człowiek...morza Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 pozostaje jedynei skwitowac adekwatnie do tej pokretnej logiki xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 1 minutę temu, fluber napisał: Widzę że szykujesz już teren pod potencjalne future trade Request w rl NBA ziona i younga. Bardzo mądrze z Twojej strony:) Daj mi spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 niemiecki Nurkić, tylko psycha jeszcze słabsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 30 minut temu, Regis napisał: Jesteście gorsi niż Elf:) Zwalniam Cancara (UNG) i Falla. 16 minut temu, MMM2121 napisał: Tacko Fall Jeśli mogę @january? 14 minut temu, january napisał: Tak next @LeweBiodroSmoka Nie chcę nikomu psuć zabawy, ale nie jest teraz Tacko na waiverze i pobranie go nie powinno skutkować przejęciem kontraktu? Czy inaczej to traktujemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Teraz, january napisał: Nie da się u nas teraz pobierać waiverów po zakończeniu okienka w offseason. Dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 To mogę go podpisać na 2 way czy nie bo już nie kumam xd chciałem go podpisać na 2 way, bo przecież roster mam zamknięty już na 15 zawodnikach @january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 17 minut temu, january napisał: Nie da się u nas teraz pobierać waiverów po zakończeniu okienka w offseason. Drużyny, które nie mają wciąż wymaganego minimum graczy wciąż mogą to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 16 minut temu, january napisał: O co innego chodzi - w związku z naszym okienkiem nikt nie może przejąć jego umowy jak z claimowaniem waiverów w NBA, więc od razu jest normalnym FA. Jednocześnie jest two-way available. Więc normalnie może iść w wężyku. Ja rozumiem zamysł. Wykonanie nie do końca. Tylko tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Teraz, january napisał: Jak dla mnie nie. Ale to nie mój biznes już, bawcie się pod tym kątem z decyzją o Taco Fallu, ja nie decyduję;) Ja też nie, ale to nielogiczne, żeby pozbawiać z automatu: a) prawa Rockets do wyczyszczenia salary po Tacko b) prawa Tacko do otrzymania normalnego miejsca w rosterze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 32 minuty temu, karpik napisał: Ja też nie, ale to nielogiczne, żeby pozbawiać z automatu: a) prawa Rockets do wyczyszczenia salary po Tacko b) prawa Tacko do otrzymania normalnego miejsca w rosterze. 34 minuty temu, january napisał: Jak dla mnie nie. Ale to nie mój biznes już, bawcie się pod tym kątem z decyzją o Taco Fallu, ja nie decyduję;) @LONGER01 @cvbei reszto rady proszę zdecydować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 6 godzin temu, karpik napisał: Ja też nie, ale to nielogiczne, żeby pozbawiać z automatu: b) prawa Tacko do otrzymania normalnego miejsca w rosterze. Wszyscy gracze z 2way wybrani przed drużynami które mają wolne spoty zostali pozbawieni prawa do normalnego miejsca w rosterze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Mogę jeszcze kogoś zwaive'ować, czy znowu deadline'y ponad życie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 27 minut temu, BMF napisał: Mogę jeszcze kogoś zwaive'ować, czy znowu deadline'y ponad życie? oglądasz lal gsw ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, january napisał: Westbrooka z NBA. Na wczoraj. ;/ Jak Lakers zamierzają grać Westbrookiem bez piłki obok Jamesa, Davisa i Jordana to ja chyba podziekuję za ten sezon... Edytowane 20 Października 2021 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 @karpik @BMF Ogarniacie przepis o designated veteran players? Czy Lakers mogą mieć zarówno Stepha, Lebrona jak i Butlera w składzie, skoro w NBA można mieć tylko 2 takich graczy? Bo teraz przy tym braku extension Aytona zaczałem czytać tłumaczenia Jonesa i zaczęło mnie to zastanawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 LeBron i Butler nie są designated players. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 ile czasu na wybor wezyka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 6 minut temu, january napisał: 12h absolutny max. czemu nie ma słowa o tym w temacie? standardowo są 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 7 minut temu, january napisał: Bo wszyscy ogarniaja i nie przedłużają na siłę. No, prawie wszyscy. aha, a czy wszyscy maja problem z napisanie 12h w temacie czy jest to problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 5 minut temu, Qcin_69 napisał: aha, a czy wszyscy maja problem z napisanie 12h w temacie czy jest to problem? Aha, a czy ty możesz raz na jakiś czas zachować się uprzejmie i nie utrudniać gry czy jest to problem? Uwierz to nie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi