Skocz do zawartości

beGM - Draft 2019 [komentarze]

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

@january

Mówisz Jasiu - McCollum w Toronto? ;) Jeszcze Suns z ich dużą ilością picków biorę pod uwagę, ale możesz mieć rację. 

W sumie to losowanie top4 za bodajże 9 dni dużo nam wyjaśni. Może być jeszcze tak, że GM Clippers BMF będzie handlował tymi dwoma pickami po Williamsona. 

Nets nie maja zupełnie nic pod koszem poza Powellem. Braliby całkiem możliwe Washingtona lub Bitadze, gdyby któryś się ostał. 

Myślisz, że Tecu weźmie Bitadze? 

U Ronniego myślałem właśnie nad centrem lub sg.

W Heat nie wiadomo, kiedy Dipo będzie mógł grac i właściwie w jakiej będzie formie. Coś z tym Tangiers będzie musiał zrobić. 

Karpik potrzebuje kogoś na sg. 

@MMM2121

Myślisz? Reddish obok Bookera? 

Garland jest dość dużą niewiadomą. Nie grał cały sezon, więc może się obsunąć, ale z top10 raczej nie wypadnie. 

Clarke wg mnie może iść nawet koło 20 picku.  Dałem go tak wysoko, gdyż sądzę, ze Tecu będzie brał wysokiego, którym szybko będzie mógł grać w rotacji. 

@Alonzo

Cam ma według wielu jeszcze spory potencjał, ja bym go chętnie przyjął z 12 pickiem, ale wątpię ze się ostanie 

Garland ma dużo znaków zapytania, paradoksalnie mógł dużo zyskać na tym ze opuścił większość sezonu. 

Clarke tak samo mimo ze nie jest może najmłodszy, ale wydaje się bezpiecznym pickiem, raczej jego gra nieźle przeniesie się na warunki NBA 

@MMM2121

Cam ma spory potencjał, ale są tez obawy, że może być bustem i dużo może zależeć od tego, gdzie ostatecznie trafi. 

Z Garlandem faktycznie zobaczymy, ale jest bardzo mało w tym drafcie graczy z pozycji pg, choć bardzo bym chciał, zeby np w realu ostał sie do 13picku Heat. U nas ktoś zaryzykuje, ale w najgorszym przypadku, to powinien być przeciętny starter, choć  BBIQ wydaje sie mieć, zatem.. :)

Clarke wygląda na praktycznie gotowego gracza do gry i dlatego dopasowałem go wstępnie do naszej Philly.

@kolader

Nie wiadomo ;)

Dopasowuję na bazie tego, jak oficjalnie wyglądają nasze picki. 

Fajne szachy na które patrzę spokojnie bo nie mam wyborów ... na razie 

ja chętnie pozyskam gracza który ostatecznie wyląduje w Real spurs

pozwole sobie na kopie pracy kolegi zza oceanu: bez nazwisk ;)))))

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez january
Rozwlekłość postu.

W dniu 5.05.2019 o 18:00, january napisał(a):

Proste te zagadki Thybulle, Bol Bol, Hachimura, Langford, Okpala ;]

Ps : Alonzo zgubł Thybulle w mocku, już wiemy w kogo celuje 😎

Rozwiń  

Miałem go dać przy Bucks, ale King w ofensywie wygląda perspektywiczniej.

Thybulle mam w grupie graczy z pogranicza I i II rundy.Na 22 pick zdecydowanie za wysoko.  Myślałem nad nim, bo obronę ma świetną, ale w ataku na ten moment jest ciemną dziurą. Mam parę innych ciekawych typów na swój pick, czy naprawdę myślisz Jasiu, że celowo bym ich pominął w takim mocku ;) 

Edytowane przez Alonzo

Aktualnie mam 5 kandydatów, z których chce wybierać. Oczywiście mam ich ponumerowanych, ale każdy wygląda ok :) Wszystkich mi raczej nie wybierzecie, a nawet nie wiesz w jaka pozycje celuję ;)

W II rundzie mam też kilka ciekawych nazwisk, w tym mój główny kandydat tez wygląda na takiego, który raczej się ostanie do mojego 45 picku. 

W dniu 5.05.2019 o 16:52, january napisał(a):

McCollum w Raps mi pasuje najbardziej z potencjalnych wymian, LONGER może zapłacić swoim oraz przyszłorocznym SAC pickiem np, ma capspace (co w sytuacji CLE jest ważne).

Rozwiń  

Mccollum wyglada kozacko w playoffs i zwykle wchodzi w nich na wyzszy poziom , jest w prime i fituje do raptors. @LONGER01 moze przelicytowac innych chetnych bo ma kilka pickow i raczej konczy przebudowe wiec jest duza szansa ze cavs beda wybierac gdzies z przodu.

W dniu 6.05.2019 o 09:21, MarcusCamby napisał(a):

Pels niestety takie kontrakty mogą przyjmować tylko w założeniu, że częścią wymiany będzie John Wall ;)

Rozwiń  

Może w innym życiu 😛

Nawiazując jednak do draftu to obstawiam ze Cavs biorą kogoś z duetu Garland/Bol Bol mogą sobie zaryzykować, przebudowa przecież trochę potrwa :) 

• Eld zmienił(a) tytuł na beGM - Draft 2019 [komentarze]