ozzy110 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 2 godziny temu, Tecu napisał: Dwie osoby na koncie? Ja bym to nazwał zaburzeniami osobowości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 A to nie jest tsk ze GOAT może dwa razy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 a sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: a sorry Nie przepraszaj! Goat nie przeprasza Napisz po prostu trzecia kombinację kto awansuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Godzinę temu, Alonzo napisał: Nie przepraszaj! Goat nie przeprasza Napisz po prostu trzecia kombinację kto awansuje A skąd ty wiesz, jak się zachowuje goat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 6 minut temu, człowiek...morza napisał: A skąd ty wiesz, jak się zachowuje goat? A przeprosiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 6 minut temu, january napisał: Ale nie, nie gra się w PO w 7-8, chociaż wiem, iż będziesz próbował Ty kiedyś RS próbowałeś grać RS 7-8 osobowym składzie, a ja mówiłem że 9-10 liczę i potem tradycyjnie wkurw po bilansach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał: Ty kiedyś RS próbowałeś grać RS 7-8 osobowym składzie, a ja mówiłem że 9-10 liczę i potem tradycyjnie wkurw po bilansach Good point. Ale przecież to było kiedyś teraz jest teraz. Mi ten wpis i prosba o wklejenie składów i tym samym o poszerzenie rotacji śmierdziało zanim Jan wcisnął Enter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 10 minut temu, ignazz napisał: Good point. Ale przecież to było kiedyś teraz jest teraz. Mi ten wpis i prosba o wklejenie składów i tym samym o poszerzenie rotacji śmierdziało zanim Jan wcisnął Enter Nie, @january ma tu 100% racji. Później nam umykają te składy najsilniejszych drużyn w danych sezonach - sam wiele razy szukałem dla potrzeb dyskusji, kto kiedy gdzie grał i te wklejane wcześniej przez Tomka przy playoffs były nieocenione. Warto by było Szanowna Rado @Ashigaru @cvbe @LONGER01 @ozzy110 @Szulim gdzies te składy u nas zapisywać, bo przy takiej ilości zmiana jaka ma u nas miejsce ostaje wtedy tylko mrówcze sprawdzanie w temacie Transferów (a to i tak nie wszystko, bo są jeszcze FA podczas sezonu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 W zeszłym roku w I poscie rada wpisywała tez rozpiskę kto mial jakie pewne kontuzje i w których poszczególnie meczach. Robicie to tez w tym roku, bo chyba ma duże znaczenie w mojej serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 5 godzin temu, RonnieArtestics napisał: W zeszłym roku w I poscie rada wpisywała tez rozpiskę kto mial jakie pewne kontuzje i w których poszczególnie meczach. Robicie to tez w tym roku, bo chyba ma duże znaczenie w mojej serii Robiłem tematy na szybko więc tego nie sprawdzałem, ale będzie dodane myślę jeszcze dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 jakby co to Jasiek pierwszy mi gratulował jak @tangiers dopłacił pickiem za pół roku Bobiego Pi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 A ja dziękuje januaremu za Tyusa Jonesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 (edytowane) 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: A ja dziękuje januaremu za Tyusa Jonesa Smołę i pierze szykuje dla @january!!! Edytowane 12 Maja 2022 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 35 minut temu, LAF napisał: Robert Williams by nie dopuścił do tej zbiórki ; ] Gdyby grał to oczywiście. Tu widać jaki masz kłopot. Większy niż rlBOS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Nie wiem czy już był poruszany temat ale w arkuszu dwa razy powtarza się 2nd rd pick Hornets 22. Jest w Knicks i Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 @LONGER01 albo ktoś. Btw masz jakieś info co tam było z vanvleetem, bo był przed każdym meczem niby game time decision, ale pewnie była to zasłona dymna. Masz jakieś insiderskie info jak groźny ten uraz był? Jest szansa na powrot u mnie w ewentualnej II rundzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 15 minut temu, RonnieArtestics napisał: @LONGER01 albo ktoś. Btw masz jakieś info co tam było z vanvleetem, bo był przed każdym meczem niby game time decision, ale pewnie była to zasłona dymna. Masz jakieś insiderskie info jak groźny ten uraz był? Jest szansa na powrot u mnie w ewentualnej II rundzie? According to the Summit Medical Group, a hip flexor strain is the stretching or tearing of a muscle in the hip. Hip flexor muscles are used when one flexes or lifts the knee or bends at the waist. They go on to say that a minor flexor strain has an average recovery time of a couple of weeks, a more severe strain can have a recovery time in excess of six weeks tutaj raczej był minor flexor strain więc w po pewnie 2 max 3 tygodnie out od kontuzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Czyli na mecze u siebie z Alonzo może mógłbym go już wstawiać, fajnie, bo jakbym wszedł do II to ten Tyus Jones robi mi pewne nadzieje na walkę o ECF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi