cvbe Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 6 minut temu, Eld napisał: Z II etapu weryfikacji wymian po drafcie który to od niedawna widnieje regulaminie skorzystało 7 osób. A później do kogo będą pretensje? Zgadnijmy... Ja już kilkukrotnie zaznaczyłem na forum, że moje dwa deale są niewprowadzone, ale mogę dopisać to i do tego arkusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 11 minut temu, Eld napisał: Z II etapu weryfikacji wymian po drafcie który to od niedawna widnieje regulaminie skorzystało 7 osób. A później do kogo będą pretensje? Zgadnijmy... Ja już około 5 razy klikałem tam z prośbą o dostęp. Z telefonu mam tylko do odczytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 3 minuty temu, cvbe napisał: Ja już kilkukrotnie zaznaczyłem na forum, że moje dwa deale są niewprowadzone, ale mogę dopisać to i do tego arkusza Przecież jesteś Radnym więc wprowadzisz je sobie sam. Zresztą i tak teraz nie można robić wymian. Dopiero między okienkami. Na życzenie Rady mogę ustawić automatyczne otwarcie i zamknięcie tematu Wymian aby terminy się zgadzały. Teraz, karpik napisał: Ja już około 5 razy klikałem tam z prośbą o dostęp. Z telefonu mam tylko do odczytu. Zostało masowo odblokowane wszystkim jak skończył się draft, czyli poniekąd okres wymian. Widocznie nie sprawdzałeś później. Dopiero go w tej chwili zamknąłem przeciągając 72h. Ale skoro zgłaszasz mi takie coś to daj mi 5 minut i Ci to odblokuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Też mam tylko do odczytu. Nie dla mnie tabelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 -------------- @karpik - możesz działać. Dam Wam wszystkim jeszcze 24h na uzupełnienie tego skoro on dostał. Jutro znów to zamknę. Błędy po wymianach draftowych zgłaszać do Radnych - nie do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 12 minut temu, Eld napisał: Przecież jesteś Radnym więc wprowadzisz je sobie sam. Zresztą i tak teraz nie można robić wymian. Dopiero między okienkami. Na życzenie Rady mogę ustawić automatyczne otwarcie i zamknięcie tematu Wymian aby terminy się zgadzały. Nie wprowadzę, nie tykam arkusza A co do wymian, to czy była dla Ciebie dobra, czy zła to jednak wymiana przeprowadzona po przynajmniej jednej mojej (a może i po obu, nie pamiętam) została przez Ciebie wprowadzona, dlatego mimo wszystko wpiszę to do arkusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 @Qcin_69 prośba o ustalenie skąd w tym dealu wziął się pick 2nd DEN 22'. Nigdzie nie widzę skąd go dostałeś a oddałeś go do Spurs. Cytat Spurs 76ers 76ers in Maker 1st Den/mil 2021 ( lepszy ze swapu) 76ers out: WCS 2nd 2024 gorszy z PHI/BOS 4 mln cash Spurs in WCS 2nd 2024 gorszy z PHI/BOS 4 mln cash Spurs out Maker 1st Den/Mil 2021 ( lepszy ze swapu) Kolejna wymiana Spurs Minnesota Wizzards SAS in; Jordan Clarkson, 2 rundy ( DEN 22 i 24, CHI21 i CLE 23, Alex Len SAS out: G.Dragic, 2 nd DEN2019 plus 2 nd NY 2019 MIN in: Dragic MIN out: , Clarkson, Andrew Bynum, 2 rundy ( DEN 22 i 24, CHI21 i CLE 23, WAS: in Bynum,2 nd DEN2019, 2 nd NY 2019 WAS out: Alex Len Nie mogę cytować tematu wymian bo jest zamknięty, ale jest to strona #73, 1.01.2019. 02.09.2019 dostałeś dopiero ten pick od Nuggets w tej wymianie ze strony 85: Cytat Suns-Knicks-Nuggets-Jazz-Wolves Suns out-D.Booker, E.Okobo, 1st 21’MIA ,2nd 22’ CHA Suns in:O.Porter,B.Bogdanovic, HOU/IND 22’ better 1st Knicks out: B.Bogdanovic , 2,45 mln $ cash, 2nd 23 (56-60)NYK, 2nd 24’ NYK Knicks in:M.Plumlee,I.Anikbogu, prawa do J.Cartera,MIA 21’ 1st Knicks out: B.Bogdanovic Nuggets out: I.Anikbogu, M.Plumlee, DEN 22’ 2nd, Nuggets in: S.Curry, 2nd MIN 26’ Jazz out:S.Curry, prawa do J.Cartera Jazz in: E.Okobo 2,450 mln $cash, Knicks 2024 2nd, CHA 22’ 2nd, NYK 23’ (56-60) 2nd Wolves out: O.Porter, HOU/IND better 22’ 1st Wolves in:D.Booker, DEN 22’ 2nd Proszę Cię o sprawdzenie, czy handlując tym pickiem do Ignazza, byłeś w jego posiadaniu. Jeśli nie, oznaczać to będzie że oddałeś pick którego nawet nigdy wcześniej nie posiadałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Godzinę temu, cvbe napisał: @Qcin_69 prośba o ustalenie skąd w tym dealu wziął się pick 2nd DEN 22'. Nigdzie nie widzę skąd go dostałeś a oddałeś go do Spurs. Nie mogę cytować tematu wymian bo jest zamknięty, ale jest to strona #73, 1.01.2019. 02.09.2019 dostałeś dopiero ten pick od Nuggets w tej wymianie ze strony 85: Proszę Cię o sprawdzenie, czy handlując tym pickiem do Ignazza, byłeś w jego posiadaniu. Jeśli nie, oznaczać to będzie że oddałeś pick którego nawet nigdy wcześniej nie posiadałeś. ten pick był w Denver cały czas, później u mnie, a teraz jest u prawowitego właściciela czy jak? czy jest w dwóch miejscach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 7 godzin temu, RonnieArtestics napisał: A skad pomysł ze to bedzie 19-ty sezon w Magic ? Ktoś zna historie begm od 2003 ? 19ty w ogóle. U mnie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 5 minut temu, Alonzo napisał: 19ty w ogóle. U mnie 4 Nie no tam jest napisane ze 19. Sezon w organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 17 minut temu, RonnieArtestics napisał: Nie no tam jest napisane ze 19. Sezon w organizacji Czasami coś umknie przy przerabianiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) 6 godzin temu, Qcin_69 napisał: ten pick był w Denver cały czas, później u mnie, a teraz jest u prawowitego właściciela czy jak? czy jest w dwóch miejscach? NIEAKTUALNE (Teraz jest w dwóch miejscach. U mnie i u @LONGER01. Ścieżki tego picku wyglądają tak: 1. Cavs <- Wizards <- Wolves <- Nuggets I tu się wszystko by zgadzało, gdyby nie fakt, że jeszcze przed sprzedażą tego picku z Nuggets do Wolves (a więc 9 miesięcy zanim dostałeś ten pick w wymianie), sprzedałeś go do Spurs: 2. Raptors <- Grizzlies <- Spurs <- Wolves <- ??? Więc teraz pytanie - skąd miałeś ten pick sprzedając go do Spurs, bo nie mogę tego zlokalizować?) @Qcin_69 udało się zlokalizować ten pick, był źle opisany w wymianie i dlatego go nie zauważyłem wcześniej. @LeweBiodroSmoka sprzedał dwukrotnie ten sam pick (2x Tobie), a Ty dwukrotnie puściłeś go dalej. Ścieżka picku do @LONGER01 była jednak pierwsza, a co za tym idzie @LeweBiodroSmoka jest mi dłużny 2nd, gdyż to z Jego wyłącznej winy wynikło to zamieszanie. Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Ja się tak tylko wpiepszę w zadania Rady ale chcę poinformować, że okienka transferowe między turami trwają tylko 48h. Więc macie 2 dni na wrzucenie i akceptację. Później zaczyna się II tura od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 @ozzy110 będą za 30 minut finalne reoferty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Eld napisał: @ozzy110 będą za 30 minut finalne reoferty? Będą będą. A czy kiedyś nie były Jak masz więcej czasu to możesz złożyć szablon do głosowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 W dniu 11.08.2021 o 22:26, Eld napisał: Przecież jesteś Radnym więc wprowadzisz je sobie sam. Zresztą i tak teraz nie można robić wymian. Dopiero między okienkami. Na życzenie Rady mogę ustawić automatyczne otwarcie i zamknięcie tematu Wymian aby terminy się zgadzały. Zostało masowo odblokowane wszystkim jak skończył się draft, czyli poniekąd okres wymian. Widocznie nie sprawdzałeś później. Dopiero go w tej chwili zamknąłem przeciągając 72h. Ale skoro zgłaszasz mi takie coś to daj mi 5 minut i Ci to odblokuje. Otworzyłem specjalnie to: LINK DO WERYFIKACJI ARKUSZA PO WYMIANACH https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ORP0GhLWtwNs2OIRZ0-Q7PGUuHU1ZEpw0152Mpp7xHw/edit#gid=0 Jeszcze na 24h wczoraj. Z 7 osób uzupełniło...jedna więcej. Jak tak dalej to będzie wyglądało to raz, nie będę tego prowadził dale, a dwa - -nikt nigdy nie będzie mógł sobie rościć pretensji do Rady o jakiekolwiek błędy w arkuszach skoro mu się nie chce na własną rękę sprawdzić czy jest ok. 3 minuty temu, ozzy110 napisał: Jak masz więcej czasu to możesz złożyć szablon do głosowania Nigdy tego nie robiłem. Nie należało to do moich obowiązków. Miałem inne i troszkę bardziej wciągające . A pytałem czy kłaść się już spać i rano odczytać, czy jednak poczekać jeszcze te kilkanaście minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 11 minut temu, Eld napisał: Otworzyłem specjalnie to: LINK DO WERYFIKACJI ARKUSZA PO WYMIANACH https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ORP0GhLWtwNs2OIRZ0-Q7PGUuHU1ZEpw0152Mpp7xHw/edit#gid=0 Jeszcze na 24h wczoraj. Z 7 osób uzupełniło...jedna więcej. Jak tak dalej to będzie wyglądało to raz, nie będę tego prowadził dale, a dwa - -nikt nigdy nie będzie mógł sobie rościć pretensji do Rady o jakiekolwiek błędy w arkuszach skoro mu się nie chce na własną rękę sprawdzić czy jest ok. Nigdy tego nie robiłem. Nie należało to do moich obowiązków. Miałem inne i troszkę bardziej wciągające . A pytałem czy kłaść się już spać i rano odczytać, czy jednak poczekać jeszcze te kilkanaście minut. Do 00.05 na pewno będzie bo nikt więcej już chyba nie doślę a ja właśnie kończę pakowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) 34 minuty temu, Eld napisał: Otworzyłem specjalnie to: LINK DO WERYFIKACJI ARKUSZA PO WYMIANACH https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ORP0GhLWtwNs2OIRZ0-Q7PGUuHU1ZEpw0152Mpp7xHw/edit#gid=0 Jeszcze na 24h wczoraj. Z 7 osób uzupełniło...jedna więcej. Jak tak dalej to będzie wyglądało to raz, nie będę tego prowadził dale, a dwa - -nikt nigdy nie będzie mógł sobie rościć pretensji do Rady o jakiekolwiek błędy w arkuszach skoro mu się nie chce na własną rękę sprawdzić czy jest ok. Nigdy tego nie robiłem. Nie należało to do moich obowiązków. Miałem inne i troszkę bardziej wciągające . A pytałem czy kłaść się już spać i rano odczytać, czy jednak poczekać jeszcze te kilkanaście minut. Ja mam jak coś wywalone w to - nawet jak można było wnosić pretensje to i tak nikt prócz mnie nie poniósł żadnej odpowiedzialności. Najwyżej znowu se stracę jakiś pick jak rada się pomyli w wrzucaniu trade do arkusza. Tyle już straciłem ze jakis tam pick mi nie zrobi żadnej różnicy Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Teraz, RonnieArtestics napisał: Ja mam jak coś wywalone w to - nawet jak można było wnosić pretensje to i tak nikt prócz mnie nie poniósł żadnej odpowiedzialności. Najwyżej znowu se stracę jakiś pick jak rada się pomyli w wrzucaniu trade do arkusza. Tyle już straciłem ze jakis tam pick mi nie zrobi żadnej różnicy Czyli generalnie masz wywalone nie na to, a na moją robotę bo jakąś określoną liczbę czasu kosztowało mnie wpisanie tego do regulaminu i zrobienie tabelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Eld napisał: Czyli generalnie masz wywalone nie na to, a na moją robotę bo jakąś określoną liczbę czasu kosztowało mnie wpisanie tego do regulaminu i zrobienie tabelki. No nic osobistego Eld, jak rada ma wywalone w trzy miesiace moich negocjacji i planów to ja mam wywalone w ten nowy wymóg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi