty. Z tego co pamietam to obaj wtedy z taningersem wysyłaliśmy ofertę odnośnie Duranta do osoby, która je wtedy zbierała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi