Tecu Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Tutaj http://www.e-nba.pl/topic/5938-begm-draft-2018/ Chyba parę błędów tam jest w drugiej rundzie, ale to teraz nie ma znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Luka z Youngiem to tez niezly pomysl Palnik juz otwiera drzwi przed Porterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Luka z Youngiem to tez niezly pomysl Palnik juz otwiera drzwi przed Porterem. Spadnie myślisz do dychy? Jestem za Ale czołówka draftu mnie nie martwi, dużo tam ciekawych pod wzgledem fitu graczy do mnie. Bardziej mnie ten 29 wybór ciekawi, mam tam ze 3-4 graczy upatrzonych i mnie ciekawi czy się ostaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Watpie, w koncu to najlepszy wing w drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Spadnie myślisz do dychy? Jestem za Ale czołówka draftu mnie nie martwi, dużo tam ciekawych pod wzgledem fitu graczy do mnie. Bardziej mnie ten 29 wybór ciekawi, mam tam ze 3-4 graczy upatrzonych i mnie ciekawi czy się ostaną. Nie spadnie ponizej #6-7 na moje oko ;-) Chyba parę błędów tam jest w drugiej rundzie, ale to teraz nie ma znaczenia. Jutro jeszcze przejrze swoje zestawienie z excelem bo ta kolejnosc to chyba podana na bazie mojego tankathona ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Jutro jeszcze przejrze swoje zestawienie z excelem bo ta kolejnosc to chyba podana na bazie mojego tankathona ;-) Drugą rundę skopiowałem i zamieniłem tylko kolejność, dopasowując do bilansów ostatecznych. Podejrzewam, że jest jak w arkuszu. A za porządek w pickach całej ligi ani, ani Ty nie możemy odpowiadać przecież Kogo byście koledzy widzieli z pickami 29-31? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Moj typ na losowanie - bedzie jedno zaskoczenie Dobrej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 (edytowane) Miami dwa picki w trojeczce będą Miami Jazz Miami Ciekawie Edytowane 16 Maja 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Doncic w Grizz? l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Doncic w Grizz? l W Miami raczej. Pytanie czy z 1 czy z 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 W Miami raczej. Pytanie czy z 1 czy z 3 do 3 nie doczeka, z tego co mówią ligowe źródła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 do 3 nie doczeka, z tego co mówią ligowe źródła Chyba powinieneś zajrzeć do tematu z draftem, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Chyba powinieneś zajrzeć do tematu z draftem, niestety. Shieeeet, jakiś większy fuckup się szykuje? Damn zaraz sobie przejrzę, bo chyba za szybko się ucieszyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 a pamięta ktoś, że pick Nets został użyty do pozbycia się Horforda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 nie no tam Hassan i Saric szli co nie? Nie sprawdzałem dokładnie, tak mi się przypomniało tylko Wciąż to jest Al + 3 pick za Hassana i Saricia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 a Tangiers pewnie i tak te 2 picki wymieni na 4 kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Po cichu liczyłem na odrobinę szczęścia no i się udało i #2 jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Po cichu liczyłem na odrobinę szczęścia no i się udało i #2 jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Tangiers Ty fuksiarzu graty bo za rok zostajesz bez picku. Mj doklada #2 z draftu albo #2 + Hill za kozaka moze byc gruby deal. U mnie caly misterny plan w puzdu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Tangiers Ty fuksiarzu graty bo za rok zostajesz bez picku. Mj doklada #2 z draftu albo #2 + Hill za kozaka moze byc gruby deal. U mnie caly misterny plan w puzdu...Wątpię, że MJ pozbędzie się tego picku. Chociaż nigdy nie wiadomo Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi