Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Look Opublikowano 8 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 To się pomacali pindolami, seria od 0 startuje, teraz kluczowy mecz - jak wygra Wizards, to będzie 2-4! Seria startowała od 0 jak było 0:0. Nigdy nie rozumiałem jak niektórzy nadużywają tego pojęcia przy remisach 1:1, 2:2 czy 3:3. Szczególnie Darek Szpakowski to uwielbiał "No i mecz zaczyna się od początku". c***a od początku. Prowadziłem 3:0 następnie dostałem 3 bramy, oni są na fali, ja jestem w dołku itp. Mnóstwo składowych, oba zespoły są bardziej doświadczone o 4 mecze ze sobą i teraz jest wojna, który coach zrobi lepsze adjustments, która drużyna wykaże się większą wolą walki, kto będzie miał więcej talentu, zdrowia i pewnie trochę szczęścia. Mam nadzieję, że przedstawiciele Wizards nie czytaja tego wątku bo niektórzy radzą już kupować i odpalać igristoje, a droga do ECF jeszcze daleka. Szkoda tylko, że znowu w tej serii mamy 3 dniową przerwę bo już przebieram nóżkami ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiTt Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 typuję 6-4 dla WAS. To się jeszcze nagrają, hoho ) Szkoda tylko, że znowu w tej serii mamy 3 dniową przerwę bo już przebieram nóżkami ;-) Ja również nie mogę się doczekać g5. Wydaje mi się, że ta seria może się podobać każdemu, niezależnie od tego, czy jest się kibicem Celtics, Wizards, czy ogólnie, fanem koszykówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Wydaje mi się, że ta seria może się podobać każdemu, niezależnie od tego, czy jest się kibicem Celtics, Wizards, czy ogólnie, fanem koszykówki. Oj raczej jest zupełnie na odwrót - ta seria mało kogo interesuje poza największymi fanami obu ekip + kilku maruderów, którzy mienią się fanami Marcina. Cała reszta tylko narzeka, że wschód to gówno i że Lebron ich zniszczy. Jarają się natomiast jednostronnymi seriami Cavs oraz GSW, tudzież blowoutami w Teksasie. Człowiek to jednak dziwna bestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 nie no obejrzałem pierwszy mecz PO na wschodzie od fhoooj dawna i jestem zasmucony i rozczarowany Dobrze że Jasiek Ściana grał, bo inaczej to bym żałował przez kolejny miesiąc tak straconej godziny z życia. A tak to jutro, najpóżniej pojutrze zapomnę o sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Fakt poziom wschodu jest żałosny, zachodu oprócz GSW zresztą też, tylko Warriors trzymają poziom w tej lidze. Po prostu the team. Tylko dla Warriors oglądam NBA, na resztę patałachów szkoda czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Zobaczym do końca tej serii i ewentualnie przeciw Cavs z czego Wizards są zrobieni, tbh to jest od dłuższego czasu zespół o zachodnim poziomie talentu, z legit koniem pociągowym i 2nd tier superstarem w osobie Walla, który powinien być drugą siłą na wschodzie, a jakoś się przebić nie mogą. Widzę tu potencjalny storyline, w którym Wizards klepią Cavsów, potem upset wszech czasów w finałach z Warriors z 1-3 do 4-3 i wtedy KD musi przyjść w lecie jako FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Look Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Fakt poziom wschodu jest żałosny, zachodu oprócz GSW zresztą też, tylko Warriors trzymają poziom w tej lidze. Po prostu the team. Tylko dla Warriors oglądam NBA, na resztę patałachów szkoda czasu. Dokładnie tak jak ja. W nogę oglądam tylko Legię...tfu znaczy się Real, w Formule patrzę tylko na Vettela, a w skokach na Małysza. Na resztę patałachów szkoda czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiTt Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Widzę tu potencjalny storyline, w którym Wizards klepią Cavsów, potem upset wszech czasów w finałach z Warriors z 1-3 do 4-3 i wtedy KD musi przyjść w lecie jako FA. .... żeby za rok w jaja obskoczyć w finale od Draymonda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Zobaczym do końca tej serii i ewentualnie przeciw Cavs z czego Wizards są zrobieni, tbh to jest od dłuższego czasu zespół o zachodnim poziomie talentu, z legit koniem pociągowym i 2nd tier superstarem w osobie Walla, który powinien być drugą siłą na wschodzie, a jakoś się przebić nie mogą. Widzę tu potencjalny storyline, w którym Wizards klepią Cavsów, potem upset wszech czasów w finałach z Warriors z 1-3 do 4-3 i wtedy KD musi przyjść w lecie jako FA. I jeszcze Gortat MVP finałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) I jeszcze Gortat MVP finałów I cytat po finale, że słaba to była matka Curry'ego w nocy przed G7! P.S. Dla niewtajemniczonych - fajny MILF! Edytowane 8 Maja 2017 przez Zdzich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 https://streamable.com/89rh5 Isaiah trenuje 1v1 przeciwko Crowderowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Goat Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 https://streamable.com/89rh5 Isaiah trenuje 1v1 przeciwko Crowderowi Kurczę, nie wiedziałem, że IT potrafi zapakować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Kurczę, nie wiedziałem, że IT potrafi zapakować... Każdy z NBA potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Każdy z NBA potrafi Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Potwierdzam. Naprawdę myślisz, że gość 191 wzrostu trenujący kosza dzień w dzień nie potrafił zrobić wsadu? Jest jakiś jego filmik amatorski z uniwerku jak robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 https://youtu.be/lmL3G0LW-Do Ale nie wiem czy można to nazwać wsadem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Ale nie wiem czy można to nazwać wsadem. A ledwo się przy tym wybił. Gdyby chciał, zrobiłby go. Czemu nie robił? Może chciał się reklamować jako white man, who cant jump? Albo uważał to za nietechniczne zagranie i się brzydził? Albo chciał trollować ludzi na forach by się nad tym głowili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Albo chciał trollować ludzi na forach by się nad tym głowili? na pewno, podobno głównie chodziło mu o e-nba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 na pewno, podobno głównie chodziło mu o e-nba.pl No ba, Wojnarowski mu je w końcu polecił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Każdy z NBA potrafi A ten pan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi