Skocz do zawartości

beGM - Random shit.

january

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, cvbe napisał:

Jak coś to tylko ja się tu awanturuję w imieniu swoim a nie Rady :D Pomysł też jest tylko ode mnie, nawet nigdzie go nie proponowałem więc nie traktujcie tego jako coś zobowiązującego :P

No ale ta gra opiera się na własnym zdaniu a nie czyimś innym - w Twojej wersji najlepiej by było, gdyby Karpik zadecydował sam na koniec sezonu o wynikach :D

Jak mamy dwóch Radnych "za", a powiedzmy, że ja też mogę być jako trzeci "za" to wprowadzimy na próbę tajne głosowanie na bilanse po T3. Zobaczymy jak to wyjdzie, a później wspólnie wyciągniemy z tego wnioski. 

2 godziny temu, Zdzisław Ptak napisał:

Mimo, że do offseason jeszcze daleko to Clippers już teraz poważnie myślą nad wzmocnieniami. Źródła mówią, że wśród zawodników, z którymi będą chcieli się spotkać są m.in. Jrue Holiday, Gordon Hayward czy Zach Lavine. Ciekawą opcją może być też Julius Randle. To o tyle ciekawe, że każdy z nich ma Player Option do podjęcia na następny sezon, więc musiałby zrezygnować z gwarantowanych pieniędzy, ale podobno Clippers są w stanie wyłożyć na stół bardzo atrakcyjny kontrakt. Wysoko na liście priorytetów może być również Bradley Beal. Zapowiada się ciekawe lato w LA. 

niech ten News będzie zapowiedzią wieczornego wywiadu z @Braveheart22 

Potwierdzam i cieszę się, że Pan Dziennikarz rzetelnie przedstawił informacje. 

Co do wywiadu. Plan był, by zrobić go chwilę po zakończeniu T1. Jednak życie trochę zweryfikowało nasze plany, przez jakiś czas rozmowa całkowicie stanęła i niestety zakończenie się trochę przeciągnęło. Dlatego proszę nie miejcie pretensji jak poruszone zostaną kwestie, które były już wałkowane na forum jakiś czas temu. Przed samym wywiadem zgodziłem się na to, że bez względu, jakie będą pytania, jak trudne, niewygodne, to nie będę próbował wykręcać się od odpowiedzi. Szczera rozmowa, a Dziennikarz na sam koniec podejmie decyzje czy tekst nadaje się, aby wrzucić go na forum. Mam nadzieję, że podczas wywiadu nikogo nie uraziłem, ale jeśli tak to wybaczcie :D. Btw, jeśli jakaś kwestia będzie nie do końca zrozumiała, jeśli będziecie mieli jakieś uwagi to walcie jak w dym. Nie wiem czy dzisiaj, bo wrócę do domu po 21, a LM trzeba zobaczyć, ale na pewno odpowiem. Sam jestem ciekaw jaki będzie odbiór. Pozdro i miłego czytania. @Zdzisław Ptak dzięki za rozmowę! 

43 minuty temu, człowiek...morza napisał:

Panowie ja odpuszczę głosowanie, bo totalnie wyłożyłem się na NBA. w ostatnich miesiącach, a i powrotu przed PO nie widzę raczej. 

Chyba, że jakieś większe konsekwencje z tego tytułu mnie spotkają?

25 minut temu, Lucas napisał:

Jak to jest tylko punkt karny to pewnie zrobię podobnie jak C_M, zwłaszcza przy tak małej liczbie opisów to ciężko byłoby mi tu zagłosować jakoś merytorycznie tak naprawdę.

Panowie akurat ja doskonale rozumiem co to znaczy być wyłączonym z obiegu i oczywiście, że macie prawo nie głosować, a jedyne co Was spotka to przydzielenie punktu karnego. Nie mniej głosowanie jest zawsze najistotniejszą częścią naszej gry niezależnie od tego jak głosujecie, z kim sympatyzujecie, a z kim nie. Im więcej głosów zostanie oddanych tym średnia bilansów jest bardziej miarodajna. Rozumiem, że czasami jest ciężko skupić się na opisach, tym bardziej w obliczu tego co się dzieje wokół nas, ale zawsze możecie zrobić tak jak ja chyba po T1 2018/19 gdzie przez wstrętne choróbsko i gorączkę przeleciałem po prostu po wypisanych statach i absencjach i tak oddałem głosy. 

To jak z wyborami do Sejmy/prezydenckimi czy jakimiś innymi. Nie ważne na kogo zagłosujecie, ważne abyście zagłosowali. Liczy się frekwencja.

Teraz, Lucas napisał:

No przy wszystkich opisach po prostu bym je przeczytał i zagłosował, a tak znacznej części ligi po prostu "nie znam" w tym trymestrze i myślę że byłoby to mało merytoryczne głosowanie po prostu.

75% składowej opisu to cyfry ( staty ) i nieobecności. To akurat jest w miarę łatwo ogarnąć, a Ci którzy nie wrzucili opisu to po prostu zagłosuj jak uważasz. Nie powinieneś z powodu braku paru opisów nie głosować bo moim zdaniem jest to krzywdzące dla tych co ten opis zrobili licząc na korzystny bilans dla swojej drużyny. 

11 minut temu, Eld napisał:

75% składowej opisu to cyfry ( staty ) i nieobecności. To akurat jest w miarę łatwo ogarnąć, a Ci którzy nie wrzucili opisu to po prostu zagłosuj jak uważasz. Nie powinieneś z powodu braku paru opisów nie głosować bo moim zdaniem jest to krzywdzące dla tych co ten opis zrobili licząc na korzystny bilans dla swojej drużyny. 

Zobaczę jutro czy uda mi się zebrać czasowo żeby do tego usiąść. Jak miałoby być na odpierdol to sobie daruję.