eMeS Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 11 minut temu, Eld napisał: Nie zdążyliśmy tego z Szulimem ogarnąć, ale może ktoś ma prosty sposób jak to nagrywać i będzie mógł puścić później na youtube to sobie odsłuchasz. Przy okazji bo w tamtym poście zapomniałem dopisać. Podziękowania dla @Szulim bo głównie on ogarniał nam live voice! Start and stop a recording Open Meet and start or join a meeting. Click More. Record meeting. ... Wait for the recording to start. ... Click More. ... Click Stop recording again to verify. Wait for the recording file to be generated and saved to the meeting organizer's My Drive > Meet Recordings folder tak podpowiada google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Też bym poprosił nagranie bo prawdopodobnie najwcześniej o 23 będę dostępny I najlepiej, żeby wrzucić je w osobnym temacie, albo jakby ktoś mi podrzucił na priv, żebym najpierw odsłuchał nagranie a dopiero później wszedł w tematy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 W dniu 25.05.2021 o 22:26, Eld napisał: Można do Czwartku do godziny 21:00. Też już zagłosowałem, bez ściągi nie było tak łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Trochę mi jednak brakuje argumentacji na forum, bo w opisach to wiadomo, że połowy rzeczy się zapomina. Czuję, że po ujawnieniu wyników jeszcze kilka zmian wprowadzę, bo pojawią się wtedy ciekawe argumenty a ja mam kilka drużyn ostro na styku jeśli chodzi o ostateczny bilans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 21 minut temu, cvbe napisał: Trochę mi jednak brakuje argumentacji na forum, bo w opisach to wiadomo, że połowy rzeczy się zapomina. Czuję, że po ujawnieniu wyników jeszcze kilka zmian wprowadzę, bo pojawią się wtedy ciekawe argumenty a ja mam kilka drużyn ostro na styku jeśli chodzi o ostateczny bilans To ja tak tylko dodam że z niewiadomych dla mnie przyczyn mam w opisie w przypadku trzech graczy znacznie więcej wpisanych opuszczonych meczów niż według arkusza Alonzo jest wpisanych absencji ( tzn wydaje mi się że Alonzo wpisał ich za mało) co sugeruje że skoro inni gmowie spisywali stamtąd liczbę absencji do opisu to mają zaniżoną liczbę opuszczonych meczów w stosunku do mnie, co sugeruje że mogę być niedoszacowany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 (edytowane) 13 minut temu, fluber napisał: To ja tak tylko dodam że z niewiadomych dla mnie przyczyn mam w opisie w przypadku trzech graczy znacznie więcej wpisanych opuszczonych meczów niż według arkusza Alonzo jest wpisanych absencji ( tzn wydaje mi się że Alonzo wpisał ich za mało) co sugeruje że skoro inni gmowie spisywali stamtąd liczbę absencji do opisu to mają zaniżoną liczbę opuszczonych meczów w stosunku do mnie, co sugeruje że mogę być niedoszacowany:) Robiłem wg bbref tak jak pisałem. Widziałem te różnice wynikające z Twojego opisu a bbref ale w nie nie wnikałem wychodząc z założenia że szczegóły odnośnie graczy napiszecie w opisach. W tym sezonie było bardzo dużo sytuacji wątpliwych odnośnie nieobecności i dlatego interpretowałem niejasności na korzyść GMów. Edytowane 27 Maja 2021 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 3 godziny temu, eMeS napisał: Start and stop a recording Open Meet and start or join a meeting. Click More. Record meeting. ... Wait for the recording to start. ... Click More. ... Click Stop recording again to verify. Wait for the recording file to be generated and saved to the meeting organizer's My Drive > Meet Recordings folder tak podpowiada google Wszystko fajnie, ale na bezpłatnej wersji tego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 8 minut temu, Eld napisał: Wszystko fajnie, ale na bezpłatnej wersji tego nie ma. Ymm... w takim razie następne rozwiązanie którego bym spróbował to jakiś screen recorder tu jest jakieś rozszerzenie chrome'a np: (koleś tłumaczy w hindi-english, ale mozna sie polapac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Mnie na live nie będzie, bo rano trzeba wstać na Bucks i Denver przed pracą Także miłej zabawy, mam nadzieję że może wyniki wrzucicie też od razu tutaj to chociaż sobie na szybko przejrze. Pewnie będzie dużo różnic i gównoburzy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Teraz, eMeS napisał: Ymm... w takim razie następne rozwiązanie którego bym spróbował to jakiś screen recorder tu jest jakieś rozszerzenie chrome'a np: (koleś tłumaczy w hindi-english, ale mozna sie polapac) Właśnie nie chcę żadnego screeen recordera bo będę dużo alt tabował, a to po prostu będzie jeden wielki spoiler i cały event szlag trafi. Teraz, Lucas napisał: Mnie na live nie będzie, bo rano trzeba wstać na Bucks i Denver przed pracą Pitolisz, że o 22:00 już spał będziesz. Przecież to nie będzie trwało pewnie nawet do północy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 (edytowane) 12 minut temu, Eld napisał: Właśnie nie chcę żadnego screeen recordera bo będę dużo alt tabował, a to po prostu będzie jeden wielki spoiler i cały event szlag trafi. Możliwe, że są takie, gdzie można nagrywać tylko jedno okno. Trzeba by poszukać e: O, tu jest taki - rozszerzenie Chrome, można tylko jedno okno wybrać - https://chrome.google.com/webstore/detail/screen-recorder/hniebljpgcogalllopnjokppmgbhaden Edytowane 27 Maja 2021 przez eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 12 minut temu, Eld napisał: Pitolisz, że o 22:00 już spał będziesz. Przecież to nie będzie trwało pewnie nawet do północy No ostatnio przed 23 się kładłem na dwa mecze rano I przed snem to książka na wyciszenie, a nie jakieś live'y xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 2 minuty temu, eMeS napisał: Możliwe, że są takie, gdzie można nagrywać tylko jedno okno. Trzeba by poszukać e: O, tu jest taki - rozszerzenie Chrome, można tylko jedno okno wybrać - https://chrome.google.com/webstore/detail/screen-recorder/hniebljpgcogalllopnjokppmgbhaden Znalazłem jakiś darmowy i nazywa się Ashampo - właśnie go będę testował. 1 minutę temu, Lucas napisał: No ostatnio przed 23 się kładłem na dwa mecze rano I przed snem to książka na wyciszenie, a nie jakieś live'y xd Do 23 pewnie już większość tabeli będzie znana. Poświęć no tą jedną godzinę . Albo bez książki. Słuchawki w uszy i słuchaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 1 minutę temu, Eld napisał: Znalazłem jakiś darmowy i nazywa się Ashampo - właśnie go będę testował. Jasne, sprawdz. A jak coś to ten z linka, ktory wstawilem tez powinien dzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 3 minuty temu, eMeS napisał: Jasne, sprawdz. A jak coś to ten z linka, ktory wstawilem tez powinien dzialac Niby działa, ale słabo słychać inne dźwięki, a o wiele lepiej mnie. Może się komuś do 22 będzie chciało ogarnąć nagrywanie samego dźwięku. Myślę, że spokojnie z linka będzie mógł to robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 5 godzin temu, człowiek...morza napisał: ja nie zdaze do 21. prosze o przedluzenie do 2 w nocy, powinienem ogarnac wtedy @Pablo81 z jakąś godzinę temu zrobił to z telefonu i poprosił mnie o sprawdzenie. Nie dość, że mu się udało to jeszcze zrobił to poprawnie. Czyli jak widać da się z telefonu i zajmuje chwile czasu. Masz 2,5h, a później zarobisz 1 punkt karny na nowy system. ------------------------------- @eMeS po pierwsze co zrobiłeś z moim arkuszem, a po drugie dalej nie masz dodanych wyników za T3...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 @Eld czy Google meet to trzeba instalować na kompie? czy to apka on line bo nie mam uprawnień administratora Używam Teamsa i jakiś inny wynalazek ale to nie jest GM Ps. Pojedzie to z telefonu? Bo widzę to w apple Store za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 @ignazz pojedzie z telefonu bez problemu - klikniesz w link i jak jesteś zalogowany na jakimś gmailu w telefonie to od razu cię zaloguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Kierujcie pytania do Szulima. Ja ogarniam ostatnie rzeczy techniczne. Może być kilkominutowy poślizg. To 5-7 max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Live się rozpoczął zapraszamy: Link do LIVE: https://meet.google.com/igk-rhfo-ddx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi